ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سوسیس و کالباس گیاهی
زمان کنونی: 09-27-2025, 08:42 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: aaftaab24
آخرین ارسال: مهتاب
پاسخ:
بازدید: 2799

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوسیس و کالباس گیاهی
09-26-2012, 01:42 AM
ارسال: #7
RE: سوسیس و کالباس گیاهی
(09-26-2012 01:27 AM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط:  تو متنم گفتم اگه دقت کرده باشی:کارخونه نداری؟.........
منظور روش اوت سورسینگ(برون سپاری) هست.تو اینترنت مقالات خوبی هست.
والا من که طی تحقیقاتم چه از سازمان غذا و دارو و چه از بهداشت و خود کارخونه ها جز آت و آشغال چیزی ندیدم.اما اگه شما چیز دیگه ای میدونی من عذر میخوام.
اینم که میبینی سخت گذشته بهت اشتباه خودته.تو استان گیلان که استان صنعتی ای هم نیست حداقل 4 تا کارخونه ی سوسیس و کالباس در حد ورشکسته گی وجود داره پس چه نیازی به کارخونه زدن.تو همایشی که کامیار خان برگزار کرد استاد ضیایی این مسئله رو تفهیم کرد.(اجاره ی کارخونه،استفاده از ظرفیت خالی و ...)
دعوتت میکنم به تفکر با روش اوت آف باکس(تفکر خارج از جعبه).اونموقع دیگه از این اشتباهات نمیکنی.

قبل از هرچیز ، دوستان این هم کل کل اقتصادی که میخواستین میگفتین نیست تو انجمن و ... Big Grin

من اشتباهی نکردم دوست عزیز !
من کارخونه رو خودم زدم چون خلاقیت داشتم تا تو کشوری که 4 تا کارخونه تو یه زمینه فقط تو یه استان ورشکست میشه ، با روش های نوین و با ظرفیت های خاص در هر محصول کاری کنم تا 4 تا جوون مث خودم نون بخورن ، پس فردا منم مردن بگن خدا پدرش رو بیامرزه ، یه زمان کارافرین نمونه بود ! این امر هم نیاز داشت به متراژ و نقشه های خاص برای واحد که کارخونه های دیگه نداشتند .
بعدش ، من منظورم از کارخونه زدن نبود ! کارخونه نداری بزنی ، کرایه کن ، نداری کرایه کنی ، شریک شو ، از همون روش اوت سورسینگ خود شما اصن بیاد استفاده کنه ، بازم نشد دوسال صبر کنه ، پول دستش اومد بزنه بعدش چی ؟ مشکلات اصلی دقیقا روز بعد از تولید نمونه ازمایشی شروع میشه ! سرمایه در گردش چی ؟ وضعیت بازار چی ؟ فروش محصول چی ؟ گوشت کیلویی x تومن ، بیمه نفری y تومنه گاز ماهی Z تومن ، بنزین لیتری L تومن و ... است که کمر ادم رو میشکونه ! همین میشه که فرد میره کارخونه کرایه میکنه یا احداث میکنه ، با چک و وام و قرض و قوله ، بعد 3 ماه میبینه نه ، با درست کاری و صادق بودن راه نداره ! یا از ات و اشغال استفاده میکنه یا میره گوسفند میدوزده تا نره گوشه زندان ، با همین حال میره کنار اون 4 تا کارخونه ورشکسته ، 4 تا فحشم میده اون رییس جمهور بدبخت که فلان کرد بسار کرد !
من منظورم اینه ،به نظر خودتون مسعود جان ، حرف اشتباهی میزنم ؟
اگر این نوع تفکر این دِ باکسه ، من ترجیح شمیدم هیچوقت خارج از باکسم تینک نکنم !

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: سوسیس و کالباس گیاهی - 3ObHaN - 09-26-2012 01:42 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS