ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 11:29 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 343553

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
05-30-2012, 07:06 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-04-2012 09:00 AM، توسط navvab12.)
ارسال: #274
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
نواب؛ او یک قدرت طلب است، قدرت طلب مثبت، دوست دارد قدرتش را نثار اطرافیان و افراد قدرتمند تر از خود کند.بسیار نترس و ریسک پذیر. در تمام طول عمر با فکر و نظر خود رفتار کرده و همچنان خود رای و دارای استقلال فکری و رفتاری کامل است. تنهایی، سکوت، تفکر، مطالعه، تحلیل، بررسی و برنامه ریزی را دوست دارد. می داند که در چند سال آینده یعنی تا سن 24 سالگی یکی از میلیاردر های ایران و جهان است. افراد با افکار بزرگ را دوست دارد و به آن ها ارج می نهد. به هیچ سطحی رضایت نمی دهد و فقط افکار و ایده های فوق بزرگ او را به وجد می آورد و به کار وا می دارد. آقایان مقتدر،محکم، ثروتمند و با اعتماد بنفس بالا و خانم های با شخصیت، با اعتماد به نفس بالا و جذاب تحسین او را برمی انگیزانند و او به آن ها با تمام وجود ارج می نهد. می داند که موفق است و آمده کمک کند و این قدرت و حس درونی بی پایان و خدایی اش را نثار فکر وذهن پاک اعضای این انجمن کند. می داند که نیاز به کمک دارد. دوست دارد در چشم تمام افراد کمال طلب و شایسته که افکاری بزرگ در سر دارند نگاه کند و بگوید که دوست عزیز می توانی. به بازار نوین و آن لاین جهانی و همچنین تبادل اطلاعات به صورت جهانی و فراگیر و کمک به افراد با انگیزه و هدفمند علاقه دارد. هیچ عقیده ی علمی، مذهبی یا اجتماعی بر او تحمیل نمی شود و معمولا این مسائل را زیر سوال می برد. عشق، صداقت، کمال و قدرت را بدون فکر کردن می پذیرد. از زندگی و حس درونی اش لذت می برد.
ببخشید دوستان این اولین جایی بود که تونستم خودمو تا حدی معرفی کنم.
شما می توانید، شک نکنید. خودتان را در مسیر جذب ایده ها، افکار و افراد قرار دهید. به امید روزی که به تک تک شما ها با تمام وجودم افتخار کنم.
نویسندگان مورد ستایش من: برایان تریسی، آنتونی رابینز، ناپلئون هیل، مارک فیشر، امرسون، دکتر وین دایر،رابرت کیو ساکی و ماری شاویدر.
تیپ شخصیتی من: intj ( درون گرا، شمی، فکری، داوری کننده )
قطعا خیلی از شما ها با من تفاوت دارید، به این تفاوت احترام می گذارم.

در فرصت مناسب شروع به ارائه ی اطلاعات مفید و طبقه بندی شده درباره ی کار و فعالیت هایم می کنم.
فعلا در حال گذراندن امتحانات پایان ترم هستم.

مبادا رویا هایت را فرو بگذاری، می دانم که برآنی به پایان بری، شاید بفرسایی و بخواهی رها کنی، اما به تو ایمان دارم و ندارم هیچ تردیدی که پیروز می شوی اگر بکوشی.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: صادقانه خودت را معرفی کن....... - navvab12 - 05-30-2012 07:06 PM
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS