ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

قانون جذب ( Law Of Attraction )
زمان کنونی: 09-26-2025, 11:05 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: بهداد
آخرین ارسال: بهداد
پاسخ:
بازدید: 16202

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قانون جذب ( Law Of Attraction )
12-11-2012, 11:13 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-23-2013 12:11 PM، توسط بهداد.)
ارسال: #20
RE: مسائل کاربردی قانون جذب ( Law Of Attraction )
به نام خدای عشق

شماره مطلب : 20
جمله آغازین : خلق در قانون جذب از روی احساسات الگوبرداری می کند
سطح مطلب : کاربردی - عملی
نام موضوع : روند خلق اهداف – قسمت سوم
محتویات بحث شده : نحوه ی استفاده از عبارات تاکیدی – فرمول ساخت عبارات تاکیدی از روی جدول تضاد و اولویت بندی
رتبه موضوع : 5 از 5
.......................................................................................................................
متن اصلی :
مدتی بود درگیر تمرکز و مطالعات عمیق در مسیر اهدافم بودم و نتوانستم در جمع عزیزان باشم . در این مبحث به دو موضوع می پردازم . امید بر این است عزیزان مورد قرار دهند . روزی از استادی سوال کردم چگونه می توانم مدرس افتخاری شوم او جواب داد : زمانیکه بی ریا عشق حقیقی ات را اهدا کردی و خواسته هایت به عینیت تبدیل شود .

++++++++++++++ نحوه ی استفاده از عبارات تاکیدی +++++++++++++++++

1 – در جدول تضاد هر تعداد خواسته مشخص کرده اید را فقط در 10 الی 15 مورد اولویت بندی کنید زیرا با کم کردن تعداد خواسته هایتان قادرید میزان تمرکز و تجسم عمیق تری با احساسات بالاتری به کائنات ارائه دهید ( تمرکز بالا = عینیت قوی )
2 – در مقالات ترجمه کرده ام روزانه حداقل 3 مرتبه عبارات تاکیدی را تکرار کنید اما من آموختم و تجربه کردم که اگر خواستار معجزات روزانه و پی در پی هستم حداقل 1000 مرتبه باید تکرار کنم و 100 بار در دفتر شکرگذاری بنویسم ( این شیوه ی تجربی من است ) . شما را نمی دانم !!!!!!!!!!!!
یادمان باشد برای شکستن دیواره ی ذهنی ( باورهای محدود ) باید با تکرار عبارات تاکیدی مانند پتک به پیکر این باورهای محدود کل سال زندگیمان ضربات مکرر وارد کنیم . پس 100 مرتبه تکرار جملات الزامی است .
3 – حتی المقدور تکرار عبارت تاکیدی باید با صدای بلند باشد ( در صورت عملی نشدن می توانید در دل هم آهسته با تمام احساس تکرار کنید ) .
4 – تلفیق گفتار با تصویر معجزه می آفریند. پس چشمانتان را ببندید و همانطور که جملات را با احساس تکرار می کنید آنرا در ذهن تجسم کنید درست همانگونه که در زندگی حقیقی تان آنرا می بینید .
5 – برای قدرتمند تر شدن جملات تاکیدی مثبت تان ، احساساتتان را گسترش دهید یعنی خودتان را در محیط و زمان رسیدن به هدفتان ببینید و احساستان را مثبت گونه رها کنید .
6 – برای زدودن باورهای محدود چندین ساله و درونی در ناخودآگاه عبارات تاکیدی را در مقابل آیینه تکرار کنید .
7 – بعد از اتمام تکرار جملات مثبت طبق برنامه ریزی منظم تا 10 دقیقه صحبت نکنید. محیط را حس کنید / صداهای اطرافتان را بشنوید / رویدادها و محرکهای محیطی پیرامونتان را ببینید و به کار باز گردید و مشغول شوید .

+ فرمول ساده ی ساخت عبارات تاکیدی از روی جدول تضاد و اولویت بندی آنها

وقتی جدول تضاد را تکمیل کردید و آنچه که می خواهید را مشخص کردید را در برگه ای جدا بنویسید و شروع به اولویت بندی اهدافتان کنید . به صورت تخصصی 10 الی 15 خواسته برتر خود را تمیز دهید و برگه ی جدول را دور بریزید زیرا دیگر به تضادها نیازی نداریم . طبق آموزه های کتاب قانون جذب ( مایکل لوسیر ) هر سری از عبارات تاکیدی برای تکرار روزانه دارای سه بخش مهم هستند .

الف – بخش آغازین :

جمله ای ثابت برای ورود به تمرین تکرار عبارت تاکیدی است .
((( من در مرحله ی جذب تمام انچه لازم است بدانم ، انجام دهم یا داشته باشم ، هستم تا خواسته ی آرمانی ام را جذب کنم )))

ب – جمله میانی :

که باید طبق 10 الی 15 خواسته ی غربال خورده از جدول تضاد با حس تحرکی بالا ، خودتان بنویسید و در اوایل آن از جملات شکرگذاری یا جملات محرک مانند : من عاشق این هستم که ..... / خیلی هیجان زده می شوم که .......... / از تصور ........... ذوق زده می شوم / خیلی دوست دارم بدانم ................ و غیره بهره ببرید .

ج – جمله انتهایی :

که همانند بخش آغازین همیشه ثابت است .
((( قانون جذب در جریان است و با آنچه لازم است رخ بدهد تا خواسته ی من تحقق یابد ، همنوا و همسو می شود )))

تذکر : در ساخت یک لیست برای عبارات تاکیدی در روزمره بخش آغازین و انتهایی همیشه ثابت هستند و شما باید جملات مثبت از 10 الی 15 خواسته ی خود را که در جدول تضاد مشخص کرده اید را به تعداد حداکثر 15 جمله در قسمت جمله ی میانی بگنجانید .

......................................................................................................................
جمله پایانی : هر چیزی پیش از آنکه در واقعیت تجلی یابد باید در ذهن آفریده شود
سپاسگذاری نویسنده : از تامل و پیگیری برخی عزیزان موفق امروز سپاسگذارم
10_004 12_002
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده است 

پیام های داخل این موضوع
RE: مسائل کاربردی قانون جذب ( Law Of Attraction ) - بهداد - 12-11-2012 11:13 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نظریه های یک جادوگر ( کنترل قانون جذب ) حمید سیدی زاده 68 15,889 09-16-2014 06:23 PM
آخرین ارسال: rezafery
  مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب اقاي ايـــده 120 19,517 05-29-2013 11:08 AM
آخرین ارسال: dream
  50 پیام قانون جذب کیمیاگر 51 9,379 04-14-2013 03:39 PM
آخرین ارسال: کیمیاگر
  آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ صابری 12 3,781 02-12-2013 01:48 AM
آخرین ارسال: حمید سیدی زاده
  نظر انتقادی من در مورد قانون راز و مشکلات بزرگ آن MohamadMJ 23 6,387 10-15-2012 01:10 PM
آخرین ارسال: ناظم ارشد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS