ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

فرمول موفقیت .ازهمه عزیزان خواهش میکنم حتما بخوانید
زمان کنونی: 09-26-2025, 10:02 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: saeed269
پاسخ:
بازدید: 6396

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 3.64
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرمول موفقیت .ازهمه عزیزان خواهش میکنم حتما بخوانید
01-09-2013, 02:46 PM
ارسال: #28
RE: فرمول موفقیت .ازهمه عزیزان خواهش میکنم حتما بخوانید
درود بیکران خدمت تمامی عزیزان انجمن

1 - من هیچ شخصیتی را دروغگو خطاب نکردم گفتم بمن دروغ گفتند و ذهنم را فریب می دادند . نخود سیاه یعنی راز خودفروشی این افراده.اصول روانشناسی موفقیت با اصل جذب تفاوت دارد . اگر دوست داشتید با اکیپی از مدرسان تخصصی در ایران آشنایتان کنم که حتی با افرادهای نام برده ای مانند انتونی رابینز هم ارتباط دارند که اصول روانشناسی را تدریس میکنند که به درد من یکی نمیخوره چون چیزی رو نمیشه باهاش خلق کرد .
من شادی مضاعف در زمان حال را خواستارم نه زودگذر و موقتی
من عاشق خلق آرزو هستم نه تئوری روانشناسی و اشباع شدن در اطلاعات
اینموارد به درد من نمیخورد . اگر روانشناسی فردی یا علوم مختلف مانند NLP - هاله شناسی - نجوم - ستاره شناسی - هیپنوتیزم - چارکرا شناسی - سنگ شناسی - فنک شویی - EQ و SQ... را میخواستم که باید برم سراغ همان علمها . مطالعه ی علوم روانشناسی باعث درد سرهایی برای عزیزان می شود :
الف - فراموشی
ب - از دست دادن حافظه ی کوتاه مدت
ج - سر در گمی و گیج شدن در نرسیدن به خلق هدف

این مشکل را در همین انجمن سه تن از عزیزان داشتند که با ملاقات حضوری برخی از این عزیزان متوجه شدم و بحمد الهی الان بهتر شدند و مسیر خودشان را پیدا کرده اند .
من هیچگاه نمیگویم کلاس نروید بلکه میگویم اتفاقا کلاس بروید و ترمی 300 تومان هم پول خرج کنید اما هدف از این خرج کردنها و کلاسها چیست ؟ اصول روانشناسی به درد روانشناسی و بهبود بخشیدن قسمتی از زندگی میخورد نه جذب . من هم کلی خرج کردم و هر روز بیشتر گیج تر میشدم اما الان آسوده خاطرم چون همه چیز را بوسیدم و انداختم دور. وقتی قدرت خلق هدف را آموختم و دست به خلق میزنم دیگه نیازی به آموختن علوم دیگه ندارم .

2 - در مورد یک موسسه که امور موفقیت را تدریس میکنند به من تدریس پیشنهاد شده نه مجله ی موفقیت
من مجلات کپی پیست کننده را قبول ندارم چه برسد که با این افراد قرار ملاقاتی داشته باشم - مجلاتی که افکار عمومی را به بازی گرفتند تا پول به جیب بزنند / مدیران مجلاتی که اگر از ایشان انتقاد کنید جا خالی میکنند وارد مذاکره یا میز گرد نمیشوند و حتی نمیتوانید باهاشون حرف بزنید چه برسد به ملاقتشان / مدت 3 سال قرار است برخی از آنها را ملاقات کنم و هنوز آن فردا زمانش نرسیده البته خواهد رسید . مجلاتی که از 30 صفحه حدود 15 الی 18 صفحه فقط تبلیغات بی ربط دارند اسم آنها مجله نیست چیزی دیگری است . وقتی هر موضوع از آنها را در نت جستجو میکنید مشاهده میکنید چندین ماه قبل در یک سایت ایرانی قرار داده شده است . این یعنی دزدی اینترنتی

3 - کلاس استاد معروفی نشستم که 2 ساعت بوده که 30 دقیقه دیر سر کلاس اومد و راس ساعت کلاس را به اتمام رساند و من گفتم نیم ساعت مونده . جواب داد باید میذاشتمت کلاس پایین تر . پول دریافت کردن بعد اقتصادی هستش اما فروختن افکار و عوام فریبی به پول یعنی برده پول بودن

عاشق زندگی باش زندگی شغل و پول نیست
تو امتحان بودن برده بودن قبول نیست

چرا اسامی افرادان همیشه موفق و دلسوز جامعه مانند دکتر آزمندیان یا جناب فرهنگ و ... را نمی برم ؟
مگه اونها هم پول نمیگیرند ؟ مگه اونها هم تدریس نمیکنند ؟

4 - در مورد افراد مترجم مانند گیتی خوشدل یا بانو نفیسه معتکف و سایرین باید بگویم فقط یک مترجم هستند و همیشه از این عزیزان تشکر کرده ام و خواهم کرد اما زمانیکه با نفیسه معتکف مترجم فرهیخته ایرانی صحبت میکردم و خواستم ملاقات حضوری با ایشان داشته باشم در زمینه ی موفقیت که خود ایشان گفتند من فقط یک مرتجم هستم نه یک محقق یا استاد موفقیت . که تلفنی به بحث در مورد کتابهای موفقیت پرداختیم

5 - در تمامی فیلمهای موفقیت راز تا این اخری هیچگاه سخن از رهاسازی و مرحله تصدیق به میان نیامده زیرا اولین مقاله ی تخصصی جذب در رابطه با رهاسازی و تصدیق در اوایل سال 2011 توسط باب پراکتر منتشر شده . هم اکنون امسال هم یک کتاب در مورد رهاسازی هدف در جهان منتشر شده که اگر اشتباه نکنم توسط یک مترجم ایرانی در حال ترجمه است . این دو مورد را در مقالات غیر قابل دسترس عموم یاد گرفتم و ترجمه های دست و پا شکسته ای کردم و دارم استفاده میکنم. این مسائل را از خودم نمینویسم همه برای کتب و مقالات و فیلمهای اختصاصی جاذبه ذهنی است ، همان چیزهایی که زندگی مرا متحول کرد .

بارها گفته ام باز هم میگویم برخی نوشته هام شاید برای برخی عزیزان نامفهوم و دور از منطق و ذهن باشه . پس از هیچ شخصیتی ناراحت نخواهم شد زیرا باید مثل یک کار اموز دفتر به دست بگیریم و برای مصاحبه سراغ افراد موفق جامعه برویم تا متوجه ی ...............

چالش انکار و مقاومت نیست بلکه استارت انتخاب یک راه درست است . از عزیزان خواهشمندم فقط تا عید حضور منو تحمل کنند تا کارم را به نتیجه برسانم بعد باید سراغ مرحله های جدید تحقیقاتی خودم برم - فقط دو ماه دیگر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: فرمول موفقیت .ازهمه عزیزان خواهش میکنم حتما بخوانید - بهداد - 01-09-2013 02:46 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواهش ميكنم در تصميم گيري كمكم كنيد؟يادگيري برنامه نويسي تحت ويندوز #C يا تحت وب php hadaf1 11 5,640 10-05-2014 03:39 AM
آخرین ارسال: mohammad-alone
  سلام عزیزان دلم کار تولیدی راه بندازیم یا خونه بخریم تو این بازار راکد ؟ ؟ کاظم کاظمی 6 3,184 05-21-2014 06:03 PM
آخرین ارسال: کاظم کاظمی
  مژده به همه عزیزان انجمن jahanagahi 30 5,785 09-03-2013 02:20 AM
آخرین ارسال: مهرشاد میردائمی
  خواهش میکنم این مطلب را بخوانید. اگر جوان بودم jahanagahi 38 7,760 08-15-2013 03:08 AM
آخرین ارسال: poldar
  علاقه زیادی به آموزش دادن اصول موفقیت دارم،چطور شروع کنم نرگس فیاض 13 4,594 05-27-2013 10:06 PM
آخرین ارسال: dawoodi
  نمیفهمی؟ دارم به شما لطف میکنم....... مسعود کوچولو 4 1,783 05-20-2013 12:36 AM
آخرین ارسال: مسعود کوچولو
  چرا بعضی از عزیزان به هدف خود نمی رسند. jahanagahi 1 863 03-12-2013 08:40 PM
آخرین ارسال: karafarin
  اگر بجای شما عزیزان بودم این مطلب را می خواندم jahanagahi 12 3,745 01-25-2013 04:36 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت ali mohammady 11 11,944 12-15-2012 02:13 PM
آخرین ارسال: ali mohammady
  پیشنهاد اسمی با قابلیت برند شدن در زمینه موفقیت و برنامه ریزی MohamadMJ 13 4,393 10-31-2012 08:42 AM
آخرین ارسال: مــجــیــנ
  کارهای گروهی و عدم موفقیت ایرانی ها کامیار کاظمی 3 2,096 08-17-2012 12:13 AM
آخرین ارسال: Delta.H
  لطفا دوستان حتما نظر بدهند mteam 29 6,958 04-16-2012 09:18 PM
آخرین ارسال: omid6020

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS