ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ زمان کنونی: 09-24-2025, 03:38 AM |
|||||||
|
تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟
|
02-21-2013, 10:19 AM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟
تازه این تاپیک رو دیدم و فقط نظرات خودم رو مینویسم :
rahgozar 1 - من افرادی را میشناسم در بین فامیل و دوستانم که اصلا تمرکز نمیکنند روی چیزی و خیلی وقتها خودشون تعجب میکنن که پشت سر هم اتفاقاتی بسیار شگفت انگیز براشون می افته یعنی واقعا به چیزی فکر نمیکنن که جذب کنن و مدام هم ناشکری میکنن این چطور میشه به نظر شما ؟؟ بعضی ها میگن شانس و خوش شانسی وجود نداره پس این چیه ؟ من منکر قانون جذب نمیشم ولی بعضی ها واقعا خوش شانسند نظر شما چیه ؟ هیچ حادثه ای اتفاقی رخ نمیدهد . این نفرات تمرکز بالایی بر هدفشان دارند و میدانند چه کاری انجام میدهند حال خودآگاه حال ناخودآگاه . 2 - رها کردن و نداشتن وابستگی به هدف که مطرح شد در بالا این دقیقا چطوری میشه هم من واقعا چیزی رو بخوام و مصمم باشم بهم میرسه و در عین حال وابستگی نداشته باشم و رها کنم ؟ در مورد رها سازی هدف بارها صحبت شده . یعنی عدم وابستگی مطلق به هدف خودم رو مثال میزنم : تمام بدنم عدد 50 را هک کرده ام ( 50 میلیارد تومان ) این هدفمه - باورمه و دارم میبینمش که دارمش . اما رها سازی را چگونه انجام میدهم ؟ بهش وابستگی ندارم یعنی اگه بهش نرسیدم هیچ خدشه ای به زندگی ام نمیزنه که زندگیم از هم بپاشه . بلکه به خدا اعتماد دارم چون او بمن اعتماد راسخ داره و هر چیز صلاح بدونه من تسلیمم و مسئولیتش رو می پذیرم. کبوتر درونت را رها کن و به خالقت بسپار 3 - و در مورد رها کردن درست فرمودین ولی منظور من در مورد چیزیست که من صد در صد آن را میخواهم مثل جذب ثروت حلال زیاد در این مورد رهاسازی چگونه است ؟ در قانون جذب گفته شده تا چیزی را که میخواهید بدست نیامده همچنان تمرکز کنید روی آن و فرکانس مثبت بفرستید لطفا رها سازی در این مورد را توضیح دهید رها کردن با تمرکز فرق دارد . تا آخرین لحظه ی رویت خواسته تان باید تمرکز داشته باشید و تمارن خود را انجام دهید اما وابستگی تان را از روی هدف بردارید . زیرا وابستگی موجب کاهش انرژی مثبت می شود . به این تحقیق خوب توجه کنید : وقتی شما شب به خواب میروید مغز و ضمیر ناخودآگاه در حال فعالیت هستند و ناخودآگاه بسیار فعال است زیرا در خواب حالت آلفای مغزی زیاد میشود . پس اگر قبل از خواب مراقبه ی تجسمی داشته باشید ذهن و ضمیر ناخودآگاه شما تمام شب روی هدفتان با تمام قدرت کار میکند . ..................................................................... سمینار دکتر آزمندیان خیلی خوب بود که در سالن اریکه تهران برگزار شد . من یکی از آنها را حضور داشتم . درمورد اون فرمول دکتر باید گفت تمام فاکتورهای کاربردی عملکرد قانون جذب است . کاش بشه باز هم دکتر سمینار برگزار کنند . فرمول همیشه ثابت است و یک فرمول معادله ی فیثاغورث نیست . همه میتوانند آنرا انجام دهند اما همه ی این مسائل به باور + نگرش افراد بستگی دارد وگرنه چیزی رخ نمیدهد . قانون جذب یک قانون بسیار بسیار ساده است که اساسی سهل و آسون دارد . فقط باید انرا درک کنیم و بپذیریم و با آن هماهنگ شویم . کائنات = به هر چیز به غیر من و خدایم گفته می شود . کل کائنات = انرژی است تو هم = انرژی انرژی = انرژی = کائنات پس تو هم میتونی کائنات باشی و قسمتی از بازی قانون جذبی با سپاس ![]() |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - sedaybaran - 02-11-2013, 02:57 AM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - jahanagahi - 02-11-2013, 03:04 AM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - بابایی - 02-11-2013, 10:19 AM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - صابری - 02-11-2013, 10:44 AM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - rahgozar - 02-12-2013, 05:39 PM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - jahanagahi - 02-12-2013, 05:45 PM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - rahgozar - 02-12-2013, 05:58 PM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - jahanagahi - 02-12-2013, 06:07 PM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - yu3f - 02-12-2013, 06:43 PM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - jahanagahi - 02-12-2013, 06:45 PM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - صدفی - 02-12-2013, 08:18 PM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - jahanagahi - 02-12-2013, 08:22 PM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - صدفی - 02-12-2013, 08:32 PM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - بابایی - 02-20-2013, 03:38 PM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - صابری - 02-20-2013, 07:42 PM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - mhe - 02-20-2013, 09:17 PM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - mir abbas - 02-21-2013, 12:42 AM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - صابری - 02-21-2013, 09:13 AM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - صابری - 02-21-2013, 10:12 AM
RE: تقدير؟ سرنوشت؟ شانس؟ يا تمركز ذهني؟ يا... ؟؟؟ - بهداد - 02-21-2013 10:19 AM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان