نظرخواهي - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: نظرخواهي (/showthread.php?tid=2785) صفحه ها: 1 2 |
نظرخواهي - zoofanoon - 04-24-2012 10:19 PM شما چه راهكاري را براي داشتن خانواده هاي سالم و در نتيجه جامعه سالم مناسب مي دانيد؟ RE: نظرخواهي - یک همراه سبز - 04-24-2012 10:42 PM با سلام از اونجایی که اولین نهادی که هر فرد با اون آشنا میشه نهاد خونوادس و بعقیده فروید (روانشناس بزرگ)شخصیت هر فردی در 5سال اول زنگی شکل میگیره یکی از مباحثی که اکثر خونواده ها از اون غافلند بحث "فرزندپروری صحیح هست یعنی روش هایی است که والدین براي تربیت فرزندان خود بکار میگیرند./نگرشهایی است که والدین نسبت به فرزندان خود دارند/معیارها و قوانینی است که والدین براي فرزندان خویش وضع میکنند. وقتی تمام این اصول به درستی مراحل خودش رو طی کنه تمام رفتارهای درست در فرد نهادینه میشه و در واقع فرد دارای یه شخصیت مثبت می باشد یکی دیگه از بحث هایی که باعث کاهش گرایش افراد به سمت انحرافات و بزهکاری میشه یادگیری مهارت های زندگی هست اینکه فرد یاد بگیره چطور در مقابل مشکلات بایسته/چطوره مسایل و مشکلات خودشو حل کنه/چطور به درخواست ها و پیشنهادات غیر منطقی دیگران جواب منفی بده/چطور هیجانات خودشو کنترل کنه یکی دیگه از مباحث مهم که متاسفانه امروزه کاهش یافته رابطه دوستانه در محیط خانواده هست که به این رابطه ها دموکراسی میگن یعنی تو اون خونواده هرکسی جایگاه و احترام و شأن و منزلت خودشو داره میتونه در امور مختلف نظر و پیشنهاد بده ودر کل یک محیط امن برای فرزند بحساب میاد در نتیجه وقتی محبت فرد در خونه تامین بشه نیازی نمی بینه بخواد به غریبه پناه ببره در صورتی که در خونواده های والدین سالار (پدر سالار یا مادر سالار)یا خونواده های فرزند سالار(خونواده هایی که هرچی بچه گفت فقط والدین میگن چشم) یه جور هرج و مرج و بی انظباطی حاکمه و کنترل این خانواده ها از دست پدر و مادر خارجه و در خونواده های والدین سالار فرد بدلیل عدم تامین نیاز محبت و توجه متاسفانه به بیرون از خانه و غریبه های غیر اعتماد و غیر مطمئن پناه میبره که بارها عواقب شوم اونو ملاحظه کردیم که غیر قابل جبران بوده پس سعی کنیم بعنوان یه پدر یا مادر یه محیط امن و دوستانه برای فرزندانمون بوجود بیاریم RE: نظرخواهي - jahanagahi - 04-24-2012 10:52 PM مهمترین مسئله برای بقای خانواده و سالم زیستن اینست که مشکلات خانوادگی و اختلافات را دور از چشم بچه ها داشته باشید.این بچه ها بزرگ می شوند و جامعه را می سازند. RE: نظرخواهي - zoofanoon - 05-05-2012 07:47 PM باتشكر از آقاي قربانيان و آقاي رضواني كه زحمت كشيدند و هر ذو بزرگوار نظرات خوبي را مطرح نمودند ؛ ولي از بقيه دوستان گله مندم كه چرا نظر نمي دهند ؛ به نظر من ما در اينجا جمع شديم كه با تبادل فكر جامعه مان را بسازيم ؛حال اين ساختن ميتواند يك خلاقيت باشد كه نهايتا تبديل به درآمد و كار آفريني گردد ويا ساختن خانواده و نهايتا جامعه باشد. و ............. قعلا ادامه نمي دهم منتظر نظرات سروران گرامي هستم. RE: نظرخواهي - میلاد - 05-05-2012 08:01 PM اسلام دین کاملی است و اگه از همون اول زندگی با برنامه های اسلام پیش بریم بهترین خانواده ها وجامعه را خواهیم داشت. RE: نظرخواهي - سعید.کرمی - 05-05-2012 08:16 PM برای داشتن خانواده سالم و بچه های خوب و در نتیجه جامعه ای سالم: باید فضای خانواده انقدر گرم و صمیمی باشد که فرزند یا یکی از اعضای خانواده به بیرون از خانواده پناه نبرد. امروز یکی از آشنایان دور به دلیل همین مشکلات دست به خود کشی زد واقعاً چرا باید یک جوان 19 ساله با کلی آرزو دست به همچین کاری بزند... به نظر شما اگه این پسر تو یه خانواده خوب و صمیمی بود به همچین کاری دست میزد من که فکر نمیکنم پس به نظر من باید فضای خانواده را طوری بنا کنیم که هیچ کدام از اعضای خانواده به بیرون از ان پناه نبرند... و این کار فقط با برنامه ریزی پدر و مادر صورت میگیرد... RE: نظرخواهي - jahanagahi - 05-05-2012 08:26 PM فاصله ای که بین دونسل گذشته و کنونی وجود دارد باعث می شود نتوانند به حرفهای همدیگر گوش کنند.پدر و مادر حرف فرزند را نمی پذیرد و فرزند حرف والدین. وقتی این فاصله ها کمتر شود مشکلات حل می شوند. من در سن 62سالگی با توجه به شناخت از نسل کنونی روز به روز توانسته ام این فاصله را کوتاه کرده و شما به راحتی توانسته اید در بین خود من را بپزیرید و برایم افتخاری بزرگ است . این حرکت را هم دربین افراد خانواده انجام داده ام ودر نتیجه حس میکنم همه توانسته ایم با کمک همدیگر خانواده ای شادی را به وجود آوریم. در زمانی که مشکل داشتم همه با این عشق و محبت تلاش کردیم بر مشکلات فائق آئیم. در بین خانواده فاصله ها را کم کنیم. RE: نظرخواهي - اقاي ايـــده - 05-05-2012 08:55 PM متاسفانه جناب قربانيان در بعضي موارد شاهد اين هستيم كه اصلا كانوني به اسم خانواده وجود ندارد كه اعضا بخواهند فاصله ها را كم كنند. پدر به فكر خودش مادر به فكر خودش هست و اين وسط فرزند هم هرطرف كشيده ميشود. RE: نظرخواهي - jahanagahi - 05-05-2012 09:27 PM سجاد جان اعضای انجمن باید سعی کنند خود شروع کننده این حرکت باشند. چه در خانواده کنونی و چه خانواده ای که میخواهند به امید خدا تشکیل دهند. RE: نظرخواهي - mteam - 05-06-2012 12:12 AM به نظر من کانون گرم یه خانواده اساسی ترین امر در جامعه میباشد ما اگر یادبگیریم که چطور به حقوق دیگران وحتی بچه تازه متولد شده احترام بگزاریم واورا بعنوان یک انسانی که حق داره انتقاد کنه یا پیشنهاد بپذیریم بسیاری از مشکلات حل میشه من همیشه سعی کردم به دخترم در مورد احترام به بزرگترها و مخصوصا پدر و مادر باعمل این را به آن یاد میدم سعی میکنم در بیشتر موارد نظرش را بدونم با همسر و دخترم رفیق شدم بعضی مسائل را به دخترم بعنوان راز بیان میکنم که یاد بگیره اگه رازی داشت میتونه به من که به او اعتماد کردم به من اعتماد کنه و بگه و... امیدوارم راه درستی انتخاب کرده باشم که البته بعد از 12 سال زندگی مشترک پر فراز و نشیبم به مشکلی بر نخوردم وهمیشه همسرم در هر شرایطی کنارم بوده وهست به امید اینکه تمام خانواده ها گرم وصمیمی باشند تا جامعه ای سربلند داشته باشیم |