ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

خدايا من چرا بدبختم؟ خدايا من چرا بدبختم؟
زمان کنونی: 09-26-2025, 07:55 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: Peanut
پاسخ:
بازدید: 2877

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امیتازات : 2.85
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خدايا من چرا بدبختم؟ خدايا من چرا بدبختم؟
11-25-2012, 09:19 PM
ارسال: #6
RE: خدايا من چرا بدبختم؟ خدايا من چرا بدبختم؟
اون چیزی که ما هستیم فقط و فقط نتیجه افکارمون هست. اگه مغزمون را و قلبمون را از افکارِ منفی‌ پرکنیم دیگه جایی برا یه افکار مثبت در اون باقی‌ نمی‌مونه. ما به طور ناخود آگه می‌تونیم به مغزمون کلک بزنیم و با قوّهٔ تخیل و تجسمِ چیزی که می‌خوایم با تکرارِ مکرر این کار در تموم ساعته بیداری که مشغول کار نیستیم. خود اقهنه و نخدقهنه موجب میشیم که اون خواسته ما به صورت حقیقت در بیاد. یعنی‌ چیزی را که به قول معروف خوراک شب و روزِ مغزمون می‌کنیم بش برسیم. جالب اینجاست که مغز ما قدرت تشخیص خسته‌ها و تکرار شده‌های بد و خوب را نمیدونه. چیزی که بش اهمیت میده اینه که ما چقدر با تموم وجود اون موضوع را حس می‌کنیم.

حالا اگه شما با تمومِ وجود بدبختی، بد شانسی و چیزهایی منفی‌ بی‌ پولی‌ را حس می‌کنید و ازش تنفر در حد وسواس دارید. مغز شما فقط و فقط اونو می‌بینه و بنا به قوانین طبیعی میخواد که شمارو به‌طرف اون چیزی که راجبش فکر می‌کنید سوق میده.

بهمین خاطر در کتاب علم ثروتمند شدن تاکید کامل شده بر اینکه دانش آموزانِ این علم (علمِ ثروتمند شدن) بیاد فقط به اخبارِ مثبت گوش بدن چه داخلی‌ چه خارجی‌، فقط به عکس هأیه زیبا و قشنگ نگاه کنند، یک صدمِ ثانیه چیزی را در روزنامه‌ها نخونید که با هدف شما و احساسی‌ که میخواید بش برسید تو یه خط نیستن.

مثل همه اصل دیگه‌ای که در در کتاب بالا عمده این اصل خیلی‌ سخته که بش عمل بشه ولی‌ اگه میخواید به هدف برسید بیاد تکلیفتون را در حد اعلایی انجام بدید وای چون و چرا، فقط و فقط با ایمانِ کامل و بی‌ چون و چرا و پیروی از دستورات این کتاب به پول و چیزی دیگه‌ای که میخواید می‌رسید.

موفق باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: خدايا من چرا بدبختم؟ خدايا من چرا بدبختم؟ - Peanut - 11-25-2012 09:19 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  باز من شروع کردم اما این بار با تجربه ای بیشتر و فکری برتر kave 7 2,198 10-05-2013 09:39 AM
آخرین ارسال: kave
  به نظر من که خوشبختی, نظر خودت چیست؟ lhm-rostami 1 690 05-09-2013 12:24 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  چرا افراد خوش بين موفق ترند؟ MARYAR 1 953 10-21-2012 12:07 AM
آخرین ارسال: نماينده استان گیلان
  من رویا دارم mehdi098 0 662 05-14-2012 01:05 AM
آخرین ارسال: mehdi098

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS