جهان من ایستاده، تو بچرخونش .......... زمان کنونی: 09-29-2025, 09:37 PM |
|||||||
|
جهان من ایستاده، تو بچرخونش ..........
|
05-16-2013, 08:40 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
RE: جهان من ایستاده، تو بچرخونش ..........
در چنین شبهایی به یاد تمام بیماران و ملتمسان دعا باشیم.........
شکرانه سلامتی ، دعا برای تمام بیماران است. خیلی از کودکان اینک با مرگ مبارزه میکنند. مجله ایده آل پزشک معالج هديه درباره او میگوید: «هديه علاوه بر سندرم داون بودن در دیواره بین 2 بطن خود سوراخی دارد که اگر به زودی بسته نشود جانش را ازدست میدهد. او در یک مرحله تحت عمل قرار گرفت و پزشکان توانستند کمی از فشارخون او را پایین بیاورند اما این پایان کار برای او به حساب نمیآید و باید هر چه سریعتر تحت عمل جراحي قلب باز قرار بگیرد.» مادر و پدرش مدتها برای بچهدار شدن دعا کردند. جواب دعاهایشان هديه کوچکشان است که این روزها در حال از دست رفتن است. دختری که زنده ماندنش وابسته به عمل جراحی باز قلبش است و فقط با انجام این عمل سوراخ بین دو بطن قلبش بسته خواهد شد و فشار خونش پایین خواهد آمد و میتواند مثل همه بچهها به زندگیاش ادامه دهد. از تب بالا به یخچال پناه میبرد گردش خون در رگهای هديه بالاست. به همین دليل او همیشه تب دارد و بدنش داغ است. تحمل این شرایط برای یک دختر دو و نيم ساله خیلی سخت است. مادر هديه درباره شرایط او میگوید:«او همیشه با ایما و اشاره از ما میخواهد خنکش کنیم. بارها شده که برای خنک ماندن او در یخچال را باز میگذاریم تا او از سرمای یخچال استفاده کند.» گردش خون بالا، علاوه بر تب، سوختوساز بدن هديه کوچولو را بالا برده، طوری که مرتب گرسنه میشود و به غذای زیادی احتیاج دارد. اما متاسفانه با وجود اینکه پدرش گاهی حتی 3 شیفت در شبانهروز کار میکند و مادرش هم برای تامین هزینههای دارو و غذای دخترشان پا به پای شوهرش فعالیت میکند، باز هم بیپولی و اجاره خانه دست از سر زندگیشان برنمیدارد و اجازه تامین خوراک این بچه را نمیدهد. اگر عمل شود، میتواند به زندگی عادی برگردد پزشک معالج هديه میگوید: « هديه ضریب هوشی مناسبی دارد و اگر عمل شود میتواند مثل بقیه کودکان داون که ضریب هوشی نسبتا مناسبی دارند بدون هیچ مشکلی به زندگی ادامه دهد.» برای سلامتی تمام بیماران، خاصه آنهایی که داستان تلخ بیماریشان را میدانید، دعا کنید. و هراندازه در توان دارید به خیریه های معتبری که در این جهت فعالیت میکنند، کمک مالی کنید. ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
جهان من ایستاده، تو بچرخونش .......... - mallarme - 05-05-2013, 09:31 PM
RE: جهان من ایستاده، تو بچرخونش .......... - Mrs.Seyedi - 05-05-2013, 10:56 PM
RE: جهان من ایستاده، تو بچرخونش .......... - bahador - 05-05-2013, 11:56 PM
RE: جهان من ایستاده، تو بچرخونش .......... - mallarme - 05-06-2013, 12:23 PM
RE: جهان من ایستاده، تو بچرخونش .......... - یک همراه سبز - 05-06-2013, 12:54 PM
RE: جهان من ایستاده، تو بچرخونش .......... - mallarme - 05-06-2013, 01:18 PM
RE: جهان من ایستاده، تو بچرخونش .......... - یک همراه سبز - 05-06-2013, 01:29 PM
RE: جهان من ایستاده، تو بچرخونش .......... - mallarme - 05-08-2013, 08:40 PM
RE: جهان من ایستاده، تو بچرخونش .......... - mallarme - 05-09-2013, 12:44 PM
RE: جهان من ایستاده، تو بچرخونش .......... - mallarme - 05-16-2013 08:40 PM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
پاسخم گو به نگاهي كه زبان من و توست | اميرعلي | 6 | 1,959 |
12-20-2013 09:54 AM آخرین ارسال: اميرعلي |
|
به تو چه ! کمک نکن | kafshduzak | 0 | 775 |
04-02-2012 12:19 PM آخرین ارسال: kafshduzak |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان