ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ماشین کارکرده قسطی زمان کنونی: 09-23-2025, 10:31 PM |
|||||||
|
ماشین کارکرده قسطی
|
12-12-2013, 11:56 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-13-2013 10:11 AM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: ماشین کارکرده قسطی
(12-12-2013 04:01 PM)suzi نوشته شده توسط:(12-12-2013 11:21 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: 1- چه ماشینی می خواهی ؟ با شرایط شما به راحتی ، می تونید خریدتون را انجام بدید ، ولی جاهایی که من سراغ دارم و دیدم چکی می فروشند بیشتر از 7 8 ماه چک نمی گیرند ، شاید بقیه بیشتر هم بدن . گفتم کافیه یک بنگاه دار آشنا پیدا کنید ، مطمئنا تو دوست و رفیق ها سراغ بگیرید هست ، چون سند ماشین تا تسویه کامل به نام شما نمی خوره ، در صورت عدم پرداخت اقساط خیلی راحت طرف شکایت می زاره روش و ماشین را می خوابونه بنابراین کافی شما را به طریقی بشناستتون و خونه و زندگیتون را بدونه کجاست و ... دنبال بانک و لیزینگ و غیره هم نباش همشون ضامن و داستان دارند . بگرد دنبال همون بنگاه واسپاری ملت گاهی اوقات ازین طرح ها می زاره که اونم برا ماشین های صفر هست ![]() به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
12-13-2013, 12:30 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(12-12-2013 11:45 PM)mbza11 نوشته شده توسط:(12-12-2013 12:53 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: درودسلام. سلام دوست عزيزم اگر شما يا ساير افراد تونستيد بفهميد چرا محصولات كه در شبكه هاي خارجي تبليغ ميشن هم شون عدد هاي اين شكلي هستند 39000-49000-59000-79000 انوقت ميتونيد بانك رو هم متوجه بشيد. ![]() اگر اينطور نباشد كه اسمش بانك نيست با كلي كارمند ووو. بحثي نيست كه بتوان از ان نتيجه اي گرفت. از مباحثي هست كه بايد در موردش فكر نكرد اگر محتاج بهش هستيم. موفق باشيد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-13-2013, 12:33 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
[/quote]
یه 206 با قیمت حدودا 18 میلیون. خودم هم 7-8 تا نقد دارم. میتونم 700-600 ماهی قسط بدم. می خوام تحویلش فوری باشه و از همه مهم تر یه جای مطمین باشه. و نظرتون هم کاملا صحیحه... هیچ بانکی چه خصوصی و غیره بدون ضامن (معتبر) هیچگونه تسهیلاتی نمیدن (تجربه شخصی). [/quote] با شرایط شما به راحتی ، می تونید خریدتون را انجام بدید ، ولی جاهایی که من سراغ دارم و دیدم چکی می فروشند بیشتر از 7 8 ماه چک نمی گیرند ، شاید بقیه بیشتر هم بدن . گفتم کافیه یک بنگاه دار آشنا پیدا کنید ، مطمئنا تو دوست و رفیق ها سراغ بگیرید هست ، چون سند ماشین تا تصویه کامل به نام شما نمی خوره ، در صورت عدم پرداخت اقساط خیلی راحت طرف شکایت می زاره روش و ماشین را می خوابونه بنابراین کافی شما را به طریقی بشناستتون و خونه و زندگیتون را بدونه کجاست و ... دنبال بانک و لیزینگ و غیره هم نباش همشون ضامن و داستان دارند . بگرد دنبال همون بنگاه واسپاری ملت گاهی اوقات ازین طرح ها می زاره که اونم برا ماشین های صفر هست ![]() [/quote] ممنونم دوست عزیز. اطلاعات خوبی بود. من یه پرسوجو کنم شاید به نتیجه برسم. فکر کردم موسسه یا شرکت خاصی با این شرایط وجود داشته باشه. حالا بازم دوستان دیگه ای اگه اطلاعات دارن لطفا راهنمایی کنن... بازم مرسی |
|||
12-13-2013, 01:10 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(12-13-2013 12:30 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: سلام دوست عزيزمسلام. جناب ایده، من قصد جسارت به شما رو نداشتم. به صورت کلی این موضوع (حداقل از دید خودم) رو در مورد بانک های ایران رو بیان کردم. در هر صورت اگه یاعث رنجش شما شدم ازتون عذرخواهی می کنم. یه پیشنهاد هم برای دوست عزیز suzi: چرا حالا می خواهید ماشین کارکرده قسطی بخرید و از همه مهمتر چرا 206؟ عموما ماشین های کارکرده (و بعضا ماشین های صفر ایرانی ![]() اگه دنبال ماشین هستید پیشنهاد می کنم پولتون رو جمع کنید و یه ماشین زیرصفری (6-9 ماه کارکرد) بگیرید که تو اون مدت ایرارات اصلیش برطرف شده و البته هنوز هم از گارنتیش مونده. یه نکته: فرمودید که 7-8 تومن نقد دارید، با خودتون فکر کنید شاید بتونید این پول رو جایی به کار بندازید (یه کسب و کاری راه اندازی کنید یا شراکتی انجام بدید یا حتی سهام بخرید و...) و بعد از مثلا یک سال (با کمی تلاش دور از ذهن نیست) بتونید یه 206 صفر رو به صورت نقد خریداری کنید. قصد دخالت در تصمیم شما رو نداشتم و فقط نظر خودمو گفتم. موفق باشید. |
|||
12-13-2013, 01:50 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-13-2013 01:52 AM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(12-13-2013 01:10 AM)mbza11 نوشته شده توسط:(12-13-2013 12:30 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: سلام دوست عزيزمسلام. نه دوست عزيز هيچ رنجشي در كار نيست منم با نظر شما بطور كامل موافقم تنها نظرم به صورتي تا حدودي طنز بيان كردم متاسفانه همانطور كه گفتم اين يكي از موضوعاتي هست كه بحث و گفتگو در مورد ان بي نتيجه است.وگرنه خيلي دوست دارم در مورد ان به بحث گفتگو به بپردازم. اما در صورتي كه نتيجه بخش باشد.البته منظورم در زمان حالا و براي مطالب شما نيست. بطور كل در مورد قوانين و مطالبي كه در پست اولتان فرموديد منظورم هست. افرادي رو ميشناسم كه تا به امرزو بعد از چندسال زندگي اصلا وام نگرفتند و با همان زندگي معمولي زندگي ميكند. وضعيت شان هم معمولي هست. تصور نشود كه بي نياز هستند. يا بطور مثال در كشور اقوامي هستند كه از وام استفاده نميكند اما جداي اين موارد كه در يك سمت قرار دارد. در سمت ديگر وام خيلي هم ميتواند كمك حال باشد.در صورتي كه فرد وام گيرنده توانايي بازپرداخت را به راحتي داشته باشد. تصور كنيد. شما مبلغ 100 ميليون سرمايه داريد. براي شروع يك كار كه بطور ماهيانه حداقل مبلغ 5 ميليون سود ميكنيد. بخواهيد نصف ان هم براي وام بذاريد كنار. در عرض 5 سال كه ميشود 60 ماه -مبلغ سود نصف شما در حدود 150 ميليون خواهد شد كه تنها نصف انرا لازم هست پرداخت كنيد. البته اين يك حساب كتاب ابتدايي هست. و اگر دقيق تر حساب كنيد. سود بيشتري خواهيد كرد. در صورتي كه اگر همين مبلغ را نداشته باشيد. مجبوريد از ان كار بگذريد. يك نمونه شغل كه بخواهيد برايتان مثال بزنم با انجام اين مبلغ خريد ماشين هاي يكي دوسال كار كرده سنگين باركشي هست. حال در كارخانه جات مختلف مانند سيمان - فولاد ووو كه مشغول هستند. در نگاه اخر وام بيشتر براي افرادي خوب هست كه بتواند به راحتي بازپرداخت داشته باشند. حتي با بازپرداخت دوبرابر اصل پول بازم سود خودش را خواهد داشت. موفق باشيد در ضمن از شما دوست عزيز suzi عذرخواهي ميكنم كه در تاپيكتان مطالبي تا حدودي غير مرتبط را بيان كردم .اما اگر دقت كنيد چند نكته براي شما هم مفيد خواهد بود كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-13-2013, 12:05 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(12-13-2013 01:10 AM)mbza11 نوشته شده توسط:(12-13-2013 12:30 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: سلام دوست عزيزمسلام. نه خواهش میکنم، دخالت نیست. اتفاقا نظر همه شما محترمه. آخه مورد من یکم فوریه و به ماشین احتیاج دارم و با این پول هم که نمیشه. و یه مشکل بزرگی هم که دارم مشکل چک و ضامن و این چیزا هست که واسه ماشین صفر گرفتن هم چک لازمه. و یه نکته دیگه ام اینه که الان تفاوت قیمت مثلا 206 صفر با کارکرده اش به قدریه که می تونم اون مابه تفاوتشو سرمایه کنم ![]() |
|||
12-13-2013, 12:38 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
دوست من
من خيلي در زمينه ماشين داراي اطلاعات نيستم اما يكم كه در ذهنم هست رو ميگم ببنيد. ماشين خريدن براي فردي مناسب هست كه هزينه اي جداي هزينه ضروري زندگي را داشته باشد. حال اينكه خيلي ها علاقمند هستند نان شب نداشته باشد اما چيزهاي ديگر را داشته باشد. يك نظر شخصي هست و قابل احترام اما اگاه باشيد. وقتي مبلغي كه در اختيار داريد به حد نصابي نيست كه از بابت اتفاقات اينده بتوانيد بدون مشكل باشيد به اون كار اقدام نكنيد. تا اونجايي كه شنيدم ميگن قطعات 206 گران قيمت هست و همينطور چند مورد ديگه. اين موضوع اول كه جداي علاقه داشتن به يك محصول بايد ويژگي هاي خوب و بد اون رو هم در نظر داشت . بخصوص وقتي سرمايه كمي داريم. مورد دوم. ايا شما در خريد ماشين داراي تجربه هستيد؟؟ اگر هستيد كه خوب خيلي خوب هست اما اگر نيستيد هيچ وقت سراغ خريد ماشين نريد. بخصوص ماشين هاي كار كرده. ماشين 0 رو امروز از كاراخانه تحويل ميگيريد دو روز بعد در داخل تعميرگاه هستيد. چه برسد به ماشين هاي كاركرده. بطور مثال فردي ميشناسم كه رفت يك ماشين خريد به تصور خودش عالي و درجه يك. اما وقتي يك نفر با تجربه داخل ماشين نشت گفت اين موتور كليه تجهيزات داخلي از دست رفته يكي دو ماه ديگه بايد انداختش دور اين طرف به تصور سود خوب كه با يك قيمت مناسب صاحب ماشن شده بود با ضرر رو به رو شد. اگر بتوانيد يك ماشين خوب كار كرده پيدا كنيد برد كرديد. گرچه خود اين ماشين هم بطور حتم بايد هزينه هاي روي ان كرد. مانند بيمه - لاستيك كه سالانه هست و هزينه هاي تزئيني يا اجباري ديگه اميدوارم به ماشيني كه ميخواهيد خيلي زود برسيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-13-2013, 01:19 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
دوست عزیز من همانطوری که بقیه اشاره کردند به نظر من بهتره خودتو تو چرخه بدهی بی درآمد گرفتار نکنی
فرضا مشکل شما هم حل شد بدون ضامن ماشینو گرفتی، باید از کانال این خرید ماشین، بتونی حداقل مبلغ قسط و حقوق خودت را تامین کنی در غیر اینصوررت شما بدهی خریدید نه دارایی شرایط کدام است، من خود شرایط هستم |
|||
12-13-2013, 02:35 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
ممنونم دوستان. نظر همه تون محترمه. فقط یه مساله ای که هست اینه که من این مسایل و شرایطی که شما میگید رو سنجیده ام و این قسطی خریدن ماشین به این معنی نیست که من هرچی دارم همینه و دارم همینم میزارم سر ماشین!!! من بودجه ای که واسه ماشین می خوام هزینه کنم این مقداره و چون بهش احتیاج دارم و می خوام سریعا بتونم بگیرم این روش به ذهنم رسید... و با اینکه حقیقتا به نظر همه احترام میذارم و برام ارزشمنده ولی خواهشم اینه که توی همین تصمیمی که دارم کمکم کنید و اگه جای مطمینی سراغ دارید بهم معرفی کنید. سپاس فراوااااان از همه
|
|||
12-17-2013, 11:17 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
من امروز با راهنمایی های دوست عزیز "مهدی 1" یه پرسو جویی از کسانی که می شناختم کردم، اما تقریبا همه شون میگن که فقط بنگاه دارهای شهرستانا با این شرایط ماشین میفروشن...! اینجا آشنا هم که باشی باز یه چکی چیزی می خوان، چون ظاهرا یه استفاده هایی هم از چک می برن... این یعنی که این روش واسه تهران الان منتفیه!!! این آگهی هایی که تو روزنامه ها هستشو نمیشه بهش اعتماد کرد؟ کسی تجربه هی باهاشون نداره؟؟
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
فهمیدن مدل و سال ساخت ماشین از پلاک? | yunespc | 1 | 14,675 |
08-01-2014 07:02 PM آخرین ارسال: YashaR1989 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: