ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


نکات رستوران داری و فست فود
زمان کنونی: 09-26-2025, 02:48 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: Delta.H
آخرین ارسال: naderv
پاسخ:
بازدید: 9704

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امیتازات : 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات رستوران داری و فست فود
06-06-2013, 12:23 PM
ارسال: #3
RE: نکات رستوران داری
اولین مطلب پاسخ به سئوال کاربر aaftaab24 که در پیام خصوصی برایشان ارسال شده است و با اجازه ایشان عین سئوال و جواب را در اینجا قرار می دهم:

Delta.H نوشته شده توسط:
aaftaab24 نوشته شده توسط:سلام
توی تاپیک های ارسالی شما مطرح کردید که توی کار طبخ و تهیه غذا تجربه دارید، میخواستم بدونم که مرکز تهیه غذا داشتید یا نوع دیگه ای مثل رستوران؟ چون ما هم داریم تهیه غذا میزنیم ولی به سبک جدید، برای همین راهنمایی میخواستم.
سلام دوست عزیز
بنده قبلاً رستوران داشتم و غذای سازمانی هم تأمین می کردیم اگر سئوالی در این زمینه د ارید بفرمایید تا پاسخ دهم.
موفق باشید.
Delta.H نوشته شده توسط:
aaftaab24 نوشته شده توسط:سلام
ممنون که جواب دادید.
خیلی عالیه فکر نمی کردم که یکنفر رو توی انجمن با داشتن همچین تجربه ای پیدا کنم.راستش سوال که زیاد دارم.اول سوال های اساسی در مورد این حرفه.
میخواستم بدونم شما چقدر توی کارتون هزینه ها و درآمدها رو تنظیم میکردید؟توی بحث رستوران که احتمالا دست تون باز بوده . ولی برای غذاهای سازمانی مثلا اگر فقط هزینه مواد اولیه برای تهیه یک پرس غذا 2000 تومان بشه شما اون رو چقدر میفروختید؟ آیا هزینه دستمزد آشپزها و کارگرها,اجاره مکان, آب و برق و گاز رو هم به حساب می آوردید؟
چون اینجا پرسیدم (بوشهر)میگن نه ما دوبرابر هزینه مواد اولیه غذا رو میفروشیم.
احساس میکنم فرآیند نرخ گذاری مخصوصا اون غذاهایی که داره برای اولین بار عرضه میشه خیلی حساس و مشکله.(توی رستورانها هست ولی غذا بیرون برها نه و قیمتهای رستورانی بالاست بدرد ما نمی خوره)برای همین از تجارب مختلف استفاده میکنم.
منتظر جوابتون هستم.
سلام
ببینید دوست عزیز من بارها در این انجمن تأکید کردم که کار رستوران داری فوق العاده حساس و دقیق هست و نیاز به فردی باهوش و پر انرژی دارد.
من چند توصیه تجربی برایتان دارم:
در مورد قیمت گذاری جمع و تقسیم هزینه ها و قیمت تمام شده را کنار بگذارید!
شما خشکبار یا میوه یا کالای خانگی نمی فروشید که درصدی به قیمت تمام شده اضافه کنید و راحت نرخ رقابتی بزنید! در عرصه رستوران ها رقابت بیشتر از اینکه بر سر قیمت باشد بر سر خدمات و سرویسی است که ارائه می شود.
مثلاً من ترجیح می دهم در رستورانی شیک و تمیز با خدمات عالی بنشینم و 20هزار تومان برای یک دست کباب کوبیده بدهم تا در یک رستوران کثیف-بدبو-دارای پرسنل بد اخلاق یا بد فرم، 7هزار تومان برای همان کباب کوبیده بدهم!
قیمت ها را بر اساس محیط و سرویس هایی که ارائه می کنید و با توجه به رستورانهای دیگر تعیین کنید خودتان اگر مدیر هستید هم اشکال ندارد ده روزی یک بار به یک رستوران سر بزنید و سعی کنید ایده های کوچک و ظریف را به روش خودتان کپی برداری کنید اگر هم نمی خواهید بروید می توانید یک نفر را مسئول این کار کنید باور کنید به هزینه اش می ارزد هم قیمت ها دستتان می آید هم روز به روز بهتر و بهتر می شوید.

من تقریباً تمام رستوران های خوب شهر را رفته ام و نکات ریز و درشت زیادی که باعث تمایز و برتری هستند را متوجه می شوم مواردی هست که ممکن است از عهده شما خارج باشد مثلاً سلف دسر و غیره و یا سیستم الکترونیکی سفارش گیری و حتی موسیقی زنده اما مواردی هم هست که به رایگان می توانید الگوبرداری کنید مانند طرز برخورد پرسنل، چگونگی چیدن ظروف و دستمال سفره روی میز و...
به رستوران های مختلف سر بزنید و نقاط ضعف و قوت را کشف کنید و سریعاً به کار ببندید بلافاصله و بدون معطلی.

اگر رستوران شما کوچک است و تازه شروع کرده اید اکیداً به شما توصیه می کنم آستین ها را بالا بزنید و در آشپزخانه کار کنید این رمز پیشرفت است شما باید پخت و آماده کردن چندین غذا را یاد بگیرید این در آینده حتی روزی که رستوران های زنجیره ای زیادی خواهید داشت هم بدردتان می خورد چون اگر شخصاً سابقه آشپزی داشته باشید راحت تر با آشپزهایتان می توانید صحبت کنید و هیچ وقت کارتان لنگ نمی شود.
وقت برای شیک پوشی و کت و شلوار زیاد است فعلاً باید به صدای هود آشپزخانه و گرمای محیط آن عادت کنید
Yosef.gif
پاکیزگی، پاکیزگی، پاکیزگی
1-محیط سالن و میز و صندلی ها
2-ظاهر پرسنل از لباس و کفش گرفته تا ناخن و نبودن حتی یک قطره عرق بر صورت گارسون ها
3- ظروف و لوازم سرو غذا
4- آشپزخانه
این مورد بسیار مهم است دوست من
ببینید من بارها وارد آشپزخانه رستورانهایی شده ام و متأسفانه برخلاف ظاهر، با محیط کثیفی روبرو شده ام و این نشان دهنده عدم صداقت مدیر آنجاست!
باید همواره این سئوال را از خود و پرسنل بپرسید که اگر در هر لحظه مشتری وارد آشپزخانه شود آیا باز هم مشتری شما خواهد بود؟

نظم داشته باشید به خصوص در تقدیم به موقع و بدون کم و کسر غذای مشتری

فکر می کنم تا همینجا کافی باشد گرچه موارد زیاد دیگری هم وجود دارد.
موفق باشید.
10_004

.



[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام های داخل این موضوع
RE: نکات رستوران داری - Delta.H - 06-06-2013 12:23 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشورت در مورد اجاره رستوران MOBIN66 10 2,028 05-29-2025 03:02 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  فست فود سیار mohsenghasemi 7 16,983 01-15-2018 03:04 PM
آخرین ارسال: abbasa1355
  مهمترین نکات برای افزایش فروش اینترنتی چه هست؟ saeed74 0 1,266 09-13-2017 12:02 PM
آخرین ارسال: saeed74
  راه اندازی فست فود HMD76 3 1,134 11-14-2015 05:33 PM
آخرین ارسال: shahcar
  صدها مغازه فست فود و ساندویجی Ehsan63 2 792 04-30-2015 12:11 AM
آخرین ارسال: hamedmoez
  راهنمايي درمورد فست فود كسي ميدونه ... ؟‌ smsyaran 3 1,355 04-09-2015 11:46 AM
آخرین ارسال: saghi_gh
  راه اندازی فست فود با دستگاه چهار کاره پیتزا قیفی چتری پاپ کورن طبیعت 8 4,193 09-13-2014 02:25 PM
آخرین ارسال: kamangar
  رستوران سنتی در چادر عشایر ملکه 21 4,433 03-07-2014 05:01 PM
آخرین ارسال: BERKE
  رستوران سنتی ملکه 1 812 01-30-2014 02:35 AM
آخرین ارسال: rasoul.es1989
Big Grin کجا فست فود بزنم؟ fightermft 6 2,884 09-11-2013 10:03 PM
آخرین ارسال: mehdi62
  نمایندگی رستوران icepack38 0 1,087 08-23-2013 12:22 PM
آخرین ارسال: icepack38
  مشورت درمورد طراحی دکوراسیون و تبلیغات فست فود در شهرستان elaheh-hosseini 5 2,617 12-07-2012 11:28 PM
آخرین ارسال: کیمیاگر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS