ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 12:44 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 342267

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
09-22-2012, 04:17 PM
ارسال: #339
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
(09-22-2012 04:02 PM)پرواز نوشته شده توسط:  ترجیح میدم با همین اسم پرواز منو بشناسید. البته با افتخار از جنسیت مونث.
26 سالمه. مهندسی کامپیوتر- نرم افزار دارم. تو یه دستگاه دولتی شاغلم. اما از همون اول کار دولتی رو دوست نداشتم. ولی خب جو فامیل منو به این سمت سوق داد. شاعر هم هستم و شکر خدا موفقیت زیادی تو این زمینه داشتم. از چاپ شعرهام تو روزنامه و اینا بگیر تا مصاحبه های تلویزیونی زیاد. خیلی وقته تو فکر چاپ کتابم هستم اما مشکلی که در وهله ی فعلی بهش برخوردم عدم امکان تامین سرمایه ی اولیه چاپشه که امیدوارم یه ناشر حق التالیفی گیر بیارم تا خودش هزینه های چاپ رو بده.
متاهل هستم و عاشق همسر و زندگی قشنگم. جز همسرم هیچ دوست فابریکی ندارم.
به برنامه نویسی علاقه ی زیادی دارم و معتقدم اگه تو همین برنامه نویسی فعالیت کنم بهترین کارآفرینی محسوب میشه. اما خیلی از این شاخه به اون شاخه پریدم. یه مدت asp.net کار کردم. یه مدت اپلیکشن و #C . الانم که دارم طراحی سایت با وردپرس و در کنارش PHP کار میکنم. java و jsp و سایر ملزوماتشون رو هم در حد مختصر کار کردم.
در حال حاضر و با راهنمایی های دوستان این انجمن یه سایت آموزشی راه اندازی کردم.
از وقتی با این سایت آشنا شدم فکرم خیلی باز شده. اینجا برام مثل یه تلنگر بود. افرادی که اینجا فعالیت می کنن هم خودشون موفق هستند و هم خالصانه سعی میکنن به بقیه کمک کنن و این خیلی مهمه... قبلا خودم آدم بلندپروازی بودم اما به تازگی و به مدت یک سال یه مشکلی برام پیش اومد که در راستای اون بخش اعظمی از قوای روحیمو از دست دادم و حتی ناچار شدم برای یه گروهی نقش یه آدم کم توان و ناموفق رو بازی کنم!!!! در واقع طی یکسال گذشته من به معنای کامل شکستم...
اما خب الان سعی میکنم دوباره از جام بلند شم و بشم همون آدم موفق قبل. سعی کردم برای خودم اهداف رو ریز کنم. فعلا مهمترین و اولین هدفم خرید خونه است. البته خدا رو شکر تنها نیستم و همسرم همراهمه.
برام دعا کنید بتونم تو راه فعلی که در پیش گرفتم(طراحی سایت) موفق بشم.

سلام

ببنید این سایت در زمینه چاپ کتاب به کارتون میاد http://bookpub.ir/

مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو

http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM
RE: معرفی واقعی اعضای سایت - M3HDI - 09-22-2012 04:17 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,938 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS