ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:18 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 343840

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
03-06-2013, 03:12 AM
ارسال: #453
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
احسان محمدی هستم اهل سنندج متولد 12 مهر ماه 1359 متاهل هستم و یک فرزند پسر 3 ساله به نام "آکام" دارم
مدرک تحصیلیم فوق دیپلم کامپیوتر .وضعیت درسم خوب بود و تنها دلیل عدم ادامه تحصیلم این بود که به تخصص اعتقاد دارم نه به مدرک و هیچ وقت تصور اینو نمیکردم که کارمند بشم و برای کسی کار کنم اما به دلیل ازدواج زود هنگام نتونستم برنامه هایی رو که داشتم به نحو احسنت انجام بدم.علاقه مندی من در آن دوران بحث گرافیک و بخصوص انیمیشن کامپیوتری و میکس و مونتاژ بود
در دوران دانشجویی(سال 77 تا 80) با دوستانم یه آموزشگاه کامپیوتر راه اندازی کردیم و در آنجا مشغول به آموزش و فروش سخت افزار کامپیوتر شدم
سربازی رو در آموزش و پرورش و در هنرستان فنی حرفه ای گذراندم و با وجود اصرار زیاد مدیر و همکاران مبنی بر ماندن در شغل دبیری و دادن قول استخدام ، به دلیل عدم علاقه به کارمندی، با پایان خدمت آموزش و پرورش رو ترک کردم.
ساده ترین کار زندگیم ازدواج بود که با انجام اون وارد سخت ترین مراحل زندگیم شدم.
یکسال اول زندگی رو با کار در آموزشگاه کامپیوتر و کرایه کافی نت گذراندم و شروع به خریداری سی دی های آموزشی تری دی مکس کردم و استارت یادگیری رو زدم اما مشکلات مادی افکارم رو پریشان کرده بود تا جایی که به این نتیجه رسیدم که یادگیری انیمیشن کار من نیست چون دیگه مثل گذشته نه وقتشو داشتم و نه حالشو که چندین ساعت پای کامپیوتر بشینم و همش این جمله رو تو ذهنم تکرار میکردم "برو فکر نان بکن خربزه آبه" و دیگه به طور کلی ارزوی انیماتور شدن رو از سرم بیرون کردم.
بهمین خاطر یه ماهی شروع به مطالعه بحث Network+ , CCNA کردم و در نتیجه با شرکت در آزمون استخدامی شرکت خدمات انفورماتیک و طی مراحل آزمون کتبی و مصاحبه فنی و روانشناسی در دفتر استان کردستان مشغول به کار شدم و طی 5 سال کار شبانه روز تونستم یه واحد آپارتمانی و یه ماشین 405 خریداری کنم و در اواخر کار ماشین رو تبدیل به سمند کردم.
(کار من نصب و رفع اشکال م/ا/ه/و/ا/ر/ه های بانکی و خودپردازهای وینکور و شبکه و سخت افزار بود)
تو این مدت واقعا خیلی سختی کشیدم هم به خاطر کارمند بودن و هم به خاطر کار سخت با ماموریتهای بین شهری فراوان. من به عنوان کارشناس برتر در دفتر مطرح بودم اما چون لیسانس نداشتم حقوق و مزایای همکارام از من بیشتر بود(اینم نتیجه کارمند با تخصص و بدون مدرک)
تو این مدت همش بفکر کار دیگه ای بودم که خودم مدیرش باشم که یکدفعه متوجه کردستان عراق شدم. طی اتفاقاتی که تو محل کارم افتاد خودمو فدای یکی از همکاران کردم و از شرکت خدمات انفورماتیک استعفا دادم(البته خودمم دنبال یه فرصت اینجوری میگشتم)
با مراجعه به عراق و مشاهده وضعیت نابسامان اونجا (نبودن آب و برق و امنیت و ...) از رفتن به کردستان عراق منصرف شدم و با یکی از همکارانم با ثبت یک شرکت تجارت الکترونیکی ، نمایندگی پایانه های فروش (POS) شرکت انیاک رو دریافت کرده و مشغول به کار شدیم . در آن زمان نصب و پشتیبانی 5 بانک را برعهده داشتیم. سال اول خیلی عالی بود اما در سال دوم با ورود شرکتهای PSP جدید و زیاد شدن رقبا و ... نتونستیم ادامه بدیم .
با توجه به اینکه سرپرستیهای اکثر بانکهای خصوصی و دولتی استان با من آشنایی داشتند از طرف بانک ملی پیشنهاد شد که در شرکت "داده ورزی سداد" مشغول به کار بشم و من هم قبول کردم. به مدت دوسال هم با تمام توان کار کردم تا جایی که با رفتن مسئول دفتر ، من رو بعنوان مسئول معرفی نمودند اما بنده قبول نکردم . جو ادارات دولتی اصلا با افکار من تطابق نداره به همین خاطر دوباره به سراغ کردستان عراق رفتم.
این بار با استخدام در یک بانک عراقی به عنوان کارشناس خودپرداز مشغول به کار شدم اما به دلیل کم بودن حقوق، آنجا ماندگار نشدم و طی قرار دادی در صورت بروز مشکل به آنجا مراجعه نموده و موردی مزد دریافت میکنم. با سرویسهای دوره ای و رفع اشکال در کل بد نیست . البته استفاده از خودپرداز هنوز در عراق فراگیر نشده و در اول راه هستند مطمئنم که در صورت فراگیر شدن ،تمام شرایط من رو جهت کار قبول خواهند کرد
انشاالله با روابطی که در طول این مدت پیدا کردم و با پشتیبانی همکارانم در ایران، خودم میخوام شرکتی با هدف شهر الکترونیک در کردستان عراق ثبت کنم .
البته این قول رو به همه عزیزان میدم که بعد از اینکه خودم اونجا مقیم شدم ،نتیجه همه تحقیقاتم رو به اطلاع شما خواهم رساند و حتما با هم همکاری خواهیم داشت . حتی در نطر دارم با اجازه بزرگترها یک کارگروه به نام "کردستان عراق" ایجاد کنم
تو زندگیم هر چی خواستم از خدا درخواست کردم و همیشه دعام این بوده :خداوندا فقط تو را میپرستم و فقط و فقط از تو یاری میجویم (بدون هیچ واسطه زنده و یا مرده ای) هرچه مرا به تو نزدیک میکند مرا به سمت آن هدایت کن و هر آنچه مرا از تو دور میکنم مرا از آن دور بدار . آمین
در کل زیاد چیزای خصوصی تو زندگیم ندارم و همیشه صداقت رو سرلوحه زندگیم قرار دادم
اینم کل زندگی من . برام دعا کنید

موفقیت یعنی: کسب تجربه از دیروز - استفاده از امروز - امید به فردا

شکست یعنی: حسرت دیروز - اتلاف امروز - ترس از فردا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM
RE: معرفی واقعی اعضای سایت - eh.krd - 03-06-2013 03:12 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS