ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری
زمان کنونی: 09-24-2025, 08:22 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: 3ObHaN
آخرین ارسال: maryam_f123
پاسخ: 107
بازدید: 30572

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 39 رأی - میانگین امیتازات : 3.05
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری
06-11-2014, 03:32 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-11-2014 03:33 PM، توسط ahmad rezaee.)
ارسال: #91
RE: آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری
(06-11-2014 10:30 AM)antalia67 نوشته شده توسط:  بسیار لذت بردم و درس گرفتم ازین مطالب
من پیش دوستان و استادان هیچ حرفی واسه گفتن ندارم.فقط یک اشاره و شاید یک جرقه برای بنده.
به نظر من بسیاری از افراد نظم و انضباط و سیستم سازی را در تمام زندگی خود اجرا میکنند،حالا بعضی دانسته و بعضی ندانسته،عده ای نیز اصلا بدون سیستم سازی اصولا هیچ کاری را انجام نمیدهند.میخواهم به این نکته اشاره کنم که برخی به مرحله سیستم سازی نمیتوانند وارد شوند چون هیچ ایده کاری به ذهنشان نمیرسد،و درواقع مشکل ایده،آن هم ایده عملی را دارند.
به نظر بنده، ایده بدنه و ساختمان یک سیستم است،چگونه ممکن است کسی بدون ایده بتواند سیستم مورد نیاز را پیاده کند.دوستان هیچ اشاره ای به مرحله قبل از ایجاد سیستم نکردند،لااقل برای امثال من که هنوز با 27 سال سن هیچ کسب و کاری ندارم و دیگر ذهنم به جایی نمیرسد.سرشار از انرژیم،نظم و سیستم و انضباط را از 7 سالگی خوب میدانم اما هنوز اندر خم یک کوچه ام!
منتظر یه جرقه هستم تا سیستم مورد نظرم رو توش وارد کنم.اگر کسی از دوستان راه حلی برای برای بنده کمترین دارند خوشحال میشم از طریق پیام خصوصی و یا به هر شکل دیگری لطف کنند و من رو راهنمایی بفرمایند.
اگز لطف کنید روی ایدها هم مانوور بدید ممنون میشم.
با تشکر از سخنان زیبایتان

از توجه شما به مطالب این تاپیک و نوشته های ارزشمند دوستان متشکریم
در رابطه سال شما باید عرض کنم که برای بر پایی هر فعالیت اولین اقدام یافتن ایده است . شما باید ایده ای را بیابید که اولاً علاقه ابتدایی به آن داشته باشید دوم بتوانید با امکانات و توانائیهایتان آنرا به اجرا درآورید و سوم اینکه بتوانید آنرا در قالب سیستماتیک گسترش دهید .

فعالیتهایی که مد نظر ما برای سیستم سازی هستند ، فعالیتهایی است که بتوان آنها را برای انجام به افراد معمولی واگذار کرد ، اما طی یک مراحل مشخصی به بالاترین ارزش افزوده منجر بشود .

مثلاً ساندویچ فروشی که آقای هاشمی عنوان کردند در نظر بگیرید ، اگر آنرا در حالت غیر سیستمی بخواهید اجرا کنید می شود همین نمونه های معمولی و تکنفره ، اما اگر بحالت سیستمی بخواهید اجرا کنید می شود ساب وی - هایدا - مک دونالد

در فرایند سیستم سازی مهمترین اتفاقی که می افتد اینست که از 2 ظرفیت ثروتمندی استفاده می شود و آن دو راز به نظر شما چیست ؟

1- استفاده از افراد دیگر برای پولسازی
2- استفاده از سرمایه های دیگران برای گسترش

می بینید که داشتن ایده ها حتماً نباید عجیب و غریب باشد و براحتی ایده های در دسترس و یا حتی همین فعالیت های خودتان را می توان در قالب سیستم گسترش داد .

موفق باشید

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
06-11-2014, 05:34 PM
ارسال: #92
آقای رضایی عزیز راستش رو بخواید اولین هدف من در این کار کسب تجربه و بعد کار به صورت سیستمی هست ولی این مساله رو نمیدونم که در ایران و یا جهان فست فود سلف سرویس زنجیره ای هست یا نه؟اگر هست میشه مشخصاتش رو بدید؟ هدفم رو هم همین جا اعلام میکنم که با یاری خدا تعداد شعب رو بعد از پنج سال به حداقل به پنجاه شعبه خواهم رسوند.در این راه مصمم هستم وو اون رو به زودی اجرا خواهم کرد.
06-11-2014, 06:01 PM
ارسال: #93
(06-11-2014 05:34 PM)سیدمهدی هاشمی نوشته شده توسط:  آقای رضایی عزیز راستش رو بخواید اولین هدف من در این کار کسب تجربه و بعد کار به صورت سیستمی هست ولی این مساله رو نمیدونم که در ایران و یا جهان فست فود سلف سرویس زنجیره ای هست یا نه؟اگر هست میشه مشخصاتش رو بدید؟ هدفم رو هم همین جا اعلام میکنم که با یاری خدا تعداد شعب رو بعد از پنج سال به حداقل به پنجاه شعبه خواهم رسوند.در این راه مصمم هستم وو اون رو به زودی اجرا خواهم کرد.

آاقای هاشمی :

در جهان بزرگترین فست فود زنجیره ای مدل فرانچایز subway است که بصورت سلف سرویس یا انتخاب آزاذ فعالیت می کند و شما می توانید منو های مختلفی از مخلفات را به همراه فود اصلی انتخاب کنید .

در ایران هم بعضی از فست فودها بر مبنای همین روش فعالیت می کنند که تحت همین نام فعالیت می کنند . مانند فست فود رستوران ساب وی در مشهد .

برای فعالیت زنجیره ای متد و مدل های تعریف شده ای هست که باید طبق آن به گسترش بپردازید . مطالب تخصصی در کتاب سیستم پولسازی ارائه شده است که یزودی در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت .
موفق باشید

تاریخچه ساب وی را مطالعه کنید ...............

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
06-11-2014, 06:46 PM
ارسال: #94
با تشکر از اطلاعاتی که به بنده انتقالل دادید. عصرتون بخیر.
06-18-2014, 01:36 PM
ارسال: #95
شاید بهترین تجربه من در خصوص ساختن سیستم مربوط به مسایل مالی نشود اما به قدری برایم شیرین است که حیفم می آید برایتان تعریف نکنم.
بنا به اقتضای کاری مجبور بودم به حدود 50 مدرسه در شهرستان محل کارم به طور مرتب سرکشی کنم و این سرکشی ها در طول سال تحصیلی باید برای هر مدرسه حدود 6 مرتبه انجام می شد و این غیر از مسئولیت های مختلف دیگری بود که بر عهده داشتم. ادامه این وضعیت برایم قابل تحمل نبود. یک روز دو جوان نیازمند جویای کار به دفترم مراجعه کردند. دیدم خیلی کاری هستند و حاضرند هر کاری انجام دهند. من هم البته قصد نامردی نداشتم. حق الزحمه مناسبی برایشان در نظر گرفتم و البته مدت ها با رییس کلنجار رفتم تا قبول کند آن دو در مجموعه مشغول فعالیت شوند و البته برای محکم کاری مجوزی هم از مقامات بالاتر گرفتم. امورات مدارس را میان آن دو تقسیم کردم. اکنون چند ماهی می شود که راحت در دفترم نشسته ام. آن دو نفر هم به دلیل این که تازه کارند و برایشان بیمه هم رد می شود و به دلیل این که می خواهند خودی نشان دهند به شدت کار می کنند حتی اتفاق می افتد که امورات غیر مرتبط با وظایفشان را به آن ها محول می کنم و با دل و جان انجامش می دهند . من حقیقتا آن دو را دوست دارم و شاید بتوانم بگویم به آن ها عشق می ورزم و از صمیم دل برایشان آرزوی موفقیت می کنم . دیگر مانند گذشته در انجام وظایف سردرگم نمی شوم و این برایم درس بزرگی است. سیستمی طراحی کرده ام که امورات مدارس را بدون زحمت خاصی برایم انجام می‏دهد.بدون این که لازم باشد حتی یک ریال خرج کنم یا مستقیما وقت بگذارم! گزارشاتی که قبلا همیشه عقب می افتاد اکنون به موقع و گاهی اوقات پیش از موقع انجام می شود و من از این بابت خدا را سپاسگزارم!
07-21-2014, 03:45 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-21-2014 03:46 PM، توسط ahmad rezaee.)
ارسال: #96
دوستان عزیز ایام رمضان و شبهای قدر فرصت خوبی برای بازنگری در احوالات خویشتن است و بهره بردن از خوان گسترده نعمت های نا پیدای خداوندی .انشاءالله در این ماه ظرفیت های جسمی و فکری و روحی ما نیز افزایش پیدا کند و تحمل و صبر ما فزونی یابد .

مباحث سیستم سازی فعالیت ها هنوز در مرحله تئوری و ذکر نمونه های واقعی است و امیدوارم در پایان این سری از مطالب دوستان بتوانند با طریقه ایجاد فعالیتهای سیستماتیک آشنا شوند و آنرا در کسب وکارهایشان اعمال نمایند .

شاید بسیاری از دوستان تصور کنند که مرتب کردن امور و سیستم سازی کسب و کار ، بسیار سخت باشد و بهتر باشد که فعالیت هایمان را بدون دردسر و توسط خودمان انجام دهیم ، و برای اینکه رقیب برای خود نتراشیم ،فردی را استخدام نکرده و اسرار را به کسی باز گو نکنیم .

من آینده دوستان با این طرز تفکر را می توانم براحتی برایتان بازگو کنم :

جوان تا سن 18 سال دبیرستان
اگر پسر باشد تا 20 سالگی سربازی و یا تا 22 و یا 26 سالگی تحصیل دانشگاهی
اگر دختر باشد بدون ازدواج دانشگاه تا سن 22 و یا 26 و...
سن شروع کسب و کار معمولاً بین سنین 22 تا 28 سالگی اتفاق می افتد ، بالفرض که استخدام نشویم
جمع آوری سرمایه و افتتاح اولین واحد ( اغلب بدون آموزش بازاری )
در اولین سال بسیاری ا ز این واحد ها ور شکست می شوند ( علت عدم آشنایی به شرایط بازار - انجام امور انفرادی - عدم بازاریابی - عدم رعایت
اصول تجارت )و در 5 سال بعدی تقریباً 95 درصد از این کسب وکارها محو و بی اثر می شوند .

حال فرض کنید شما در 5 درصد الباقی هستید ، یا شما توانسته اید کسب وکارتان را گسترش دهید و یا هنوز متوجه ورشکستگی نیستید ( مغازه پدری و آب باریکه کار انفرادی )

اما اگر به کارتان گسترش داده باشید ، باید نشانه هایی از نیروهای دیگر در فعالیتتان را ببینید که کارها توسط آنها انجام می شود .

مثال :
من روز قبل ماشینم را برای انجام تست به تعمیرگاهی بردم که دو قسمت در آن دیده می شد :
در قسمتی پیر مردی بود که دارای واحدی بسیار بی نظم و درهم و برهم بود و فعالیت او به جهت فرسودگی به سختی انجام می شد ، باور کنید من یکی اشکم داشت در می آمد که این فرد در زیر ماشین به چه صورت فعالیت می کرد .

در طرف دیگر واحدی مرتب با ابزارهای مناسب ( چاله سرویس - جک هیدرولیک - کولر سرد در هوای گرم - محیط دلباز) و پرسنل جوان که با لباسهای فرم امرو را انجام می دادند .

میزان انجام کارها و سرعت و مهمتر از همه عدم انجام همه امور توسط صاحب فروشگاه قابل مقایسه نبود و فرد مشغول عبادت و بعد استراحت بود.
غرض از ذکر این مثالها و این سخنان برای دوستانی است که اولین بار از این قسمت تاپیک مطالب را دنبال می کنند و با کلیات مطالب آشنایی ندارند .

اولین نشانه از گسترش کسب وکارها ، افزایش نیروی انسانی و یا ابزاری و دیگری افزایش گردش مالی است .شاید قسمت ترس آور گسترش و سیستم سازی این نکته باشد ، اما واقعاً در کدامیک از ربع های فعالیت می خواهیم عمر خود را سپری کنیم و آیا این نوع کار کرد می تواند ما را به اهداف اقتصادی برساند .

امیدوارم با خواندن این مطالب کل تاپیک را بازنگری کنید تا به ادامه قسمت های مختلف یک سیستم پویا و پولساز برسیم .

موفق باشید

08-01-2014, 06:02 PM
ارسال: #97
با درود فراوان به حضور دوستان گرامی
اهمییت این تایپیک هر روز برایم بیشتر میشود. درسهای عالی و پر از نکته آقای رضایی
فوق العاده است.قبل از اینکه داستان سیستم سازی آقای bill که در کتاب ((کار راهه بابای دارا))آمده است را نقل کنم از استاد عزیز آقای رضایی خواهشمندیم ادامه سیستم سازی را بیان بفرمایند. همچنین مراحل چاپ کتابشان را .
آیا افسانه کارآفرینی مایکل گربر و دیگر کتابهایشان در ایران ترجمه شده است؟
من هر چند در نت جستجو کردم افسانه کارآفرینی را برای خرید پیدا نکردم.

روزگاری در دهکده ای همچون بهشت مردم به مشکل کم آبی برخوردن. ریش سفیدان تصمیم گرفتند تا مساله را برای همیشه حل کنند. آنها با دو نفر قرارداد بستند به این امید که عامل رقابت موجب کاهش هزینه و بالا رفتن کیفییت کار گردد.
یکی از دو نفر آقای ed از صبح روز بعد از قراردادبا دو سطل شروع به آوردن آب از چشمه های نزدیک دهکده کرد. کار دشواری بود ولی اد پول خوبی درمیاورد و از نبود رقیبی که همان اول غیبش زده بود خوشحال بود.
تا اینکه نفر دوم (آقای بیل) پیدایش شد بیل بجای خرید سطل و کارگر اضافه با یک نقشه آمد. شرکتی برپا کردمدیر شایسته ای استخدام کرد چند سرمایه گذار پیدا کرد و پس از چند ماه با یک تیم مجهز ساختمانی به منطقه بازگشت.
در مدت یکسال لوله فولادی ضد زنگ مناسبی میان دهکده و سرچشمه تامین آب کشیده شد.در روز افتتاح طرح بیل اعلام کرد آماده است تا آب تصفیه شده را شبانه روزی در تمام روزهای هفته با بهای 75٪ کنونی در اختیار مردم بگذارد.همه ساکنان خوشحال از این بابت
مشغول خرید امتیاز آب شدند. و کار اد تخته شد.
در ادامه رقابت اد بهای آب را به نصف کاهش داد دو پسر خود را به کار گمارد.شمار سطلها را اضافه کرد. اما مشکل برخورد با اتحادیه کارگری تغییر دستمزدها و مقررات کار پیوسته با
او بود.از سوی دیگر بیل به فکر توسعه کار خود بود با دیگر دهکده ها و شهر های دیگر قرارداد بست و نسبت به تامین آب انها اقدام کرد در نتیجه پرداختهای مشترکینش حساب بانکی او پر شد بیل به رفاه کامل رسید و بدون اینکه خودش مستقیم کار کنند پول به حسابش سرازیز میشد.
آیا به فکر ساختن تاسیسات لوله کشی هستی یا حمل سطلهای اب؟
آیا هوشمندانه کار میکنید یا سخت؟

وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که میتوان مرتکب شد چرا باید همان قدیمی ها را تکرار کرد.
http://www.seftah.ir
http://www.seftah.com
08-26-2014, 11:17 AM
ارسال: #98
با سلام خدمت دوستان گرامی،

از اساتید محترم خواهشمندم این تاپیک را رونق بیشتری دهند و تجربیات خود را برای استفاده همگان در آن قرار دهند.

با سپاس
10_00412_002

دنیا همان چیزی را به ما عطا می کند که
ما باور داشته باشیم لایق آنیم و می توانیم داشته باشیم.
09-22-2014, 11:14 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-27-2014 11:14 PM، توسط ahmad rezaee.)
ارسال: #99
دوستان عزیز سلام :

دنیای کسب و کارتان پر رونق و ماشین های پولسازیتان همیشه در گردش باشه انشاءالله .

چند ماهی است که با اجرای قسمت های مختلف سیستماتیک کردن کسب وکار، بد جوری سرم شلوغ تر شده ، و کمتر می توانم به انجمن سر بزنم و فرصت نگارش کم است .

البته این روند طبیعی گسترش کسب وکار است و در حقیقت برای گذر از مرحله جوانی به
مرحله بلوغ باید به اساسی ترین قسمت های کسب و کار توجه ویژه ای نمود .

نوشتن سناریو یک فیلمنامه را با اجرای عملی و از همه مهمتر آماده کردن پیش نیازهای یک فیلم را می توانید به عنوان نمونه عینی اجرایی یک کسب و کار در نظر بگیرید و بعد
متوجه اهمیت بخشهای مختلف کسب وکارتان خواهید شد .

برای اینکه یک کسب و کار بتواند به موفقیت بی نظیر دست یابد ، باید
تمام روال کار بصورت زمانبندی اصولی مشخص شده باشد و این یعنی مدیریت زمان .

در این قسمت به مباحث مدیریت یک کسب وکار سیستماتیک بیشتر دقیق خواهیم شد و
امیدوارم این تاخیر چند وقته ، مجالی برای ارائه تجربیات دقیق تر مطالب باشد .

من به یکی از موفق ترین کسب وکارهای کشور و واقعاً شاهکار اجرای زمانبندی شده
اشاره می کنم و آن شرکت پدیده شاندیز است .

دوستانی مشهدی بیشتر از کم و کیف ابتدایی پروژه های پدیده باخبرند و من روال انجام
امور و احداث بسیار دقیق پروژه های شاندیز - تهران و هم اکنون کیش را مرور می کنم .

زمانبندی بسیار دقیق و متعهد بودن به اجرای امور و دقت های تعیین شده و حتی زودتر از
موعد و رکورد زنی های بتن ریزی و افتتاح قسمت های مختلف نشان می دهد که مدیران
لایق در راس امور به توانایی و زمان بندی قسمت های اجرایی یک پروژه بزرگ مسلط هستند .

به جرات می توانم بگویم که ضعف عمده اغلب کسب و کارهای کوچک در بی اهمیت بودن
به زمانبندی دقیق و یا بهتر بگویم وقت شناسی و خوش قولی است .اهمیت عمل به امور
طبق زمانبندی مشخص که در نوشتن اهداف استراتژیک لحاظ می شود آنقدر بالاست که
در حقیقت موفقیت آینده یک کسب وکار را تعیین می کند .

برایان تریسی می گوید : در یکی از پروازهایم به علت نقص در هواپیما
مجبور به فرود شدیم و چون مدت زمان تعمیر و برخاستن دوباره طوری بود که به کنفرانس
تعیین شده نمی رسیدم ، هواپیمای خودم را عوض کردم و حتی مسیری را نیز بصورت کرایه اتومبیل طی کردم تا سر وقت به تعهدم عمل کنم .

صاحب کسب وکاری که مدیریت زمان را نداند به بدقولی متهم خواهد شد ، چون فعالیت
های متعدد یکی پس از دیگری از راه می رسند و در صورتی که زمان درست را لحاظ نکنیم
با شرایط دشوار و تل انبار شدن امور مواجه خواهیم شد .

یک رستوران در زمان پیک کاری اگر بطور دقیق و حساب شده عمل نکند با شکایت بیشماری از مشنریان ناراضی مواجه خواهد شد .

خب در یک کار سیستماتیک چگونه می توانیم زمانبندی درستی در فعالیت خود اجرا کنیم .

ببینید یک نکته در تمام آفرینش حکمفرماست و آن میزان معین زمان روزانه در دسترس
است . اما ببینیم کسب وکارهای موفق چگونه بیشرین بهره را از زمان موجود انجام می
دهند ، بطوریکه به اندازه چندین برابر یک کسب وکار ناموفق کار انجام داده و سود به دست می آورند .

در بحث های مدیریت ، شاخه ای داریم بنام مدیریت پروژه که بنیادی ترین اصول مدیریت در آن بکار گرفته می شود .

اگر ما امور اجرایی کسب وکارمان را در یک شبانه روز بصورت پروژه های مختلف در نظر
بگیریم مثلاً یک فروشگاه پوشاک را در نظر بگیرید و مشتریان را بصورت پروژه ها در نظر
اورید که باید طی بازه زمانی مشخصی با بهترین عملکرد منجر به خرید و دریافت سود شوند .
خب حالا چطور می توانیم عمل کنیم که زمان کمتری برای راهنمایی - مشاوره - هدایت و برخورد غیر لازم با مشتریان بکار ببریم تا بتوانیم به تعداد بیشتری رسیدگی کنیم .
اولین نکته به نوع چیدمان مهندسی داخلی فروشگاه - دوم راهنمایی های غیر کلامی
مانند نوشته ها و عکس ها و سامانه های بلوتوث و .... - سوم استفاده از ابزار آلات کنترلی
برای عدم استفاده از بازرسی های مکرر و در آخر حسابرسی اتومات مانند استفاده از پرداخت الکترونیکی .

این نوع امور ما را قادر می سازد تا در یک فروش و یا حراج فصلی در مواجهه با خیل عظیم
مشتریان بتوانیم به همه آنها خدمات ارائه کنیم و با مشتریان ناراضی مواحه نشویم .

پس بهبنه سازی امور برای کنترل زمان باید از همان ابتدای شروع فعالیت در برنامه ریزی و
هدف گزاری ما لحاظ شود تا بترتیب آنها را با ازدیاد و رونق کسب وکارمان لحاظ کنیم .

دوستان عزیز می توانند فایل های عالی مدیریت زمان را از لینک زیر دانلود نمایند
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=162&pid=573#pid573

امیدوارم مطالب مفید برای دوستان واقع شود .
از ابراز محبت همگی دوستان متشکرم

09-27-2014, 10:57 PM
ارسال: #100
شب همگی دوستان عزیز بخیر و خوشی باشه .

امشب در ادامه مطالبی که برای سیستم سازی کسب وکار عنوان گردیده به قسمت مدیریت کسب وکارهای سیستماتیک رسیده ایم و در چند قسمت قبلی اجمالاً به مدیریت زمان اشاره شد .امشب به حساس ترین بخش اجرایی یک سیستم یعنی بازوهای اجرایی ماشین پولسازی و یا نیروهای انسانی می رسیم .

شاید به جرات بتوان گفت که هیچ سیستم کسب وکار موفقی بدون وجود نیروهای کارآمد
موفق و پولساز نخواهد بود و به طبع ورود نیروهای جدید به بدنه سیستم ، مدیریت این
افراد هنری است که به عینه مشخص می کند که این کسب وکار موفق خواهد بود و یا خیر .

برای اینکه ما یاد بگیریم که چگونه باید افراد را مدیریت کنیم و چه شیوه
ای را اتخاذ کنیم تا بتوانیم سیستمی کارا و پویا داشته باشیم باید بدانیم که مدیریت
نیروهای انسانی باید قبل از ورود آنها مشخص شده باشد .

این مرحله تعیین ضوابط و مشخصه های نیروهای کاری لازم است که در قسمت استراتژی
سیستم و رسم چارت سازمانی مشخص کردیم و برای هرکدام وظایفی تعیین کردیم ، حالا
باید مشخص کنید که چه نیروهایی لازم است با چه خصوصیات ، جنسیت ، سن ، تخصص ؟

اگر در قسمت گزینش نیروهای انسانی دقت لازم را بخرج دهید ، می توانید
هم به سرعت پیشرفت کارتان را جشن بگیرید و هم از هزینه های بعدی اخراج و کند شدن
روند پولسازی سیستمتان جلوگیری کنید .

بعد از گزینش درست ، نوبت به آموزش افراد می رسد تا آنها را از مسئولیتها ، آگاهی از
چشم انداز کسب وکارتان و همچنین حقوق ، مزایا، تشویق ها ، تنبیه ها و کم کاری و
اضافه کاری و قوانین کارتان و آموزش های تخصصی آگاه کنید . گرچه بنظر این کارها زائد به
نظر می رسد اما انجام آنها اسطهلاک سیستم را کم کرده و بازدهی افراد را به نسبت
بالایی افزایش خواهد داد .

سوال :
آقای رضایی مهمترین موضوعی که برای کسب وکارهای نوپا وجود دارد
اینست که با افزایش نیروها ، هزینه ها بالا می رود ،چون نیروی متخصص دستمزد بالایی
دارد و برای اینکه ما هزینه ها را کم کنیم یا باید نیروهای معمولی را استخدام کنیم و یا
خودمان بیشتر کار کنیم ، برای داشتن نیروهای خوب چکار باید بکنیم ؟

ما در بخش بعدی به مدیریت مالی خواهیم پرداخت و اینکه چگونه آنرا در سیستم کنترل
کنیم . با اینحال اگر به قسمت های قبلی توجه کرده باشید ، بهترین نوع سیستم های پویا
سیستم هایی است که بتوان روند اجرایی امور را با آموزش های مشخص به افرادی با
تخصص های کمتر سپرد . اما بحثی که در قسمت استراتژی سیستم انجام دادیم به نقشه
های اجرایی سیستم پرداختیم و یکی از این نوع استراتژی ها طریقه کلی و روال اجرایی و
سپس نوع انتخاب و استفاده از افرد است .

مثلاً اگر با توان مالی کم شما بخواهید افراد را استخدام و تمامی امور را واگذار کنید حتماً
به مشکل بر خواهید . شیوه ای که تمام کار آفرینان موفق به نوعی اجرا می کنند اینست
که افراد را باشیوه های کم هزینه تر به کار می گیرند . مثلاً حقوق درصدی - حقوق پایه با
پاداش اضافه بهره وری - بکار گیری افراد در چندین پست در ابتدای کار - برون سپاری امور و واگذاری شعبات بصورت حق امتیاز .

اما بهترین روال ایجاد سیستم پولساز و به تبع آن اضافه کردن امور ،
انجام همزمان و راه اندازی قسمت استراتژی بازاریابی است که بخشبسیار مهمی است
که در ادامه کلاس آموزشی بیان خواهد شد ، یعنی شما ابتدا سفارشات را بالا می برید و
همزمان نیوها و شعبات را افزایش می دهید ، با افزایش سفارشات ، سود آوری ، توان
رقابت و خرید با قیمت پایین شما افزایش می یابد و به همین روال اضافه هزینه های
استخدام پوشش داده می شود.

ما در مرحله ای زمین کارخانه ای را خریداری کردیم و با اینکه پول ساخت و راه اندازی
نداشتیم برای اینکه هزینه های ساخت ، راه اندازی و استخدام پرسنل را جبران کنیم ،
استراتژی پیچیده ای را طراحی کردیم که خیلی ریسک آور بود .

1- افزایش شعب اجاره ای
2- تبلیغات گسترده در شهر و نمایشگاه ها
3- برون سپاری بسیاری از امور
4- استخدام نیروهای جدید در کارگاه و سرعت در تولید
5- ساخت کارخانه بصورت اقساطی از ابتدا ( با اینکه کمی هزینه ساخت بالاتر رفت )
6- بازاریابی گسترده توسط نیروهای جدید
7 - مدیریت بی وقفه و حسابداری دقیق برای آنالیز هزینه ها و سود

آنچه از نتیجه چند ماهه این امور برایمان حاصل شد ، افزایش گردش نقدینگی و به مدد آن
افزایش سفارشات و افزایش تولید بود و تا جایی کار گسترش یافت که هزینه های ما
براحتی پوشش داده شد و البته با فروش حق امتیاز شعب و بعد از آن گرانی دلار و افت
محسوس بازار ، ما سیاست انقباضی و کم کردن نیروهای زائد و برون سپاری را در پیش
گرفتیم . حالا دوباره آرام آرام با بهبود نسبی فضای کار به بازاریابی ، افزایش نیروهای
انسانی و افزایش تولید و سود آوری بیشتر می پردازیم .البته آن زمان هنو.ز روال سیستم
سازی دقیق و استراتژی مدیریت را نمی دانستیم و لی الان می فهمم که مدیریت باید
طوری باشد که یک نفر در مقام مدیر و رهبر قرار نگیرد تا در هنگام فشار و بحران بتواند
تصمیمات درست را بگیرد و مدیران آنها را اجرایی کنند .

در شب بعد به نکته هایی از مدیریت افراد ایرانی خواهیم پرداخت .
دوستان اگر نظری دارند می توانند به بنده کمک کنند .
ممنون از اینکه حوصله بخرج دادید و دقایقی از وقت گرانبهایتان را به خواندن این مطالب اختصاص دادید .

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  :: آیا حاضرید با 500 هزار تومان زندگی تازه ای آغاز کنید ؟ shirazi021 14 8,360 08-14-2015 12:39 PM
آخرین ارسال: هلاله
  داستان نابودی سرمایه‌گذاران و کارآفرینان ایرانی karafarin 0 1,150 08-04-2014 10:17 AM
آخرین ارسال: karafarin
  سوال و جواب های تاپیک سیستم سازی 3ObHaN 50 9,847 06-11-2014 03:48 PM
آخرین ارسال: ahmad rezaee
  رقابت پست با پیک‌موتوری‌ها جدی شد/ از شمال تا جنوب تهران ۶ هزار تومان karafarin 4 1,519 11-16-2013 11:57 PM
آخرین ارسال: حمید رضا غ
  این خرید یک سرمایه است یا هزینه؟ کامیار کاظمی 15 3,537 10-28-2013 09:18 PM
آخرین ارسال: soshiant
  رابطه شغل با کار as98749874 3 852 07-18-2013 05:31 PM
آخرین ارسال: Elixir
  تجمیع سرمایه بین میلیاردر های آینده ایران ninos 6 1,726 05-28-2013 10:27 PM
آخرین ارسال: ebrahim.ev
  هفت نکته برای شروع یک سرمایه گذاری موفق karafarin 0 1,085 03-17-2013 08:08 PM
  چگونه با حل مشکلات خودمان ثروتمند شویم ؟ ahmad rezaee 24 6,589 03-16-2013 11:40 PM
آخرین ارسال: ehsan21
  توقف کسب‌و‌کار شما با این هفت اشتباه karafarin 0 598 01-27-2013 06:42 PM
  قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده سخنگوی دولت 112 22,627 12-01-2011 01:57 PM
آخرین ارسال: MARYAR

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS