ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لوازم دور ریختنی را تبدیل به لوازم تزئینی کنید............ زمان کنونی: 09-24-2025, 07:18 PM |
|||||||
|
لوازم دور ریختنی را تبدیل به لوازم تزئینی کنید............
|
02-09-2013, 11:48 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-09-2013 11:52 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
لوازم دور ریختنی را تبدیل به لوازم تزئینی کنید............
سلام
در این تاپیک، آموزشهایی را میگذارم تا بتوان از بی استفاده ترین لوازم و یا اشیایی که قابلیت مصرف خود را از دست داده اند، لوازم تزئینی و زیبا خلق کرد..... لازمه این کار دقت و کمی خلاقیت است. ============================================ لامپ سوخته در همه خانه ها وجود دارد. حال میتوان از لامپ سوخته، گلابی های تزئینی درست کرد که در ظروف بلورین، نمایی زیبا و خاص را به میزهای شما میبخشد. مراحل اجرا در عکس را برایتان توضیح میدهم: انتهای لامپ را یک چوب درخت وصل کنید و سپس از قسمت اتصال چوب به لامپ، نخ گونی را بپیچانید.[/align] این کار را با دقت انجام دهید و شروع کار را با چسب چوب فیکس نمایید در حین کار نیز به خاطر سر خوردن نخ هم میتوان از چسب چ.ب با دقت و ظرافت استفاده کرد....(مزیت چسب چوب بی رنگ شدن بعد خشک شدنش است) این کار را تا انتها ادامه و اتمام کار را با چسب چوب بچسبانید. ![]() ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-10-2013, 12:55 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: لوازم دور ریختنی را تبدیل به لوازم تزئینی کنید............
شونه های تخم مرغ شاید کریه ترین مقواهایی باشند که میبینید اما همین مقوای بدرنگ رو میتوانید به راحتی تبدیل به گلهای تزئینی کنید.
آنچه از عکس دریافت کرده ام را توضیح میدهم. قسمت گودی که جایگاه هر تخم مرغ است را جدا کنید.(برشهایتان باید تمیز انجام شود) سپس از محل تا، برش زده و انتهای آن را به شکل گرد برش دهید. طبق سلیقه و انتخابتان با رنگ روغن یا آکرولیک رنگ آمیزی کنید (فراموش نکنید با سایه زدن کار را طبیعی تر جلوه میدهید) ساقه های گل و پرچم ها، را به شکل اماده تهیه کنید و گل مقوایی را با چسب چوب به پرچم متصل شده به ساقه بچسبانید چنانچه حوصله خرید ساقه و پرچم را ندارید : یک سیم مفتول را به طول دلخواهتان برش و دور آن را با کاغذ رنگی سبز یا قهوه ای بپوشانید برای پرچم نیز کاغذ مقوایی را گرد بریده و چندین تا بزنید و با قیچی برشهای نامنظم دهید..... موفق باشید. ![]() ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-10-2013, 05:11 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
گل کاشتی آی گل کاشتی هر چی که خواستم داشتی
«هر قدر بیشتر بر لبی لبخند بنشانم، ثروتمندترم!» [/align] |
|||
02-10-2013, 01:08 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
اولی رو درست کردم خیلی خوشگل میشه
تازه با نخهای رنگی هم خیلی جالب میشه
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
02-10-2013, 01:53 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
دومی دم دست بود انجام دادم نشد
http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
02-10-2013, 01:54 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(02-10-2013 01:08 PM)صدفی نوشته شده توسط: اولی رو درست کردم خیلی خوشگل میشه سلام و آفرین به شما. میشه عکسهاش را هم بگذارید؟ مهم نیست از کجا آمده اید!
مهم این است که به کجا میروید! ![]() |
|||
02-12-2013, 02:29 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-12-2013 05:07 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
بطری های پلاستیکی محکم شاید یکی از بیشترین موارد قابل ملاحظه برای استفاده بهینه باشد...........
کافیست به تصویر و توضیح انگلیسی زیر آن دقت فرمایید تا به راحتی النگوهایی برای کودکان درست کنید. یا حلقه هایی برای تزئین دستمال سفره و......... کاربرد آن بستگی به ذهن و خلاقیت شما دارد. ![]() ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-12-2013, 05:00 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-12-2013 05:01 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
این یک مورد بسیار خلاقانه و مبتکرانه بود که شخصا بسیار خوشم آمد از آن......
![]() اگر در نزدیکی خود فردی خیاط باشد به راحتی میتوانید تکه پارچه های فراوان داشته باشید که با کمی رنگ شناسی دست به خلق یک قالیچه یا رومیزی زیبا بزنید........... ابتدا برش نوارهای باریک پارچه ای و بافتن آنها به هم..... سپس این نوارهای قطور رنگی را به شکل بیضی، دایره و.... به هم بدوزید.......... ![]() ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-12-2013, 05:13 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
با فلاپی های قدیمیتان گلدون درست کنید...........
اجازه ندهید ذهنتان اسیر بماند. ![]() ![]() ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-12-2013, 05:16 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
ممنون . در گیر کردن ذهن برای پیدا کردن حرکاتی زیبا و با ارزش. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
یک دفتر خانگی حرفه ای ایجاد کنید | دهدار | 2 | 2,979 |
09-27-2014 02:59 PM آخرین ارسال: tan-graphic |
|
برگ درختان و ساخت تابلوهای تزئینی..... | mallarme | 7 | 4,176 |
10-01-2013 11:06 AM آخرین ارسال: خاطره |
|
به راحتی بدلیجات بسازید ......... | mallarme | 18 | 9,454 |
07-11-2013 10:50 AM آخرین ارسال: نرگس فیاض |