ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-24-2025, 12:57 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 343679

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
03-07-2013, 06:59 AM
ارسال: #456
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
درود
هر چند که در ابتدای ورود رفتار نه چندان شایسته ای رو مشاهده کردم برای ادامه فعالیت در این فروم ولی به رسم ادب که اینجا عضو شدم خودمو معرفی میکنم.
احسان هستم 27 ساله! در ایران به دنیا نیامدم ولی در حاضر حاضر ساکن ایران هستم(شمال ایران) و چند سالی میشه با خونواده به مملکت خودمون تشریف آوردیم!
مهندسی صنایع خوندم (تحلیل سیستمها) هرچند که هیچ ارتباطی با شغل حال حاضر بنده نداره!
کار اصلیم در بورسه و بیشتر در حوزه ارز فعالیت میکنم ( تریدر و تحلیلگر بازارهای مالی هستم)
از 18 سالگی به صورت حرفه ای پوکر بازی میکنم و به اون به عنوان یک شغل دوم با درآمد اول نگاه میکنم!هر چند که بعد ورود به ایران بیشتر رو به پوکر آنلاین آوردم با قوانین عجیب کشور عزیزمون!
آدم بسیار ریسک پذیری هستم!عاشق هیجانم برای همین شغلمو پر استرسترین شغل و پر هیجانترین شغل دنیا در بزرگترین بازار مالی جهان انتخاب کردم!
عاشق شغلمم اینو واقعا" میگم اگر قرار باشه روزی مثلا" شرایطی پیش بیاد که بین عشقم و شغلم بخوام یکی رو انتخاب کنم 100% شغلمو انتخاب میکنم!!!
آدم زیاد رفیق بازی نیستم و فقط دو دوست صمیمی دارم! سرم بیشتر تو کار خودمه!
خدا رو شکر حس میکنم از جوان های هم سن و سال خودم تا حدودی موفق تر بودم و نیاز مالی هم ندارم البته فعلا"!البته به حد اشباع نرسیدم ولی فعلا" کافیه واسم...
در حال حاضر تنها یک هدف در زندگی دارم و فقط برای این هدف دارم تلاش میکنم و امیدوارم یک روزی به این هدفم برسم و اون رسیدن به وال استریته که آرزوی هر تریدر و تحلیلگری شاید باشه!
خیلی مطالعه میکنم در روز بیش از 7 ساعت رو به مطالعه اختصاص میدم البته بیشتر در حوزه کاری خودم و خیلی کم میخوابم ماکسیمم خوابی که در روز دارم شاید 4 الی 5 ساعت باشه از زندگی خودم لذت میبرم و سعی میکنم وقت مازادمو با اینترت پر کنم.
عاشق سفر کردن و ماجراجویی هستم و دوست دارم غذاهای مختلف و عجیبو که واسم تازه و جالب باشه رو همیشه امتحان کنم.
آدم احساساتی و بسیار مشکل پسندی هستم!
عاشق آرامشم و خیلی وقتها تنهایی رو به همه چیز ترجیح میدهم.
راستی با نجمن شما در لینکی که در انجمنی در حوزه مالی معرفی شده بود که یک لینک به یک تاپیک شما ارجاع داده شده بود سر کنجکاوی! لینک مذکور رو مشاهده کردم و از انجمنتون در نگاه اول و ایده هاتون خوشم اومد و در اینجا عضو شدم!
پایدار باشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: صادقانه خودت را معرفی کن....... - o0ehsan0o - 03-07-2013 06:59 AM
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS