ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کافه گپ میلیاردرها زمان کنونی: 09-23-2025, 11:19 PM |
|||||||
|
کافه گپ میلیاردرها
|
04-20-2013, 01:33 PM
ارسال: #1831
|
|||
|
|||
RE: یه سایت یا نرم افزار رایگان برای ارسال فکس
یادم میاد قبلنا با مودم معمولی کامپیوتر می شد دریافت و ارسال فکس داشت! الان دیگه کسی از اون مودما داره هنوز؟!
|
|||
04-20-2013, 01:57 PM
ارسال: #1832
|
|||
|
|||
RE: یه سایت یا نرم افزار رایگان برای ارسال فکس
من که ندارم
![]() |
|||
04-21-2013, 12:07 AM
ارسال: #1833
|
|||
|
|||
صفحه دکتر ازمندیان در سایت کلوب با 83 بحث متفاوت و جالب
سرباز پیاده شطرنج هم اگر راه را تا انتها ادامه دهد وزیر می شود!! |
|||
04-21-2013, 08:18 PM
ارسال: #1834
|
|||
|
|||
RE: هر چه دل تنگت میخواهد بگو......
درود بر شما عزیزان
می خواستم نظر اساتید رو راجبه شغل گوهر تراشی بدونم ؟ |
|||
04-21-2013, 11:06 PM
ارسال: #1835
|
|||
|
|||
RE: چه كسي حاضره ديدنش رو تغيير بدم!!!
یک وبسایت طراحی کنید و در این سایت طبقه بندی مشاغل انجام دهید با امکان جستجو، و از اعضا بخواهیدکه پروفایل و شغل خود را در این سایت تبلیغ کنند. سپس با پول کمی که از این تعداد زیاد آدم گرفته می شه، دائما این وبسایت رو تبلیغ کنید.
SMET
|
|||
04-23-2013, 11:17 PM
ارسال: #1836
|
|||
|
|||
حسابی عاشقی ها ممد اقا
بی خودی نبود بچه ها میگفتن عروسی عروسی ![]() ولی انصافا جملاتت زیبا و تاثبرگذاره سوز داره سرباز پیاده شطرنج هم اگر راه را تا انتها ادامه دهد وزیر می شود!! |
|||
04-23-2013, 11:51 PM
ارسال: #1837
|
|||
|
|||
RE: کافه گپ میلیاردرها
اوه اوه کلید تو در قفل در کافه نمیچرخه......از بس که زنگ زده
آآآآآآآآآآآهان باز شد.... اه ......پسر تار عنکبوتارو ببین..... مهیار بیا رو این دستگاه قهوه جوش رو پاک کنم..... امروز باید کلا کافه رو یه دستمال درست و حسابی بکشم چند روز نبودیم ببین چی شده... آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
04-24-2013, 12:54 AM
ارسال: #1838
|
|||
|
|||
چراغ کافه خاموش نبود دادا فقط کمی خلوت شده بود
![]() از خدا هرچی بخوای بهت میده پس چه خوبه که ازش بهترینها را بخواهیم |
|||
04-24-2013, 08:43 AM
ارسال: #1839
|
|||
|
|||
(04-18-2013 09:11 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: روزهایم را . . .میدونم دلت برای من تنگ شده! باشه به محض اینکه ماشینم آماده شد،یه سر دیگه بهت میزنم ![]() ![]() ![]() ![]() کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
04-24-2013, 09:37 AM
ارسال: #1840
|
|||
|
|||
حتما بخونید :
تو آپارتمان بغلی ما یه خانم جوون با دختر شیش سالش تنها زندگی میکنه که نمیدونم چرا تنهاس و دوستم ندارم بدونم.ولی از زیبایی و نجابت و متانت این خانم هر چی بگم کم گفتم .همیشه لباسای ساده ولی تمیز و شکیل به تن داره دختر کوچولوش واقعا دوس داشتنی ونازه اسمشم سمیراس.دیروز رفته بودم خونه پسر عمه ام که چن تا سی دی برنامه بهش بدم همین رفتم تو پارکینگ آپارتمانشون دیدم سمیرا تک تنها با یه عروسک کهنه و پاره پوره داره تو پارکینگ پای پله ها بازی میکنه تعجب کردم بهم سلام کرد گفتم سلام عمو جون تو اینجا چیکار میکنی نکنه شمام فامیلتون اینجا زندگی میکنه؟ولی سمیرا به جای جواب دادن به عروسکش نگاه کردو چیزی نگفت.منم عجله داشتم دیگه چیزی نپرسیدم لپشو کشیدم وگفتم باشه عمو جون مواظب خودت باش بعد از پله ها با عجله رفتم بالا چون اسانسور نداره مجبور بودم از پله ها برم رو پاگرد طبقه دوم بودم که دیدم یه خانمه داره با دستمال داره پله هارو تمیز میکنه!اون پشتش به من بود منو ندید ولی من سریع شناختمش همون خانم جوون همسایه بود... آروم پله هارو برگشتم به پسر عمم زنگ زدم گفتم بعدا میام و رفتم سمیرا هنوز داشت با عروسک کهنه اش تو پارکینگ بازی میکرد .... آره با شرف و آبرو زندگی کردن واسه یه خانم جوون و تنها خیلی سخته ولی میشه. به سلامتی همه اونایی که تن به سخت ترین کارها میدن ولی به علت فقر و نداری تن فروشی نمیکنن. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ضرب المثلهای میلیاردرها | مهدی ر | 9 | 2,434 |
06-09-2015 11:49 AM آخرین ارسال: رها آزاد |
|
گالری اتومبیل میلیاردرها | Delta.H | 111 | 22,840 |
11-30-2014 06:19 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 76 مهمان