ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

جهان من ایستاده، تو بچرخونش ..........
زمان کنونی: 09-28-2025, 05:46 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mallarme
آخرین ارسال: mallarme
پاسخ:
بازدید: 2059

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
05-05-2013, 09:31 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-16-2013 08:40 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #1
برای همه ما روزای سختی پیش میاد که احساس می‌‌کنیم چرخ دنیا نه تنها به کام ما نمی‌چرخه، که اصلا روی سیاه‌ترین مدار خودش ایستاده. ممکنه فقط یکی دو بار تو زندگی‌مون چنین اتفاقای بدی بیافته، اما به هر حال هیچی مانع این اتفاق‌ها نمی‌شه و بالاخره هر کسی ممکنه تو این شرایط گیر کنه.

اگه می‌خواین تو اون روز تنها نمونین، باید هر روز گوش به زنگ باشید و نقش دستی رو بازی کنید که جهان خاموش کسی رو تکون می‌ده و تلاش می‌کنه تا از اون مدار خارج کنه.

فرض کنید الان تلفن‌تون زنگ زده و یکی از دوستات بعد از گپ‌های معمول خبر بیماری مادر یکی از دوستان مشترک‌تون رو می‌ده. شاید مادر این دوست رو هیچ وقت ندیده باشید، اما حالا می‌فهمید که با بیماری سرطان درگیره و دیگه تصور اینکه چقدر حال دوست شما ممکنه بد باشه کار سختی نیست.

از تماس دوست اول ناراحت می‌شید و با جملاتی مثل “آخی! الهی بمیرم! …” به خودتون و دوست‌تون دلداری می‌دید. قطع می‌کنید و به دوست مشترک زنگ می‌زنید و جملاتی شبیه این به اون هم می‌گید تا بهش دلداری بدید. شاید جملات‌تون دلگرم کننده‌تر باشه: هر کمکی لازم بود همه جوره روی من حساب کن … این همدردی دوستتون رو آروم می‌کنه. اما با یه ذره خلاقیت می‌تونه امیدهای بزرگتری بده و چرخ گردون رو براش بچرخونه.

این ایده چطوره که با دوستای مشترک‌تون جمع شید و شیرینی خونگی درست کنید و تو بازارچه خیریه بفروشید و همراه دوستی که مادرش مریضه درآمد فروش شیرینی‌ها رو به انجمنی بدید که به بیماران مبتلا به سرطان کمک می‌کنن؟

یا شاید بهتر باشه قبل از دوست‌تون که الان خیلی غمگینه و هزارتا کار داره، برید یه انجمن خوب پیدا کنید و ازشون بروشور و اطلاعاتی بگیرید که به درد دوست‌تون و مادرش می‌خوره.

یه مشکل بزرگ تو تنهایی بزرگتر می‌شه.

اگه دوست‌تون به این انجمن بره و آدمایی رو ببینه که مثل خودش عزیزشون بیماره، هم اطلاعات مفیدی از کارهایی که باید انجام بده می‌گیره و هم احساس می‌کنه همدردهای زیادی داره و اون و مادرش تنها نیستن. این اتفاق مثل یه معجزه حال هر دوشون رو بهتر می‌کنه.

درسته که قانع کردن کسی که تو اوج بحرانه، برای استفاده از خدمات اجتماعی مثل حضور تو انجمن‌ها و … سخته، اما انجمن‌ها می‌تونن نوری به جهان تاریک کسایی بتابونن که مشکل دارن.

شما دستی باشید که دوست‌تون رو به اون منبع انرژی نزدیک می‌کنه. آدما رو تو مشکلات‌شون همراهی کنید و نذارید تنها بمونن. دیر یا زود عشق و زندگی‌ای که دادید بهتون برمی‌گرده. مطمئن باشید.

رنگی رنگی

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
جهان من ایستاده، تو بچرخونش .......... - mallarme - 05-05-2013 09:31 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پاسخم گو به نگاهي كه زبان من و توست اميرعلي 6 1,947 12-20-2013 09:54 AM
آخرین ارسال: اميرعلي
  به تو چه ! کمک نکن kafshduzak 0 768 04-02-2012 12:19 PM
آخرین ارسال: kafshduzak

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS