ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پرورش ارتميا طلاي زنده
زمان کنونی: 09-25-2025, 11:18 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: sedaybaran
آخرین ارسال: سعادت
پاسخ:
بازدید: 11271

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امیتازات : 3.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرورش ارتميا طلاي زنده
11-23-2012, 04:27 PM
ارسال: #18
RE: پرورش ارتميا طلاي زنده
سلام
اولا من مواردي كه مينويسم تجربه خودم هست و بصورت تخصصي يا علمي نيست چون در داخل به اينصورت كه تجاري پرورش بدن وجود نداره درسته چند استخر توي شهر تبريز هست اما اونا هم بصورت معمولي اينكار ميكنند و كسانيكه بصورت كم و در حد اكواريوم اينكار انجام دادن
اما يك چيز ديگه خيلي مهم هست ارتميا اروميه با ارتميا كشورهاي ديگه فرق ميكنه من بارها مقالاتي franciscana و monica و persimilis و salina و sinica و tibetiana و مخصوصا franciscana كه از بيشتر افراد شنيده بودم ارتميا اروميه خيلي شبيه اون هست اما در بعضي موارد نقض زيادي بود من كارهايي كه در اين مقالات گفته ميشد انجام دادم ولي نتيجه معكوس داشت و ارتميا يا از بين رفتن يا تولد مثلشون كم شد
براي همين بيخيال شدم نه اينكه فكر كنيد درست نبودند اما 100 درصد جواب نگرفتم و بعد زماني رو كه براي پيدا كردن مقاله و ترجمه اش ميكشيدم زمان زيادي ميشد براي همين دل به دريا زدم و مدتي به درياچه اروميه رفتم و از نزديك بهشون نگاه ميكردم ابشون ازمايش ميكردم وهمينطور غذايي كه درست كرده بودم و تقريبا جواب گرفتم اما چند سوال داشتم هرگز نتونستم به جواب برسم يكيش اين بود داخل خاك چي هست كه رشدشون زياد ميكنه من حتي قسمتي از خاكش رو هم اوردم و الان زير استخر من همون خاك هست اما رشدشون كمتر از درياچه هست
پس اگه نوشته هاي من با نوشته هاي نت تناقض داشت علتش اينه اكثر اون مقالات و نوشته ها براساس مقالات خارج از كشور هست اما نوشته هاي من براساس تجربياتم.
دوما دوستان زيادي در مورد اب و غذا پرسيده بودن
ابي كه ارتميا داخلش هست بايد شور باشه و حد شوريش 70-100 گرم بر ليتر بايد باشه اگه كمتر بشه ارتميا دشمن پيدا ميكنه كه نابود كردنشون كمي سخت ميشه اگه شورتر بشه ارتميا از بين ميره بايد در حد تعادل باشه
ارتميا چون حركت زيادي نداره پس نيازي به اكسيژن نداره پس چرا من پمپ اكسيژن گذاشتم علتش اينه ميخوام در فضاي كم ارتميا زيادي پرورش بدم پس اگر محيط پرورشتون بزرگ بود نيازي نيست
حداكثر ارتميا كه ميشه در 1 متر مكعب اب پرورش داد 1 كيلو هست 1متر مكعب اب 1000 ليتر هست
غذاي ارتميا نوعي جلبك اب شور هست كه در درياچه اروميه هست اما من نتونستم اونو پرورش بدم ممكنه بشه پس جلبك اب شيرين پرورش دادم
ساده ترين راه كاهو هست سبزيجات عالي هستن اما اب بعضي سبزيجات موجب شد ارتميا هام از بين برند پس در مرحله اول از كاهو استفاده كنيد. طرز درست كردنش هم اسون هست كاهو در اب ميريزيد و جلوي افتاب ميگذاريد اگه نور افتاب شديد باشه حتما بايد درپوش بگذاريد تا اب بخار نشه اگه شديد نبود نيازي نيست

تجارت یعنی پیدا کردن ادمهای خوب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: پرورش ارتميا طلاي زنده - sedaybaran - 11-23-2012 04:27 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پرورش گیاه استویا(300 برابر شیرینتر از شکر) سعید یوسفی 14 8,703 06-28-2015 12:48 AM
آخرین ارسال: حامد یزدی
  پرورش گیاهان و درختان خاص سعید یوسفی 3 2,959 08-31-2013 05:41 PM
آخرین ارسال: مرتضی-تهران
  ایجاد سایت پرورش و امتیاز دهی به ایده ها هومان هرمزدی 6 2,823 03-07-2013 09:07 PM
آخرین ارسال: mrghafoory
  پرورش یک ایده مهدی گل محمدی 10 4,838 10-18-2011 11:18 AM
آخرین ارسال: shahram......32

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS