ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مزه دهان مشتری چیست؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:26 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
پاسخ:
بازدید: 2872

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مزه دهان مشتری چیست؟
12-13-2012, 03:22 PM
ارسال: #8
RE: مزه دهان مشتری چیست؟
تشخیص مزه دهان مشتری را میشه درصورتی دقیقا دید و لمس کرد که در بطن کار باشیم و با نیاز های مشتریها خودمون را هماهنگ کنیم.
از دلایل شکست بعضی شرکتها و کارخانجات بزرگ نیز همین شناخت نداشتن از نیاز بازار هست و به فرض اینکه مثلا رب گوجه فرنگی نیاز مردم هست اقدام به تاسیس کارخانه تولید رب میکنند و جهت فروش جنس از همان اول به مشکل میخورند.
از دوستانی که تازه میخواهند اقدام به شروع یک کار جدید بکنند درخواست دارم که حتما نیاز بازار را بسنجند و ببینند بازار نیاز به کالای مورد نظرشان را دارد یا نه.

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: مزه دهان مشتری چیست؟ - mir abbas - 12-13-2012 03:22 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نظرتون درباره تولید لیوانهای کاغذی چیست؟ میخوام شروع کنم. hmadayeni 6 7,749 12-08-2016 09:33 PM
آخرین ارسال: sinap
  نظر شما چیست ؟ mr.seo 2 1,209 12-07-2016 03:48 AM
آخرین ارسال: omid2016
  میخواهم شروع کنم با رویکری جدید و مشتری پسند حامد یزدی 0 846 07-08-2015 07:45 PM
آخرین ارسال: حامد یزدی
  منبع درآمد روحانیون چیست؟ karafarin 2 1,600 12-26-2013 04:12 PM
آخرین ارسال: انضباط

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS