ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

..::.. کارگاه تمرین ترجمه زبان انگلیسی ..::..
زمان کنونی: 09-25-2025, 07:37 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mallarme
آخرین ارسال: ssShiva
پاسخ:
بازدید: 35292

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 34 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..::.. کارگاه تمرین ترجمه زبان انگلیسی ..::..
12-09-2012, 12:09 AM
ارسال: #6
RE: ..::.. کارگاه تمرین ترجمه زبان انگلیسی ..::..
این یک متن درباره ورزش زنان است.....

با دو ترجمه

دوستان خودتون اول ترجمه کنید بی اونکه به ترجمه نگاه کنید و سپس مقایسه بفرمایید

اساتید اشتباهات مرا حتما متذکر شوند
سپاس

Awesome moments in history -- In 1967, Kathrine Switzer was the first woman to run the Boston marathon. After realizing that a woman was running, race organizer Jock Semple went after Switzer shouting, “Get the hell out of my race and give me those numbers.” However, Switzer’s boyfriend and other male runners provided a protective shield during the entire marathon.The photographs taken of the incident made world headlines, and Kathrine later won the NYC marathon with a time of 3:07:29. [Wiki] / ~ In appreciation of all you strong women and all your supportive partners out there!

ابتدا توضیح دهم متأسفانه یا خوشبختانه وقتی که باید برای متون انگلیسی صرف کنم، صرف متون فرانسه کرده ام.

بنابراین، همچون نوآموزی هستم که میاموزم

آنچه که از متن فوق درک کردم را تایپ میکنم.

باشد که دوستان متبحرم، اشکالات مرا بگیرند و راهی برای بهتر دانستنم را فراهم کنند.

در برهه ای از تاریخ شگفت انگیز، در سال 1967 Kathrine Switzerاولین زنی بود که در مسابقات دوی مارتن boston شرکت کرد.
بعد از شروع مسابقه سازمان دهنده مسابقه، جک سمپل بر سر کاترین فریاد برآورد:
از مسابقه من برو بیرون و جایت را به سایرین بده
با این وجود دوستان کاترین و سایر مردان دونده مانند یک محافظ از وی به شکل نمادین در طول مسابقه حفاظت کردند.

عکاسان منتخب این صحنه را سرخط اخبار دنیا ساختند.
و کاترین با زمان سه ساعت و هفت دقیقه و بیست و نه ثانیه فائق مسابقه شد.
در امتنان از همه زنان قوی و همه آنهایی که وی را حمایت کردند

ترجمه دوست گرانقدرم جناب سروش:

لحظات شگفت انگیز در تاریخ
در سال 1967 کاترین سوئیتزر اولین بانوی شرکت کننده در مسابقات دوی ماراتن بوستون بود
جک سمپل مسئول برگزاری مسابقه پس از پی بردن به اینکه یک زن در حال دویدن بود بر سر او فریاد برکشید که "شماره هایت را به من بده و از مسابقه من گم شو"
با این حال دوست پسر کاترین و همچنین سایر مردان دونده از او در طول برگزاری مسابقه محافظت کردند.
تصاویر گرفته شده از این رخداد به خبر نخست جهان تبدیل شد و بعدها کاترین با زمان 3:07:29 پیروز ماراتن نیویورک شد.
در تقدیر از تمام زنان قوی و آنهایی که او را حمایت کردند...

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: ..::.. کارگاه تمرین ترجمه زبان انگلیسی ..::.. - mallarme - 12-09-2012 12:09 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آموزش زبان انگلیسی 118file 1 645 02-09-2022 01:06 PM
آخرین ارسال: Publishers
  دانلود اموزش جامع برنامه نویسی اندروید به زبان ساده saeed74 3 1,393 11-13-2015 09:31 PM
آخرین ارسال: saeed74
  زبان تجاری نازلی 3 1,152 12-04-2013 02:38 PM
آخرین ارسال: dadashi51
  با هم انگلیسی بیاموزیم..... mallarme 54 7,576 05-13-2013 02:04 PM
آخرین ارسال: mallarme

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS