ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! زمان کنونی: 09-26-2025, 11:30 AM |
|||||||
|
چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟!
|
05-09-2013, 07:07 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟!
اجازه میدهند کارمندان ایده های خود را داشته باشند
سالها پیش در یک شرکت تولید صنعتی کار میکردم. روزی رییسم مرا برای کمک به نقل و انتقال دفاتر کنترل تولید فرستاد. این کار کاملا یدی بود، اما من به مدت دو روز موقعیتی داشتم تا در مورد چگونگی کنترل شدن جریان تولید کارخانه همه چیز را ببینم و بیاموزم. این کار از نظر من بسیار جذاب بود و بعدها از رییسم خواستم که به عنوان کارمند بخش تولید تحت آموزش قرار بگیرم. همان دو روز، به مدت یک عمر شوق کارهای تولیدی و توسعه فرآیند را در من ایجاد کرد. چند سال بعد رییسم اعتراف کرد که مرا به بهانه کمک به جابجایی وسایل به آنجا فرستاده و می دانسته که من همه چیز را با چشمانی باز مینگرم و حس اشتیاق به این کار در من ایجاد خواهد شد. مدیران استثنایی پتانسیلهای بالقوه را در کارمندان خود کشف میکنند و راههایی را مییابند تا آنها ایدههای خود را بیان کنند. همیشه احساس میکنند میتوانستند روز بهتری را پشت سر بگذارند رهبری یک سازمان مجموعهای از ناامنیها را در خود دارد. مدیران همیشه نسبت به کارمندان، مشتریان و نتایج کاری خود نگرانی دارند. به همین دلیل است که مدیران استثنایی هر روز که به خانه میروند احساس میکنند میتوانستند کارهای روزانه خود را بهتر و هوشمندانه تر انجام دهند. آنها با خود میگویند کاش نسبت به کارمندان خود حساسیت و همدردی بیشتری داشتند. از همه مهمتر، این مدیران همیشه احساس میکنند که میتوانند اعتماد کارمندان نسبت به خودشان را بهتر جبران کنند. به همین دلیل است که مدیران استثنایی هر روز وقتی وارد محل کار خود میشوند، سعی میکنند عملکردی بهتر از روز قبل خود داشته باشند. ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-08-2013, 08:09 PM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-08-2013, 10:07 PM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-08-2013, 10:12 PM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-08-2013, 11:16 PM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-09-2013 07:07 PM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-10-2013, 11:44 AM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 05-13-2013, 01:15 PM
RE: چگونه یک مدیر استثنایی باشیم...؟! - mallarme - 06-10-2013, 01:20 PM
|