ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 06:56 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 342865

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
03-06-2013, 02:35 PM
ارسال: #455
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام مینا میانسال از مازندران
دیپلم کامپیوتر دارم. عاشق طبیعت و سفر و کار هستم اما بخاطر تنهایی خیلی کم از خونه بیرون می رم.
برای کسب درآمد حلال به کارهای زیادی دست زدم اما بخاطر مشکلات و بعضی مسائل با شکست مواجه شدم. البته اینو بگم خودم شکست نمی دونم اطرافیان می گویند دست به هر کاری بزنی شکست است. بنشین تو خونه، بخور و بخواب، که اصلا چنین چیزی با روحیه من سازگار نیست.
لحظه ای نمی توانم بیکار باشم. گاهی وقتها که خیلی ناراحت می شم و غصه دار و ناامید، میام بازیهای کامپیوتری می کنم و با خود می گویم به سرنوشتم و تقدیرم راضی باشم. اما خوب چند روز که نشد ایده ای نو به ذهنم میاد و دوباره دوست دارم کاری انجام بدم.
از اینکه پولهام بخاطر کارهایی که می کنم از دست بره ناراحت نیستم چون اصلا به پول اهمیت نمی دم اما موفقیت را دوست دارم یکی برای تشویق روحیه خودم و دوم برای بستن دهان خانواده و فامیل و سوم برای اهداف بزرگی که دارم.
کارهایی که از جوانی تا حالا کردم شامل خیاطی، گلسازی و انواع کارهای هنری، دفتر خدمات تایپ و ... ، میکس فیلم های عروسی، تولید شلوار و این آخرین کارم که به تازگی شروع کردم تولید بالشت و تشک کودک است که نمیدانم به نتیجه دلخواه که فروش گسترده در سطح ایران و بعد صادر به جهان است می رسد یا نه. البته با پیدا کردن این سایت خیلی امیدوار هستم.
کارهایی که از عهده ام بر بیاد را انتخاب می کنم و از کارهای سخت زود دلزده می شم چون الان خیلی کم حوصله شدم اما وقتی امیدوار می شم و نور امیدی وارد قلبم می شه از هیچ کاری خسته نمی شم. اگر تاکنون در کارهای قبلی موفق نبودم خودش داستانی داره که در این قسمت جایی نداره.
در زمان خودش از خیاطی پول درآوردم، از گلسازی هم، همچنین از دفتر خدمات تایپ . اما از میکس کمتر، چون خودم بخاطر عقاید مذهبی که دارم میکس را کنار گذاشتم.
و الان که این ها را نوشتم یادم افتاد که علت عدم موفقیت و پیگیری نکردن در کارها فقط بخاطر افراد بدنیتی بود که دور و برم بودند و حالا که تنها هستم فقط طریقه ی فروش را بلد نیستم. و نیاز به بازاریاب دارم.
واااااای که چقدر از معرفی اصلی خودم دور شدم چقدر درد دل داشتم خودم نمی دونستم. راستی خیلی مهربون و دلسوزم. هدفهای بزرگ زیادی دارم و بخاطر همین تلاش می کنم تا به درآمد خوبی برسم.
چند تا از هدفهایم را می نویسم.
می خواهم چند خانه بزرگ برای زندگی سالمندان و بچه های بی سرپرست داشته باشم
می خواهم باغی بسیار بزرگ با درخت های میوه بی شمار داشته باشم تا میوه هایش را میان مستمندان هدیه کنم.
و خیلی از این آرزوها که با سنی که دارم نمید انم به آن می رسم یا نه.
سرمایه کوچکی حدود 7 میلیون داشتم که الان فقط 2 میلیونش برام مونده البته چرخهای صنعتی برای تولید لباس گرفتم که فعلا بلااستفاده مانده است.
خوشحال میشم اگر لطف کنید و هر راهنمایی که می تونید به من بکنید از هیچی نمی ترسم.

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم[/align]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: صادقانه خودت را معرفی کن....... - نی نی عسلی - 03-06-2013 02:35 PM
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,939 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS