ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 08:03 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ: 1136
بازدید: 343045

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
09-17-2015, 06:21 PM
ارسال: #1021
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام
28 سالمه..دانشجوی کارشناسی ارشدم.. روی هدف هام بسیار مصمم و پافشاری می کنم عجیب ... تا مشکل رو از رو ببرم....به هرحال چیزی که مهمه تمرکز روی کسب پول فراوان هست.. از خانواده متوسطیم....دوس دارم کارآفرین عالی و میلیاردر باشم... پول باید یه مساله حل شده بشه برامون ... همین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-18-2015, 01:52 AM
ارسال: #1022
درود .من محمد هستم 35 سال سن ساکن شیراز.مدرک تحصیلی لیسانس حقوق.شغل پخش نوشیدنی و مواد غذایی خارجی .و ایشالا تا چند وقت دیگه تاسیس شرکت پخش مواد غذایی .8 سال هم به صورت حرفه ای بورس کار کردم و هنوز هم پیگیرم.
09-25-2015, 10:38 PM
ارسال: #1023
سلام
وحید 25 ساله از تهران لیسانس روابط عمومی دارم.الان بیکارم.
از دوران کودکی فروشندگی کردم و متاسفانه بخاطر وع متوسط رو به پایین خانواده هیچ وقت نتونستم برای خودم یه کاسبی دست وپا کنم.
الان حقیقتش پشیمون هستم یه حرفه یا تخصص رو تا اخر ادامه ندادم تا شاید در اون بازار فروش موفق باشم.
الان به این سایت عضو شدم تا با کمک دوستان حداقل تا 5 سال دیگه یه زندگی موفق داشته باشم
و روحیه بالا فروشندگی دارم و هیچ موقع از کار داخال مغازه خسته نمیشوم
09-25-2015, 10:42 PM
ارسال: #1024
(09-18-2015 01:52 AM)bikhiyal نوشته شده توسط:  درود .من محمد هستم 35 سال سن ساکن شیراز.مدرک تحصیلی لیسانس حقوق.شغل پخش نوشیدنی و مواد غذایی خارجی .و ایشالا تا چند وقت دیگه تاسیس شرکت پخش مواد غذایی .8 سال هم به صورت حرفه ای بورس کار کردم و هنوز هم پیگیرم.

دوست عزیز سلام
اوضاع بورس چطور بود این چند سال اخیر خوب سود کردی
09-27-2015, 03:01 PM
ارسال: #1025
اول از همه درود به همه.من اسمم محمد هستش.21 سالمه و ساكن تهرانم.سال سوم دانشگاه هستم رشته ي مديريت بازرگاني.در حال حاضر كارمند يه شركت آلماني هستم(عجيبه) ولي شده.واردش نميشم چون داستان كار من خيلي طولانيه.كارم كنترلينگ مالي و فروشه.آدم مصممي هستم.روابطم خوبه و اعتماد به نفس بالايي دارم.شكستو قبول نميكنم.به هر كاري تن ميدمو باهاش چلنج ميكنم.در آينده ي نزديك خودمو در موقعيت كارآفريني ميبينم و مطمئنم كه از پسش بر ميام. و به اين معتقدم كه: بايد ادامه داد....
09-27-2015, 10:04 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-27-2015 10:05 PM، توسط سلطان ایده.)
ارسال: #1026
سلام و درود به همه دوستان من سبحان هستم 19 ساله دانشجو رشته عمران ساکن کرمان هستم در حال حاضر هم کار بازار یابی - اداره یک موسسه آموزشی و تدوین فیلم های مراسم رو انجام میدم اعتماد به نفسم بالاست و بسیار خلاق هستم انسانی با ذهن باز و پر از ایده های نو و خلاقانه IQم 160(میتونم ثابت کنم)
همین IQبرگ برنده من در بسیاری از مسائل شده انسانی با قدرت مدیریت بالا و یک مشاور بسیار خوب زود عصبانی میشم ولی بسیار زود به حالت اول برمیگردم (خیلی طول بکشه 2دقیقه) بسیار شوخ طبع و اهل شوخی و خنده بسیار به آینده امید وارم و مطمئنم روزی انسان بزرگی خواهم شد و باعث افتخار خیلی ها میشم مطمئنم به زودی یک میلیاردر خواهم شد و بسیار علاقه مند به اختراع کردن و علاقه زیاد در رشته عمران
اعتقاد من:به تعداد انسان ها قله ای برای فتح شدن هست من قله خود را فتح خواهم کرد
(09-27-2015 10:04 PM)سلطان ایده نوشته شده توسط:  سلام و درود به همه دوستان من سبحان هستم 19 ساله دانشجو رشته عمران ساکن کرمان هستم در حال حاضر هم کار بازار یابی - اداره یک موسسه آموزشی و تدوین فیلم های مراسم رو انجام میدم اعتماد به نفسم بالاست و بسیار خلاق هستم انسانی با ذهن باز و پر از ایده های نو و خلاقانه IQم 160(میتونم ثابت کنم)
همین IQبرگ برنده من در بسیاری از مسائل شده انسانی با قدرت مدیریت بالا و یک مشاور بسیار خوب زود عصبانی میشم ولی بسیار زود به حالت اول برمیگردم (خیلی طول بکشه 2دقیقه) بسیار شوخ طبع و اهل شوخی و خنده بسیار به آینده امید وارم و مطمئنم روزی انسان بزرگی خواهم شد و باعث افتخار خیلی ها میشم مطمئنم به زودی یک میلیاردر خواهم شد و بسیار علاقه مند به اختراع کردن و علاقه زیاد در رشته عمران
اعتقاد من:به تعداد انسان ها قله ای برای فتح شدن هست من قله خود را فتح خواهم کرد
09-27-2015, 10:07 PM
ارسال: #1027
درضمن من کرمان رو خیلی دوست دارم
10-05-2015, 10:19 AM
ارسال: #1028
رعنا هستم.۳۵ سال دارم.مجردم.ساکن تبریز.لیسانس علوم اجتماعی دارم.چند سال به عنوان مددکار اجتماعی تو کلینیک ترک اعتیاد و کلینیک مددکاری کار کردم.متاسفانه تعطیل شد و بیکار موندم.چند جایی هم به عنوان مسءول قسمت اداری کار کردم اما متاسفانه مجبور شدم بیام بیرون چون جای مناسبی برا فعالیت نبود.آزمون استخدامی زیاد دادم اما از اونجایی که پارتی کلفت نداشتم نتونستم برم.آخریش هم همین دانشگاه فرهنگیان بود که با اینکه قبول بودم لیست جابجا شد و بازم من جا موندم.آخرش هم بعد کلی نامه نگاری و رفتن و اومدن گفتن بشین جات نمیتونی کاری کنی.
فعالم.کار کردن رو دوست دارم..خیلی زود کار رو یاد میگیرم.انگار که چند ساله تو کارم.زیاد حقم رو خوردن.اما الان میخوام برا خودم کار کنم.میخوام مغازه لباس زیر بزنم.امروز اتفاقی سایتتون رو دیدم.وقتی مطالعه کردم کلی خوشم اومد دوست دارم از دوستانی که تجربه دارن کمک بگیرم.آرزو دارم خیلی زود به یه درآمد خوب برسم.
10-05-2015, 07:56 PM
ارسال: #1029
با سلام و خسته نباشيد به همه
من احمد هستم 32 ساله ساكن مشهد.
كارداني ناقص نرم افزار.
علايق من:شبكه-اينترنت-نرم افزار-سخت افزار.
تا حدودي بلد هستم.
كارم 8سال سابقه كافينت دارم.
كاره قبليم كه15 سال بود ساختماني بود.
چند وقتي هست اومدم تو كار بازاريابي و تبليغات برنديگ و خلاصه كسب روزي حلال و اموزش اون به ساير دوستان.كه همه باهم بتونيم موفق باشيم و جامعه ي بدون از فقر رو بسازيم.
تا همه باهم روزهاي خوشي رو داشته باشيم.

براي رسيدن به خدا زياد نميخواد كاره شاغي انجام بدي..
فقط كسي ازت دلگير نباشه.....
مقصود من از كعبه بت خانه توييي........
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-06-2015, 01:46 PM
ارسال: #1030
سلااام
پیشرفت و موفقیت را دوست دارم. آرزوهای معنی و مادی بزرگ دارم.خسته نمیشوم ولی زیاد تردید میکنم.
شغل فعلی خود را خیلی دوست دارم از نظر پرستیژ اجتماعی عالی است اما درآمدش برایم کم است و متنایب با آرزوهایم نیست
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,940 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS