ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
اشتياق سوزان زمان کنونی: 09-28-2025, 02:23 AM |
|||||||
|
اشتياق سوزان
|
06-07-2013, 11:50 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
![]()
دوستي مي گفت:
بعضي افراد كه در كارشان موفق نمي شوند . اشكال در اهداف و تعهد شان است. آنها اشتياق سوزان ندارند. ايشان براي اثبات ادعاي خويش مثالي زد كه الحق اصل مسئله اينجاست: " هيچكس به يك فرد معتاد اعتماد نميكند . ولي با كمال تعجب آمار نشان داده كه هر فرد معتاد در سال هفت نفر ديگر را معتاد ميكند . تازه او ورودي هاي جديد خود را هم حمايت ميكند و تا چندي كه راه بيافتند جنسشان را جور ميكند. هدف و اشتياق سوزان يك معتاد رسيدن به نشئه گي است. پس در عين ناباوري ( البته براي ما) هر روز همين اشتياق سوزان او را واميدارد تا پول مواد خود را به هر روش ممكن تهيه كند . اگر با آنها صحبت كرده باشيد آنها اهل پول نگه داشتن و ذخيره كردن نيستند پاك باخته اند . و تنها چيزي كه آنها را در مسير هدفشان هر روز نگه ميدارد. همان احساس تعهد به هدفشان (نشئه گي) و صد البته اشتياق سوزان براي رسيدن به آن است." حال بيانديشيد آيا شما چنان اشتياق سوزاني داريد ؟؟؟ او اطمينان دارد كه امروز نيز به نشئه گي خواهد رسيد . آيا شما نيز با چنين اطميناني در مسير اهدافتان قدم بر مي داريد؟؟؟ او مي داند به سادگي مواد گير نخواهد آورد .مشكلاتي مثل : مبارزه همه جانبه تمام ارگان هاي حتي بين اللملي و مراقبت خانواده ها، اخبار منفي بازداشت قاچاقچيان و كشف مواد و ترد دوستان، بي اعتباري و حبس و ... . ولي اشتياق سوزان اين چيزها را نمي شناسد او عزمش را جزم كرده نشئه شود و لذا مشكلات را به جان مي خرد . همان فرد معتاد كه هيچكس او را قبول ندارد و تحويل هم نميگيرد ، در اين مسير خلاق مي شود از هنر و مهارت هاي گوناگون خود استفاده ميكند ، پيگيري ميكند ،از حمايت تيمي بر خوردار ميشود و با كمال تعجب با اين همه مشكلات او هم نشئه ميشود و هم شبكه اش را رشد ميدهد !!!! آري او اشتياقي سوزان دارد . كه بعضا ما نداريم . او كارش را خوب بلد است و با ايمان و قاطع بدون توجه به شرايط به بهترين نحو عمل ميكند . كاري كه بعضا ما خوب بلد نيستيم و با شك وترديد و خيلي بد به آن عمل مي كنيم و يا تحت شرايط اصلا عمل نمي كنيم . جالب است نه ؟؟؟ فكر نمي كرديد معتادين اينقدر استقامت و اصرار و تلاش براي رسيدن به هدفشان داشته باشند . راستش من هم فكر نمي ميكردم . آنها هر روز در مسير هدفشان قدم بر ميدارند. شما چطور ؟؟؟ من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا.من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد. |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
اشتياق سوزان - mehdi098 - 08-21-2011, 04:57 PM
RE: اشتياق سوزان - خانم میلیاردر - 06-07-2013 11:50 PM
RE: اشتياق سوزان - jahanagahi - 06-08-2013, 12:49 AM
RE: اشتياق سوزان - مهران 313 - 06-09-2013, 02:25 PM
RE: اشتياق سوزان - بابایی - 06-10-2013, 04:50 PM
RE: اشتياق سوزان - jahanagahi - 06-08-2013, 01:03 AM
RE: اشتياق سوزان - خانم میلیاردر - 06-08-2013, 09:27 AM
RE: اشتياق سوزان - بابایی - 06-09-2013, 12:12 PM
اشتیاق سوزان اولین قدم برای موفقیت - davaran - 06-07-2013, 06:09 PM