ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
جمله تاثیر گذار زمان کنونی: 09-25-2025, 06:50 AM |
|||||||
|
جمله تاثیر گذار
|
08-13-2013, 07:45 AM
ارسال: #91
|
|||
|
|||
RE: جمله تاثیر گذار
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا
من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد. ![]() در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا} خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت ![]() |
|||
08-13-2013, 08:22 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-13-2013 02:44 PM، توسط دهدار.)
ارسال: #92
|
|||
|
|||
همچنان که عضلات بدن در اثر ورزش نیرومندتر می شوند ، قدرت تصمیم نیز با تمرین افزایش می یابد . آنتونی رابینز
![]() در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا} خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت ![]() |
|||
08-13-2013, 08:00 PM
ارسال: #93
|
|||
|
|||
با گذشت روزهای متوالی /// به لطف و مرحمت متعالی
طعم زندگیمون شده عالی /// مث مزه برنج و تن ماهی (حسین تـــــــــــــهی) MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
08-14-2013, 04:11 PM
ارسال: #94
|
|||
|
|||
معجزه عبارات جادویی باور نکردنی است...
افکار و اندیشه های ما و عبارات یا کلماتی که بر زبان جاری می سازیم، از نیروی عظیمی برخوردارند. اگر بخواهیم در زندگی خود فرد موفقی باشیم و به نتایج مفیدی دست یابیم، باید الگوی تفکر و گفتارمان را تغییر داده و آنها را مثبت کنیم. آیا مایلید گفت و گوی درونی خود را به عبارات تاکیدی مثبت تغییر دهید؟ بد نیست بدانید هر موقع که فکری در سرتان است و هر زمانی که سخنی به زبان می آورید، در واقع به گفتن عبارانت تاکیدی مشغول هستید. تکرار عبارات تاکیدی مثبت و یا منفی، نقطه آغاز است و راه را برای دگرگونی باز می کند، به عنوان مثال به ضمیر ناخودآگاهتان می گویید: «من مسئولیت پذیرم» یا «من از زندگی خسته شده ام». وقتی عبارات تاکیدی را به کار می برید، در واقع به از بین بردن برخی چیزها از زندگی یا به آفرینش برخی چیزهای تازه در زندگی تان کمک می کنید؛ پس بهتر است عادت کنید این جملات و عبارات را به شیوه مثبت به کار ببرید، تا آنچه می آفرینید سلامتی، شادمانی، موفقیت و سعادتمندی باشد. کلماتی که در عبارات تاکیدی به کار می روند نیز باید مثبت باشند. اگر بگوییم:« دیگر نمی خواهم مریض باشم»، ضمیر ناخودآگاه ما بیشتر کلمه مریض را می شنود که یک کلمه منفی است. آنچه که بهتر است بگوییم این است:« من به طور شگفت آوری احساس سلامتی می کنم» یا « من نور سلامتی و نشاط را می بینم که از من ساطع می شود». ضمیر ناخودآگاه انسان خیلی روراست و بی پرده است. هیچ گونه تخلف و پیچیدگی ندارد و هر آنچه را که می شنود انجام می دهد. اگر چیزی در زندگی تان وجود دارد که آن را نمی خواهید، یکی از سریع ترین روش ها برای رها کردن آن این است که آن را با عشق و محبت متبرک ساخته و رهایش کنید و بگویید:« با دعای خیر برای تو رهایت می سازم و اجازه می دهم که بروی».این عبارت در مورد انسان ها، موقعیت ها و جنبه های مختلف زندگی بسیار موثر واقع می شود و حتی می توانید عادات ناپسند خود را با این عبارت تاکیدی ترک کنید. وقتی برای اولین بار یک عبارت تاکیدی را به زبان می آورید، ممکن است حقیقی به نظر نرسد، ولی به خاطر داشته باشید، تکرار عبارات تاکیدی همانند کاشتن دانه های گیاه در زمین است. وقتی شما دانه ای را در زمین می کارید، روز بعد یک گیاه کامل نمی روید. باید زمان معینی سپری شود تا موقع رشد دانه برسد. همچنان که به گفتن عبارات تاکیدی ادامه می دهید و آماده می شوید تا آنچه را که نمی خواهید رها سازید، به تدریج می بینید که آن ها به حقیقت می پیوندند و راه های تازه ای پیش روی شما گشوده می شود. گاهی هم ممکن است اتفاق شگفت آوری روی دهد و یکی از دوستان شما از راه رسیده و بگوید:« آیا تا کنون این ها را امتحان کرده اید؟» و در این هنگام است که به مرحله بعدی موفقیت خود رهنمون می شوید و از امکانات موجود خود کمک می گیرید. عبارت تاکیدی خود را همیشه به زمان حال بگویید. می توانید آن ها را به صورت آواز بخوانید تا بارها و بارها در ذهنتان تکرار شده و ملکه ذهنتان شوند. به خاطر داشته باشید که نمی توانید با عبارات تاکیدی خود، روی اعمال افراد دیگر تاثیر بگذارید. شما از قدرت ذهنی و معنوی دیگران آگاه نیستید و حق ندارید در فرآیند زندگی دیگران دخالت کنید؛ همانطوری که مطمئنا دوست ندارید با شما چنین کاری بکنند. پس بهتر است تنها به اصلاح خود بپردازید و برای دیگران فقط دعا کنید. گفتن عبارات تاکیدی همانند سفارش غذا دادن به آشپزخانه کائنات است! وقتی به یک رستوران می روید و پیشخدمت می آید و دستور غذا را از شما می گیرد، شما وی را تا آشپزخانه دنبال نمی کنید تا ببینید آیا آشپز فهرست غذای شما را می بیند یا این که او چگونه غذا درست می کند. بلکه راحت روی صندلی تان می نشینید و پیش غذا و نوشیدنی و..... را میل کرده و یا با دوستانتان صحبت می کنید و مطمئن هستید به محض این که غذایتان آماده شد، آن را برایتان می آورند. وقتی سفارش خود را به آشپزخانه کائنات می دهیم نیز، بهتر است در آرامش کامل به زندگی خود ادامه دهیم و مطمئن باشیم که درخواست ما در حال آماده شدن است. حال اگر غذایتان را بیاورند و مشاهده کنید که غذای سفارشی شما نیست، اگر اعتماد به نفس داشته باشید، آن را بر می گردانید و می گویید: « خیلی متشکرم، ولی این سفارش من نیست، آنچه من می خواهم این است...» بله ممکن است در سفارش دادن غذا دقت کافی نکرده باشیم و در این زمان فقط کافی است با دقت بیشتر و روشن تر از قبل سفارش دهیم. یکی از شیوه هایی که موجب می شود فرآیند زندگی برایتان به طور مثبت جلوه کند، این است که حقایق و اعتقادات فردی خود را با صدای بلند بگویید. بیایید افکار و عقایدی را که شما را محدود می کند و از رسیدن به جنبه های مثبت زندگی باز می دارد، دور بریزید. عبارات تاکیدی زیر برای ایجاد تغییرات مثبت بسیار موثرند و وضعیت شما را سرو سامان می دهند: هر آنچه را که باید بدانم، برایم آشکار می شود. هر آنچه را که نیاز دارم، در زمان و مکان مناسب و به شیوه ای نیکو به نزدم می آید. من سالم و تندرست و سرشار از انرژی هستم. هر کجا باشم کامیاب و توانگرم. مشتاقم که دگرگون شده و رشد کنم. در جهان هم، همه چیز مخلوق خداوند می باشد و نیکوست. جملات تاکیدی مورد نیاز خود را روی برگه های کوچک جداگانه ای بنویسید و حداقل به مدت 30 شب، آنها را هر شب مطالعه کنید. دیری نخواهید پایید که در خود نوعی تغییر و دگرگونی مثبت احساس می کنید و به خواسته های نیکوی خود دست می یابید. بر اساس اندیشه های " لوئیز هی " |
|||
08-15-2013, 03:07 AM
ارسال: #95
|
|||
|
|||
ما شروع کننده خوبی هستیم و ادامه دهنده بسیار توانا.ما هر کاری را شروع کنیم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهیم داد.
تنها امیدم خداست |
|||
08-15-2013, 06:59 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-15-2013 09:45 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #96
|
|||
|
|||
بمانیم تا کاری کنیم نه کاری کنیم تا بمانیم.
(دکتر علی شریعتی) ترجمه عامیانه : فقط حرف نزن پاشو کاری کن (خودم) MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
08-20-2013, 09:49 PM
ارسال: #97
|
|||
|
|||
اگر آرزويي در سر داري، قطعا خداوند قدرت رسيدن به آن را در تو قرار داده!
من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
08-20-2013, 10:18 PM
ارسال: #98
|
|||
|
|||
(05-16-2013 10:12 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: وقتی پست های آخر این تایپیک را دیدم تاسف خوردم. مگر نه اینست که میخواهیم نگرشهایمان تغییر کند؟ با سلام به استاد گرامی جناب آقای مهندس قربانیان من چند ماهیه عضو انجمن شدم. و خدارو شکر میکنم که درجهت رسیدن به موفقیت و رشد وکمال در جمع شما بزرگواران هستم. من کتابهای زیادی مطالعه کردم ولی شاید خیلی نتونسته برام موثر باشه. به نظر من بودن در جمع آدمهای موفق خیلی به رشد وانگیزه آدم کمک میکنه. مثل یادگیری زبان انگلیسه، هر چی بیشتر تومحیط انگلیسی زبون ها باشی بیشتر درگیر میشی وایراداتت برطرف میشه. من اعتیاد به اینجا بودن دارم! وهروقت که بیکار میشم چه در محل کار وچه در خونه توانجمن میچرخم وچیز یاد میگیرم. با راهنماییی های شما من وهمسرم اهدافمون رو نوشتیم . وجملات مثبت وتاکیدی روهم پرینت گرفتم ورنگ آمیزی کردم و به دیوار اطاق ها ودرب یخچال چسبوندیم. قبل از خواب و شروع روز هم تجسم خلاق میکنیم. وسعی میکنم همیشه جملات تاکیدی رو تکرارکنم من عاشق این جمله شما شدم" از راه شگفت خدا، پول مثل سیل بطرفم سرازیر می شود" چند بار تاحالا خواستم باهاتون تماس بگیرم وتشکر کنم ولی روم نشد. امید وارم همیشه شاد وتندرست باشید از صمیم قلب دوستتون دارم ![]() با احترام مرتضی الهی از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر شده |
|||
08-20-2013, 10:41 PM
ارسال: #99
|
|||
|
|||
خدایا هزاران بار شکر.
آقا مرتضی عزیز ممنونم از محبتهایتان . روزی بود جملات را می نوشتم و می خواندم. چقدر هم تکرار میکردم . میگفتم پس چی شد؟ بعد لبخند ![]() کی می توانم نتیجه اش ر ا بگیرم. سخت کار میکردم. البته سعی میکردم ترفنده های کار را یاد بگیرم. نتیجه داد. هم باور داشتم و هم تعجب کردم. واقعا این راز شگفت خدا چیست که همه انسانها را شگفت زده میکند؟ موفقتر باشید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-21-2013, 06:39 AM
ارسال: #100
|
|||
|
|||
متاسفانه بارها شنیده ایم که عزیزان می فرمایند :
تکرار جملات تاکیدی نمی تواند تاثیرگذار باشد. باید با عمل توام شود و گرنه به قول ..... و ...... هیچ تاثیری در زندگیتان ندارد. من تعجب میکنم که چرا قبل از عمل قضاوت میکنیم؟ تاثیر جملات تاکیدی: 1- بعضی از جملات باید ما حرکت کاری انجام می دهم و لابلای آن نیاز است , تکرار شود. -من ایده های بزرگی در سر دارم و آنها را به واقعیت تبدیل می کنم. - تمام بدهی های من از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت می شود. 2- جملاتی هم هستند که فرقی ندارد که یک نفر کار داشته باشد و یا نداشته باشد. -من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم. - من سزاوار بهترین ها هستم. اصل کلی : همیشه تکرار جملات تاکیدی موثر است . تکرار جملات تاکیدی شاید در اوایل خنده دار باشد ولی وقتی تاثیر آنرا مشاهده فرمودید , خنده های اولیه شما به خنده های شادی تبدیل می شود. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
![]() |
فیلم آموزشی و تاثیر در آموزش و یادگیری | shinalife | 0 | 740 |
10-28-2015 01:41 PM آخرین ارسال: shinalife |
حاصل عمر گابريل گارسيا مارکز در 15 جمله | mehdi098 | 9 | 2,106 |
08-03-2013 10:17 AM آخرین ارسال: poldar |
|
زمان عضویت و تاثیر عضویت در انجمن | jahanagahi | 8 | 2,521 |
12-21-2012 11:40 AM آخرین ارسال: mohammadshamosi |