ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ایده ای مرتبط با روانشناسی و مشاوره زمان کنونی: 09-24-2025, 02:19 AM |
|||||||
|
ایده ای مرتبط با روانشناسی و مشاوره
|
02-09-2012, 11:31 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
ایده ای مرتبط با روانشناسی و مشاوره
سلام بر جوانان خلاق و مبتکر و میلیاردی آینده......
با توجه به اینکه رشته تحصیلی من آسیب شناسی اجتماعی و همچنین مددکاری است و تقریبا مرتبط با رشته روانشناسی است ایده ای دارم که میخوام نظر شما را بدونم: میخوام تو اصفهان یه آگهی بدم و از فارغ التحصیلان رشته روانشناسی و مشاوره ترجیحا در مقطع ارشد دعوت به همکاری کنم طرح اصلی ام هم اینه : ایجاد یه کلینیک مشاوره در کلیه امور اعم از ازدواج-شغلی ،خانوادگی،ترک اعتیاد و..... با توجه به برنامه ای که چند وقت پیش از تی وی ایران مشاهده نمودم دکتر غلامعلی افروز رئیس نظام روانشناسی ایران فرمودند تا یه مدت دیگه مشاوره هم جزو خدمات بیمه اجتماعی قرار میگیره یعنی الان که هزینه 45 دقیقه مشاوره بین 35 الی 45 تومن هست !!!که احتمالا با تحت پوشش قرار گرفتن بیمه هزینه ها پایین تر خواهد آمد نقطه ضعف:عدم فرهنگ مشاوره گرفتن در جامعه هست که اکثرا فکر میکنن کسی که برا مشاوره یا روانشناسی میره دویوونه هست که باید فرهنگ سازی بشه اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
02-12-2012, 03:02 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-12-2012 03:06 AM، توسط MohamadMJ.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: ایده ای مرتبط با روانشناسی و مشاوره
فكر خوبيه دوست من
منم اصفهانم خودم ميام پيشت واسه مشكلام. ![]() شما شروع كن فرهنگش كم كم جا ميافته خيلي از افراد اصلا نميدونن كسايي هستن كه مشاوره به آدم ميدونن وقتي همچين كاري كني ميشه كار رسمي به قول معروف. اگرم كار بچه ها خوب باشه كه ميپيچه و به مرور زمان جا ميافته اتفاقا همين مرور زمانش به نفع شماست چون دانشجوها اكثرا علمشو دارن ولي هنوز در اون حد حرف زدن با طرف رو ياد نگرفتن پس تا بياد فرهنگش جا بيافته كليم حرفه اي ميشن اعضاي گروه. اتفاقا شايد باورت نشه خود من توي ضمينه مشاوره خيلي قوي هستم و برنامه ريزي با سبكا و روشهاي خودم انجام ميدم و خيلي از دوستام، منو به دوستا و بچه هاي دانشگاهشون معرفي ميكردن و من مشاوره ميدادم بهشون توي ضمينه هاي مختلف و يه پولي هم بهم ميدادن كار جالبي بود. حتما شروع كن ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
02-12-2012, 03:15 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-12-2012 03:22 AM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
در مورد اول كار هم يك تايم رايگان قرار بده تا كار به اميد خدا بگيره.به اين صورت كه جلسه اول حدود 20 دقيقه براي اشنايي و چندتا مطلب اوليه.خودتون كه ميدونيد چي ميگم..........
با اينكار مشتري بيشتري خواهيد داشت. براي فرهنگ سازي هم من هم پيشنهاد چاپ اگهي و هم ساختن انيميشن يا كليپ رو ميدم.اگهي كه روش نوشته ميشود مشاوره در مورد موارد زير. انميشن يا كليپ تبليغاتي كه از تي وي پخش ميشود ميتونه سريالي باشه.هر هفته يكي.هفته اول مشاوره در مورد درس.كه يك نفري كه سر درگم هست حالا به هرطريقي با شما اشنا ميشود كه در فيلم نشان ميديد.كه يا در روزنامه.يا در تي وي ديده هست.مياد اونجا مشاوره و با چهره خندان مياد بيرون. در مورد موارد ديگر هم هيمنطور. سعي كنيد در مورد مشاوره هاي كه از نظر مردم فعلا هنوز جا نيوفتاده در اخر كار تبليغات كنيد.(همون بحث ديوانه و اين چيزها) كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
02-12-2012, 10:51 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
حالا ایده من:
بیایم یه سایت بزنیم با موضوع آموزش مهارت های زندگی. اکثر ما واقعا مهارت های صحیح زندگی،نحوه برخورد،نحوه تصمیم گیری در مواقع سخت و .... بلد نیستیم. حالا تو این سایت یکسری دوره ها برگزار کنیم.مثلا دوره های اموزش مهارت های زندگی،دوره های آموزشی ازدواج(خواستگاری،نحوه برخورد در شب خواستگاری،سوالاتی که باید مطرح کرد و ....) و آ»وزش های دیگه که من الان حضور ذهن ندارم.بعد برا شرکت تو این دوره ها باید اشخاص پول پرداخت کنند.(یه چیزی شبیه بخش VIP انجمن خودمون)با این تفاوت که برای هر کس یک پروفایل ایجاد میشه که هرروز در یک ساعت مشخص مطالبی براش ارسال میشه که پس از خوندن اون مطالب شخص سوالاتی که در ذهنش شکل میگیره از مشاورش میپرسه.این دوره مثلا یکماه طول میکشه. محصولاتی رو که میشه برا فروش تو این سایت در نظر گرفت.یکیش همین کیف راز موفقیت ازدواجه.چون دیگه دقیقا مخاطبانمونو میشناسیم.پس حتما فروش خوبی خواهیم داشت. این به ذهن من رسید بازم دوستان نظراتشونو بگن. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
02-12-2012, 02:50 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-12-2012 03:14 PM، توسط MohamadMJ.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
در ضمن
شما ميتوني وقتي اين كيلينيك رو تاسيس كردي يه اقدام ديگه اي هم انجام بدي. يه سايت واسه كيلينيك بزني و مشتري تحت نت هم داشته باشي در هر ضمينه از مشاوره نه به صورت فروم و انجمن يه سيستم مثل حالتي كه بازديد كننده مشاور و ضمينه مشاوره خودش رو انتخاب ميكنه يه نوبت بهش داده ميشه سر ساعت خاص زمانش كه رسيد مشاور حظور پيدا ميكنه و كسيم كه مشاوره ميخواسته حاظر ميشه. حالا امكاناتي براش قرار ميديم مثل گفت و گوي نوشتاري. گفت و گو با Voice گفت و گو با وبكم و Voice و يه كيلينيك مجازي براي اوقاتي كه مشاورها وقت آزاد دارن درست ميكنيم. فكر خوبيم هست اتفاقا ايدشم خيلي وقته توي ذهنمه دوست داشتي بگو شروعش كنيم. منم بچه اصفهانم. جالب ميشه كار. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
02-12-2012, 04:17 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
ممنون ار نظرات همه دوستان..........
مهمترین کاری که ما باید بکنیم اینه که مجوز بگیریم این مجوز تا اونجایی که من اطلاع دارم دو نهاد ارائه میده یکی نظام روانشناسی و دیگری بهزیستی اما به چه کسانی این مجوز رو میدن فارغ التحصیلان رشته مشاوره یا روانشناسی بالینی اونم در مقطع ارشد اینم لینک فراخوان بهزیستی: اینجا کلیک کنید اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
|||
02-12-2012, 04:40 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
خب شما گويا اين مدارك رو نداريد
درسته ؟ از اطرافيا و هم دوره ايهاي خودت كسي نيست كه بتونه اين مدرك رو بگيره؟ يعني شرايط گرفتنش رو. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
02-12-2012, 04:54 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-12-2012 04:55 PM، توسط یک همراه سبز.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
نه دوست عزیز من رشته ام آسیب شناسی است.......
از آشناها کسی رو ندارم...... ولی پیشنهادم اینه که تو نیازمندی ها از فارغ التحصیلان این رشته ها دعوت به همکاری کنیم حتی کسانی که میخوان شغل دوم داشته باشن یعنی بصورت شیفتی (صبح- وعصر) مکان مشاوره و مسئولیت باما مجوز و مشاوره با اونا.......... البته اگه خدا بخواد در مقطع ارشد خودم تصمیم دارم تو همین رشته ادامه تحصیل بدم اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
|||
02-12-2012, 05:54 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
اينم ميشه
ولي فعلا بايد مجوز رو پيدا كني مجوز پيدا بشه بقيش جور ميشه كم كم. منم يه اشنايي داشتم مشاور بود. فوق ليسانس داشت انگاري. سعي ميكنم پيداش كنم در موردش با اونم حرف بزنم شايد اونم مايل باشه همكاري كنه. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
02-12-2012, 06:35 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
محمد جان نظرت در مورد مکان کلینیک چیه؟
یعنی اینکه تقریبا کدوم منطقه باشه؟؟؟؟؟؟ اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
هر چند وقت یکبار باید مبل پارچه ای را تمیز کنید؟ | mahyam | 0 | 355 |
10-20-2021 04:21 PM آخرین ارسال: mahyam |
|
یک ایده برای همه | alicg_nesari | 14 | 4,997 |
06-19-2019 05:54 PM آخرین ارسال: محمد امینی |
|
مخترعین و نخبگان ایرانی در راه مذاکره با شرکت رنو فرانسه | سینا عدنانی | 1 | 583 |
09-09-2018 01:19 PM آخرین ارسال: mahdir938 |
|
خرید روسری و شال و جوراب با قیمت مناسب | بهنام ذوالفقارزاده | 14 | 7,845 |
05-06-2018 11:11 AM آخرین ارسال: qjob |
|
ایده ای دارم که نیاز به سرمایه معمولی داره | hadi-rahbord | 2 | 1,153 |
04-19-2018 03:49 PM آخرین ارسال: naserm123 |
|
بهترین ایده برای شروع کسب و کار و یا تولید با کمترین سرمایه | shokrgozar | 5 | 4,476 |
01-14-2018 03:30 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
با 100 میلیون پول چه کار مثبتی راه بندازم | karshenasiy | 15 | 3,533 |
01-14-2018 03:43 AM آخرین ارسال: Mehdinice |
|
ایده برای تاسیس مغازه با 60 میلیون سرمایه | لونا | 4 | 3,258 |
01-14-2018 03:32 AM آخرین ارسال: Mehdinice |
|
با 20 میلیون سرمایه چه کاری را پیشنهاد میکنید؟ | shokrgozar | 3 | 1,314 |
05-13-2017 09:14 PM آخرین ارسال: rad86 |
|
با چه میزان سرمایه ای کسب وکار خود رو شروع کردید ودر چند سالگی | karafarin | 15 | 5,147 |
03-15-2017 04:01 PM آخرین ارسال: ساناز شهرکی |
|
راهنمایی برای راه اندازی مغازه ای که ماله خودمه | alefghaf | 1 | 1,253 |
01-12-2017 04:01 AM آخرین ارسال: alefghaf |
|
نيازمند سرمايه براي ايده اي با سود بالا | ghghafoori | 0 | 671 |
12-08-2016 02:05 PM آخرین ارسال: ghghafoori |
|
نیازمند افراد خلاق و ایده پرداز | ideapardaz | 5 | 2,024 |
11-23-2016 11:49 AM آخرین ارسال: pejman36048 |
|
ایده ها و راهنمایی های شما برای افتتاح فست فود ! | tondar12 | 22 | 10,511 |
11-19-2016 04:58 PM آخرین ارسال: alibahiraei |
|
کاری سودآور با ایده ای جدید | dara | 6 | 6,237 |
11-02-2016 10:45 PM آخرین ارسال: کژال |
|
راهنمایی برای ایجاد کار و تولید درآمد مطلوب با سرمایه اولیه 60 میلیون تومان | IvIohammaD | 10 | 6,864 |
10-23-2016 01:02 AM آخرین ارسال: masoud_69 |
|
نحوه آشنایی دوستان با انجمن | مهدی گل محمدی | 106 | 29,050 |
09-04-2016 09:34 AM آخرین ارسال: omid868 |
|
استقبال از ایده دوستان | saba01 | 7 | 2,148 |
08-10-2016 02:09 PM آخرین ارسال: mahdie.sfi |
|
با 5 ميليون سرمايه چيكار ميشه كرد؟ | smsyaran | 6 | 2,191 |
06-03-2016 11:10 PM آخرین ارسال: raminnimar |
|
چگونه میتوان 6 میلیون تومان شغلی با کلاس و درامد بالا ایجاد نمود!!؟؟!!؟؟ | محسن قنبری | 3 | 1,624 |
02-13-2016 03:10 PM آخرین ارسال: نیما روشنگر1 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان