ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! زمان کنونی: 09-28-2025, 02:16 AM |
|||||||
|
چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟!
|
05-10-2013, 11:44 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟!
چگونه یك مدیر موفق باشید
شاید نام این میلیاردر را زیاد نشنیده باشید اما حتما نام شركت او را زیاد شنیدهاید، «جنرال الكتریك» حالا یكی از غولهای تجاری- صنعتی جهان است. درست است كه ولش چند سال پیش بازنشسته شد اما او بود كه «جنرال الكتریك» را به یك غول اقتصادی بدل كرد، خود ولش هم حالا میلیاردری محسوب میشود كه هنوز مدیران شركت از او مشورت میگیرند. در سالهای اخیر چندبار در مصاحبهها و سخنرانیها توصیهها و الگوهایی برای افرادی كه دوست دارند رمز موفقیت او را بدانند، ارائه داده است. جالب است كه او در همه صحبتهایش سعی كرده تا حرفها و پندهایش را در 2 دسته جداگانه ارائه دهد: «برای كارمندان و افراد تازهكار و گروه دوم برای مدیران.» او برای كارمندان و كارگرانی كه در محل كار مشكل دارند، این راهحل را ارائه میدهد: «ممكن است آنها خیلی راحت روسای خود را مسئول بدانند اما آیا واقعا این قضاوت درست است، بد نیست كه یكبار در آینه نگاه كنید و صادقانه با خودتان حرف بزنید: مشكل از شماست یا رئیس شما؟ چه اشتباهاتی را شما مرتكب شدهاید و چه اشتباهاتی را او؟ اگر پس از همه بررسیها بازهم احساس كردید كه رئیس و مدیر شما مقصر اصلی است و شما در محل كارتان یك قربانی هستید، نباید در این وضعیت بمانید، هیچگاه فردی نباید در قالب یك قربانی باشد، باید آزادی خودتان را كسب كنید و حتی اگر لازم است راهتان را از مسیری تازه و حتی از نقطه صفر شروع كنید.» اما كسی كه 15 سال یكی از بزرگترین شركتهای جهان را مدیریت كرد، برای مدیران هم توصیههایی دارد: «یك مدیر موفق یعنی كسی كه از پیروزی دیگران لذت ببرد زمانیكه شما مدیر یا رئیس باشید، باید یك لیدر باشید تا موفق شوید و لیدر خوب كسی است كه بداند موفقیت مجموعهاش بسیار مهمتر از موفقیت خودش است.» این مدیر بزرگ و باتجربه میگوید كه مدیران موفق باید این شیوه عملكردی را در نظر داشته باشند: «من باید از تكتك كارمندانم بااطلاع باشم، باید به آنها بگویم كه چرا در مجموعه من هستند و چرا به آنها علاقه دارم و چرا میخواهم تا بهتر و موفقتر باشند. اگر یك مدیر این ارتباط را با زیردستان خود نداشته باشد، نمیتوان او را یك مدیر موفق دانست.» ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-08-2013, 08:09 PM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-08-2013, 10:07 PM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-08-2013, 10:12 PM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-08-2013, 11:16 PM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-09-2013, 07:07 PM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-10-2013 11:44 AM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-13-2013, 01:15 PM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 06-10-2013, 01:20 PM
|