سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سوسیس و کالباس گیاهی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: سوسیس و کالباس گیاهی (/showthread.php?tid=4409)

صفحه ها: 1 2


سوسیس و کالباس گیاهی - aaftaab24 - 09-25-2012 11:50 PM

کسی از دوستان محصولاتی مثل سوسیس و کالباس گیاهی مصرف کرده؟


RE: سوسیس و کالباس گیاهی - 3ObHaN - 09-26-2012 12:26 AM

من مصرف کردم و انشالله اگر نمردیم و کارخونه تا بهار تاسیس شد تا تابستان تولید هم میکنم به شرط اینکه بتونم با 3-4 تا مشتری قرار داد ببندم چون بازار فروش نداره .
در نمونه های عام ماده اصلی این به جای گوشت انواع سویا و غلات علل خصوص نخود و لوبیا است ، به جای روغن هم روغن گیاهی استفاده میشه . کازئین خیلی استفاده میشه و نیتریت صفر است . هزینه ی تولید پایین تر از مزایا اونه و بازار فروش به شدت محدود و طعم یک کوچولو بد که با استفاده از پنیر و تبدیلش به سوسیس پنیری بهتر میشه از معایب اون .
برای صادرات عالیه .
اگه سرمایه داری با توجه به قیمت خطوط تولید که بین 50 هزار دلار تا 20 میلیون دلاره و سرد خونه و سالن پخت هم که بین 20 تا 300 هزار دلار قیمت داره بهتره تو یه کشوری شروع به تولید سوسیس گیاهی کنی که سود بسیار بسیار زیادی داشته باشه و نه ایران . کشور های افریقایی بهترین انتخاب شماست .


RE: سوسیس و کالباس گیاهی - aaftaab24 - 09-26-2012 12:57 AM

آقا سبحان من نمیخوام تولید کنم. میخواستیم از انجمن گیاهخوران خرید کنیم بیاریم شهرستان استفاده کنیم.قیمتهاشون رو پرسیدم با تولیدات گوشتی یکی بود.ولی در مورد مزه اشکالی نداره به مزایاش می ارزه


RE: سوسیس و کالباس گیاهی - مسعود کوچولو - 09-26-2012 01:03 AM

دوستان یه جمله ای هست که میگه وقتی ایده ای به ذهن شما میرسه به ذهن چندین نفر دیگه هم میرسه.واقعا درسته.
دوست عزیز یه راهنماییت میکنم که ببینم اگه مرد عملی خودت براحتی بقیه ی راه رو پیدا میکنی.
برای فرمول:دقیقا از همون فرمول اما بجای اون آت و آشغالا قارچ صدفی(فقط همین)بریز.
طعمش:جوجه کباب.
کارخونه نداری؟:برو شرکت شهرکهای صنعتی شهرتون آدرس یه کارخونه ی سوسیس کالباس(نقلی و کوچیک) رو ببگیر.باطرف مذاکره کن که فرمولی که میگم چند میزنی.
حالا تا همین جاش رو برو اگه کمک خواستی بهت میرسه.باقیش رو نگفتم که اگه نخواستی انجام بدی فرمولش لوس نشه.
و اما شما سبحان خان:
خیلی قضایا رو پیچیده میگیری.آسون بگیر و خلاق باش به همین راحتی.
دوستان یه توصیه:
قارچ صدفی رو کباب بزنید با نمک میل کنید.معرکست.طعم جوجه کباب.


RE: سوسیس و کالباس گیاهی - 3ObHaN - 09-26-2012 01:09 AM

(09-26-2012 01:03 AM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط:  دوستان یه جمله ای هست که میگه وقتی ایده ای به ذهن شما میرسه به ذهن چندین نفر دیگه هم میرسه.واقعا درسته.
دوست عزیز یه راهنماییت میکنم که ببینم اگه مرد عملی خودت براحتی بقیه ی راه رو پیدا میکنی.
برای فرمول:دقیقا از همون فرمول اما بجای اون آت و آشغالا قارچ صدفی(فقط همین)بریز.
طعمش:جوجه کباب.
کارخونه نداری؟:برو شرکت شهرکهای صنعتی شهرتون آدرس یه کارخونه ی سوسیس کالباس(نقلی و کوچیک) رو ببگیر.باطرف مذاکره کن که فرمولی که میگم چند میزنی.
حالا تا همین جاش رو برو اگه کمک خواستی بهت میرسه.باقیش رو نگفتم که اگه نخواستی انجام بدی فرمولش لوس نشه.
و اما شما سبحان خان:
خیلی قضایا رو پیچیده میگیری.آسون بگیر و خلاق باش به همین راحتی.
دوستان یه توصیه:
قارچ صدفی رو کباب بزنید با نمک میل کنید.معرکست.طعم جوجه کباب.

هیچ چیزی اسون نیست ! وقتی تصمیم گرفتم شروع کنم خیلی اسون نمود میکرد ولی واقعا سخت بود ! انشالله هر وقت تصمیم به احداث کارخونه سوسیس کالباس گرفتی ، با سختی هاش بیشتر اشنا میشی . در ضمن برخی از کارخونه ها فقط از ات و اشغال استفاده میکنند ، جمع بستن صحیح نیست .
(09-26-2012 12:57 AM)aaftaab24 نوشته شده توسط:  آقا سبحان من نمیخوام تولید کنم. میخواستیم از انجمن گیاهخوران خرید کنیم بیاریم شهرستان استفاده کنیم.قیمتهاشون رو پرسیدم با تولیدات گوشتی یکی بود.ولی در مورد مزه اشکالی نداره به مزایاش می ارزه

اونچنان هم مزش بد نیستا !! خوبه ، با یکم سعی و تلاش معمولی میشه !
قیمت تولیدش با قیمت تولید گوشتی ها متفاوته و منم از اون جهت عرض کردم خدمتتون . در مورد قیمت خرید اطلاعی ندارم .


RE: سوسیس و کالباس گیاهی - مسعود کوچولو - 09-26-2012 01:27 AM

تو متنم گفتم اگه دقت کرده باشی:کارخونه نداری؟.........
منظور روش اوت سورسینگ(برون سپاری) هست.تو اینترنت مقالات خوبی هست.
والا من که طی تحقیقاتم چه از سازمان غذا و دارو و چه از بهداشت و خود کارخونه ها جز آت و آشغال چیزی ندیدم.اما اگه شما چیز دیگه ای میدونی من عذر میخوام.
اینم که میبینی سخت گذشته بهت اشتباه خودته.تو استان گیلان که استان صنعتی ای هم نیست حداقل 4 تا کارخونه ی سوسیس و کالباس در حد ورشکسته گی وجود داره پس چه نیازی به کارخونه زدن.تو همایشی که کامیار خان برگزار کرد استاد ضیایی این مسئله رو تفهیم کرد.(اجاره ی کارخونه،استفاده از ظرفیت خالی و ...)
دعوتت میکنم به تفکر با روش اوت آف باکس(تفکر خارج از جعبه).اونموقع دیگه از این اشتباهات نمیکنی.


RE: سوسیس و کالباس گیاهی - 3ObHaN - 09-26-2012 01:42 AM

(09-26-2012 01:27 AM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط:  تو متنم گفتم اگه دقت کرده باشی:کارخونه نداری؟.........
منظور روش اوت سورسینگ(برون سپاری) هست.تو اینترنت مقالات خوبی هست.
والا من که طی تحقیقاتم چه از سازمان غذا و دارو و چه از بهداشت و خود کارخونه ها جز آت و آشغال چیزی ندیدم.اما اگه شما چیز دیگه ای میدونی من عذر میخوام.
اینم که میبینی سخت گذشته بهت اشتباه خودته.تو استان گیلان که استان صنعتی ای هم نیست حداقل 4 تا کارخونه ی سوسیس و کالباس در حد ورشکسته گی وجود داره پس چه نیازی به کارخونه زدن.تو همایشی که کامیار خان برگزار کرد استاد ضیایی این مسئله رو تفهیم کرد.(اجاره ی کارخونه،استفاده از ظرفیت خالی و ...)
دعوتت میکنم به تفکر با روش اوت آف باکس(تفکر خارج از جعبه).اونموقع دیگه از این اشتباهات نمیکنی.

قبل از هرچیز ، دوستان این هم کل کل اقتصادی که میخواستین میگفتین نیست تو انجمن و ... Big Grin

من اشتباهی نکردم دوست عزیز !
من کارخونه رو خودم زدم چون خلاقیت داشتم تا تو کشوری که 4 تا کارخونه تو یه زمینه فقط تو یه استان ورشکست میشه ، با روش های نوین و با ظرفیت های خاص در هر محصول کاری کنم تا 4 تا جوون مث خودم نون بخورن ، پس فردا منم مردن بگن خدا پدرش رو بیامرزه ، یه زمان کارافرین نمونه بود ! این امر هم نیاز داشت به متراژ و نقشه های خاص برای واحد که کارخونه های دیگه نداشتند .
بعدش ، من منظورم از کارخونه زدن نبود ! کارخونه نداری بزنی ، کرایه کن ، نداری کرایه کنی ، شریک شو ، از همون روش اوت سورسینگ خود شما اصن بیاد استفاده کنه ، بازم نشد دوسال صبر کنه ، پول دستش اومد بزنه بعدش چی ؟ مشکلات اصلی دقیقا روز بعد از تولید نمونه ازمایشی شروع میشه ! سرمایه در گردش چی ؟ وضعیت بازار چی ؟ فروش محصول چی ؟ گوشت کیلویی x تومن ، بیمه نفری y تومنه گاز ماهی Z تومن ، بنزین لیتری L تومن و ... است که کمر ادم رو میشکونه ! همین میشه که فرد میره کارخونه کرایه میکنه یا احداث میکنه ، با چک و وام و قرض و قوله ، بعد 3 ماه میبینه نه ، با درست کاری و صادق بودن راه نداره ! یا از ات و اشغال استفاده میکنه یا میره گوسفند میدوزده تا نره گوشه زندان ، با همین حال میره کنار اون 4 تا کارخونه ورشکسته ، 4 تا فحشم میده اون رییس جمهور بدبخت که فلان کرد بسار کرد !
من منظورم اینه ،به نظر خودتون مسعود جان ، حرف اشتباهی میزنم ؟
اگر این نوع تفکر این دِ باکسه ، من ترجیح شمیدم هیچوقت خارج از باکسم تینک نکنم !


RE: سوسیس و کالباس گیاهی - مسعود کوچولو - 09-26-2012 02:02 AM

دوست عزیز،داداش گلم،به هر حال تو اون 4 تا کارخونه هم آدم داره کار میکنه دیگه نه؟حالا داره ورشکست میشه تو ازش اجاره کن یا ... ولی نمیشه با پولی که از این راه کنار میزاری و صرفه جویی میکنی واسه تبلیغات و بازاریابی و ... یا حتی بازار سازی هزینه کنی؟؟؟
حد اقلش اینکه اگه خدای نکرده شکست خوردی دیگه بدهی بالا نمی یاری میگه طرح و هزینه شکست و رفت یه مدت هم وقت پر تا من باشم که از این به بعد چشم بسته ریسک نکنم و ... .
اما دیگه نه زندانه نه ... .
(سبحان جان تا مدیرا نیومدن ضایع نکردنمون در ریم که بحث حسابی منحرف شد.وگرنه کلتو میزدم پسر...)


RE: سوسیس و کالباس گیاهی - 3ObHaN - 09-26-2012 02:26 AM

(09-26-2012 02:02 AM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط:  دوست عزیز،داداش گلم،به هر حال تو اون 4 تا کارخونه هم آدم داره کار میکنه دیگه نه؟حالا داره ورشکست میشه تو ازش اجاره کن یا ... ولی نمیشه با پولی که از این راه کنار میزاری و صرفه جویی میکنی واسه تبلیغات و بازاریابی و ... یا حتی بازار سازی هزینه کنی؟؟؟
حد اقلش اینکه اگه خدای نکرده شکست خوردی دیگه بدهی بالا نمی یاری میگه طرح و هزینه شکست و رفت یه مدت هم وقت پر تا من باشم که از این به بعد چشم بسته ریسک نکنم و ... .
اما دیگه نه زندانه نه ... .
(سبحان جان تا مدیرا نیومدن ضایع نکردنمون در ریم که بحث حسابی منحرف شد.وگرنه کلتو میزدم پسر...)

حرفت درسته ولی همیشه و همجا کارآیی نداره ! به طور مثال من درمورد سوسیس گیاهی به دوستمون هم گفتن تو ایران نه برو افریقا بزن تا دیگه طرحت شکست نخوره .
تموم کنیم تا بیرونمون نکردن از انجمن .
دوستان ببخشید بحث رو منحرف کردیم . Heart


RE: سوسیس و کالباس گیاهی - مهدی 1 - 09-26-2012 07:23 AM

تو سوسیس گیاهی که نمی شه از پنیر استفاده کرد (اگر بازار مصرف گیاه خواران را هدف گرفته باشید)

اگه هم به دلیل پایین آوردن هزینه می خواهید گیاهی تولید کنید که نیازی به این کارها نیست ، کافیه همون فرمول اصلی را درصد گوشتش را تا پایین ترین حد آورد پایین و همچنین به جای گوشت از مرغ استفاده کرد ، همین الان هم نمونه های سوسیس آلمانی و کالباس مارتادلا با قیمت های کیلویی زیر 4 هزار تومان در بازار هست که همین رویه را در پیش گرفتند.