ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نظرخواهي
زمان کنونی: 09-28-2025, 04:10 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: zoofanoon
آخرین ارسال: goldmen
پاسخ:
بازدید: 1944

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرخواهي
05-06-2012, 12:47 AM
ارسال: #11
RE: نظرخواهي
اول بايد يك تعريفي از خانواده سالم داشته باشيم........
خانواده سالم به كي ميگن؟
دوستاني دارم كه با پدرشون مشروبات الكي مصرف ميكند......ازنظراونها خانواده سالمي دارند
دوستي دارم كه باپدرش((( ببخشيد از همه عزيزان)) حركات غير اخلاقي درحضور مادرشون انجام ميدهد...اين خانواده هم سالم هستند ازديد خودشان
دوستاني دارم كه كل خانواده نمازشون غذا نمي شود وهمه باهم سعي ميكند جماعت بخواند درخانه.....ايناهم از نظر خودش خانواده سالمي دارند

پس همه خانواده سالمي دارد از نظر خودش........مشكل حل شد؟؟
بايد يك تعريف كلي از خانواده سالم بوجود بياريم........براساس اون معيار بسنجيم كه ايا خانواده سالمي داريم؟ يا ميخواهيم تشكيل بديم؟

گام اول تشكيل يك خانواده
پيشنهاد ازدواج يك پسر به دختر هست .حتي نحوه آشنايي اين دو
اگر بصورت هاي خياباني باشد براي نسل بعد هم اين كار پيش بياد مشكلي ندارد... وهمين طور ادامه پيدا ميكند

بعد بايد سنجيد اين دوشخص توانايي زندگي كردن مشترك رو باهم دارند؟ كلاس هاي اموزشي...دوره هاي اموزشي......برنامه هاي اموزشي زندگي زناشويي .روابط بين زن ومرد... وامثال اين بايد برگزار كنيم حول معيار خانواده سالمي كه معيار داريم

گام بعدي زمان فرزند دار شدن اين زوج هست
ايا زمان مناسب از هرلحاظ.....روحي...جسمي...مالي .... اداركي .عقلاني... و.... كه باز اين بازده زماني دوره هاي وكلاس هاي اموزشي خاص اين بازده زماني حول معيار اصلي

گام بعدي نحوه برخورد با بچه اول....درسنين مختلف هست........ وباز كلاس ها واموزش هاي اين دوره
گام بعدي بچه دوم...... ونحوه برخورد والدين با بچه اول وبچه دوم.......باز كلاس ودوره هاي اموزشي
و بچه هاي بعدي ونحوه برخورد با بچه ها درسنين مختلف

بعد نحوه برخورد بابچه هادرسنين مختلف...... ودرمرحله ازدواجشون كمك براي انتخاب يك همسر مناسب

تو كل اين زمان.....نياز به اموزش و كلاس هاي اموزشي هست
براي نسل بعدي بچه ها ازوالدين خودشون ياد ميگيرند

انسان خيلي چيز حساس وسختي هست
مثلا انسان در بازده هاي سني 3تا5 سالگي....... سن بلوغ...... 45 تا 55 سالگي اوج شهوتش هست..بخصوص در سن كودكي بايد مراقبت هاي بسياري بشود ازش

فكركنم اكثرا جريان شيطان ويك ادم جاني رو شنيده ايد ولي باز دوباره ميگم تا بهتر متوجه بشويد

يكي از وحشي ترين انسان هاي زمان خود......كه كشتن انسان ها وكارهاي خلاف وغير اخلاقي براش مثل اب خوردن بود با شيطان ملاقات ميكند وبه شيطان ميگه من ازتو بدجنس تروخشن تر وحشي تروبد تر هستم..شيطان ميگه ميخواي باهم يك مسابقه بگذاريم تا ببنيم كي بدتر هست؟ قبول ميكند وميگه بعد ازيك هفته درهمي مكان دوباره يكديگر رو مشاهده ميكنيم وگزارشي از شرارت هاي خودمون ميدهيم
تواين مدت اون انسان تا توانست انسان كشت وخلاق كرد وگناه كرد وبا يك توشه پر از گناه وشرارت به محل ملاقات امد
يك ليست بلند پايه به شيطان نشان داد وگفت اين كارهاي هست كه من درطول اين يك هفته انجام دادم توچه كردي

شيطان گفت روز اول تو يك كوچه يك دختر وپسر رو ديدم
روز دوم كاري كردم كه پسر به دختر علاقه مند بشود
روز سوم كاري كردم كه دختر هم به پسر علاقه مند بشود
روز چهارم پسر رو شيركردم تا بره به دختربگه علاقه مند شدم بهش ودختر روكاري كردم قبول بكنه
روز پنجم دختر وپسر باهم قرار گذاشتن وبراي بار اول پسر دست دختر وگرفت
روز ششم پسر روشير كردم تا بادختر قرار بگذارد دريك خانه خالي ودختر قبول كرد
روز هفتم سر قرار.......

اون انسان گفت تو با اين همه ادعا اين بود كارت؟؟؟
شيطان گفت من كلي زحمت كشيدم تا يك نطفه حرام تشكيل بشود......ويك حرام زاده بدنيا بياد......خود حرام زاده مابقي كارها رو ميكنه

اين رو گفتم تا بيشتر آگاه بشوين خانواده وانسان يعني چي
شوخي نيست خدا نصف دين بزرگ اسلام رو در ازدواج انسان ها قرار داده.......
براي داشتن يك خانواده سالم اول معيارتون والگوتون از خانواده سالم رو مشخص كنيد.....بعد شروع كنيد به ساختن.......

ياعلي

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
نظرخواهي - zoofanoon - 04-24-2012, 10:19 PM
RE: نظرخواهي - jahanagahi - 04-24-2012, 10:52 PM
RE: نظرخواهي - zoofanoon - 05-05-2012, 07:47 PM
RE: نظرخواهي - میلاد - 05-05-2012, 08:01 PM
RE: نظرخواهي - سعید.کرمی - 05-05-2012, 08:16 PM
RE: نظرخواهي - jahanagahi - 05-05-2012, 08:26 PM
RE: نظرخواهي - jahanagahi - 05-05-2012, 09:27 PM
RE: نظرخواهي - mteam - 05-06-2012, 12:12 AM
RE: نظرخواهي - goldmen - 05-06-2012 12:47 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS