ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-24-2025, 12:55 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 343670

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
01-04-2013, 07:06 PM
ارسال: #387
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
سلام به تمامی دوستان عزیز
من تقریبا 6 روزی میشه که با این انجمن آشنا شدم و خیلی از این بابت خوشحالم که این مکان رو پیدا کردم چون محیط گرم و دوستانه ای داره و همین طور تجربیات ارزنده ای رو دوستان ارائه می دهند. نکته دیگر اینکه مطالب انجمن مملو از موفقیت است و انگیزه بالایی به افراد می دهد.
من هم یه خلاصه ای از خودم میگم. امیدوارم بتونم دوستان خوبی در اینجا پیدا کنم.
داود عالی مرادیان هستم 26 ساله متاهلم مهندسی شیمی خوندم. اصالتا بچه آبادانم ولی چندین جا سکونت داشته ام. تقریبا 14 ساله در شهرستان جم در استان بوشهر ساکن هستم. علاقه زیادی به مطالعه دارم و خیلی مشتاق به یادگیری. میشه گفت بچه باهوشی هستم چون در هر زمینه و رشته ای که بخوام یاد بگیرم خیلی سریع میتونم این کار رو انجام بدم.
متاسفانه یا خوشبختانه بسیار چند بعدی هستم و دوست دارم در بسیاری از زمینه های گوناگون فعالیت کنم. فکر میکنم یکی از دلایلی که شاید تا الان مانع پیشرفتم شده، همین باشد.
بطور مثال:
1) در ورزش: در زمان راهنمایی و دبیرستان علاقه زیادی به فوتبال داشتم ولی هیچ گاه بطور حرفه ای آن را دنبال نکردم. دو سالی هم هندبال کار میکردم. بعد از آن هم در چند سال آخر دبیرستان پینگ پونگ بازی میکردم و آخرین رشته ورزشیم شنا بود. در هر کدام از این رشته ها نیمه حرفه ای بودم و فقط صرف وقت گذراندن نبود. دو سال شدیدا شنا کار کردم و مدرک کمک ناجی غریقی هم گرفتم ولی دنبال مدرک نجات غریقی و مربی گری نرفتم.
2) در درس: همیشه جزء نفرات برتر کلاس بودم ولی هیچگاه علاقه به درس خواندن زیاد نداشتم که اگر بیشتر اهل درس خواندن می بودم شاید الان به درجات بالاتری رسیده بودم. در زمان دانشگاه هم 8 ماه دوره برق صنعتی در فنی حرفه ای گذراندم ولی آخر نرفتم دنبال مدرک.
3) متفرقه: من حتّی انگلیسیه قوی ای هم دارم به واسطه کار زیاد با کامپیوتر و همینطور علاقه شخصی مرتبا درحال یادگیری لغت و ارتقای زبانم هستم. تقریبا 10 سالی میشه با کامپیوتر و اینترنت کار میکنم. علاقه زیادی به کامپیوتر دارم. اون زمان خیلی مطالعه میکردم. تا میتونستم نرم افزارای جدید یاد میگرفتم. یه شش هفت ماهی تو زمینه هک کار میکردم. کمی لینوکس هم کار میکنم. حتی دوره تعمیرات تخصصی کامپیوتر و لپ تاپ هر گذراندم. پارسال هم دوره MCITP و CCNA رو گذراندم.
ولی متاسفانه تاکنون هیچ درآمدی از این همه زمینه های مختلفی که یاد گرفتم کسب نکردم و یکی از دلایلی باعث آشفتگی خاطر من می شود همین است چون میبینم مثلا طرف فقط یه نصب ویندوز بلده و داره ازش پول درمیاره ولی من ...
خیلی دوست دارم از راهنمایی های اساتید عزیز بهره ببرم تا بتوانم تحولی در زندگیم ایجاد کنم.
من علاقه بسیار شدیدی به کار تجارت و بازرگانی دارم و تقریبا 7 سالی میشه به این فکر هستم ولی تا الان موقعیت این کار برایم پیش نیامده. اکثر اقوام و خویشاوندان شغل دولتی دارند ولی من به شدت از کار اداری و روزمرّگی بدم می آید.
دوست داشتم همیشه یک تاجر رو پیدا کنم و برم پیشش شاگردی کنم تا تجارت رو یاد بگیرم ولی نشد. از مطالب آقای m_grate29 مطالب زیادی رو درباره تجارت یاد گرفتم. در این 6 روز تا می توانستم مطالب زیادی رو مطالعه کردم و از دوستان عزیز آقای کاظمی، قربانیان، nami، sajjad1441 و دیگر دوستان تشکر فراوان دارم.

تماس با من: 09363159727
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM
RE: معرفی واقعی اعضای سایت - davoud.ce - 01-04-2013 07:06 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS