ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کارگاه عملی یک روزه
زمان کنونی: 09-23-2025, 07:21 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
پاسخ:
بازدید: 10551

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امیتازات : 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارگاه عملی یک روزه
05-20-2012, 02:03 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-20-2012 02:06 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #21
RE: کارگاه عملی یک روزه
سلام و ادب خدمت دوستان گرامی و محترم
فرمودند که نظر خودتان را در مورد همایش بگوئید بنده هم اطاعت امر کرده مطالبی را خدمتتان عرض می کنم انشا الله که مفید حال باشد :
1- همین که دوستان خوب و پر انرژی و مستعدی را ملاقات کردم خودش کلی ارزش داشت و مفتخرم که به خدمت ایشان رسیدم.
2- همایش بیشتر تئوری بود اگر عملیاتی می شد بازده بیشتری داشت مثلا اگر مهندس ضیایی همین بیزنس پلان را فقط کار می کرد و یک پروسه را بصورت عملی کار میکردند فوق العاده بود والی در کتاب ها مطالب بیشتری می توان در این مورد بدست آورد ، چه خوب بود که یک متد از کار را از اول تا آخر کار می کردند. انشا الله در همایش های دیگر.
3- مهندس کاظمی که بنده ارادت به ایشان دارم و در همین جا از ایشان و دوستان دست اندر کار که قبول زحمت کرده تا این همایش برگزار شود قدر دانی می کنم . آقای مهندس چه خوب بود که اطلاعاتتان را کلاسه می کردید و تا پراکنده گی در ارائه بوجود نمی آمد ماشا الله شما پر از اطلاعات هستید و برای آموزش دادن بایستی یکی از آنها را از صفر شروع می کردید البته با توجه به شناختی که از جنابعالی دارم شرایط بوجود آمده که خیلی هم غیر مترقبه بود باعث شد که شما به گونه ای دیگر برنامه تان پیش رود آن هم از کار با ارزش دوستان و شما کم نخواهد کرد.
4- دکتر جهانگیری ایده های خیلی خوبی از ایشان گرفتم البته تا عملیاتی بشود خیلی کار دارد و حالا چگونه و به چه شکلی ایشان می تواند ما و دوستان را برای یکسال ساپورت کند خود جای بحث دارد البته ( با روندی که دیدم بعید بنظر می رسد چنین قصدی داشته باشد). بماند بگذریم انتظار بیشتری از ایشان داشتم، و سعی او بیشتر شناساندن مجموعه خودش بود ! که انصافا خوب هم این کار را انجام می دادند . مسئله دیگر اینکه بنده دوتا از مجموعه ایشان را خریدم یکی بنام سی دی های خود اشتغالی 2 که همان برنامه دانستنی های شبکه سیما در مورد مشاغل بود و ایشان متاسفانه فقط کپی کرده و به دیگران به اسم خودش می فروختند که حتی ایشان زحمت آن را نکشیده بودند که قسمت تبلیغات زیر نویس آن را حذف کند و ... بماند.
پکیج دوم کشاورزی قرن 21 که به نظر من بسیار ابتدایی است و فقط یک محصول تجاری است .... و از یک نفر حرفه ای بعیده که چنین کاری را ارائه بدهد.
در آخر به نظر بنده این همایش نیمه پر آن بیشتر از خالی بود و هست و می دانم که در آینده بهتر از این هم خواهد شد من به شخص از آمدن به این همایش بسیار خرسند هستم.
با سپاس فراوان از عزیزان

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده است 

پیام های داخل این موضوع
RE: کارگاه عملی یک روزه - mosafer bedar - 05-20-2012 02:03 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  برگزاری همایش کسب و کار آنلاین - کارگاه شهروندی کامیار کاظمی 0 882 05-20-2015 01:31 PM
  یک اتفاق خوب در امروز حامد 17 3,129 04-10-2013 06:44 AM
آخرین ارسال: ahmad rezaee
  از نظر شما ویژگی های یک همایش خوب چیست؟ کامیار کاظمی 1 2,565 04-05-2013 10:32 PM
آخرین ارسال: دهدار
  کارگاه عملی دوبرابر کردن پول کامیار کاظمی 142 33,819 04-18-2012 10:30 AM
آخرین ارسال: hotdvd
  جلسه سوم - پنج شنبه 6 مرداد ساعت یک میدان تجریش کامیار کاظمی 47 10,050 08-18-2011 04:45 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS