ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پیشرفت جامعه کوچکمان
زمان کنونی: 09-27-2025, 01:22 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: goldmen
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ:
بازدید: 12260

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشرفت جامعه کوچکمان
04-03-2012, 08:43 PM
ارسال: #32
RE: پیشرفت جامعه کوچکمان
به روی چشم اقا سجاد گل من از خود سایت شروع میکنم
طراحی:
1.بنظرم لوگو چک یا باید حذف بشه یا باید خیلی بیشتر روی طراحیش کار کرد(ایده خیلی خوبی هست ولی بنظر من اصلا نمیتونه وب گرد ها رو ارضا کنه!!!!
2.بهترین زمانی که ایده به سر ادم میزنه دلش میخواهد راجبش با کسی حرف بزنه و تند تند ایده هاش تراوش کنه در یکی دوتا تاپیک دیدم شما اقا سجاد گل با یکی از دوستان در همین زمینه مینوشتید (ماراتون ذهن)
.
.

ولی خیلی تعجب میکنم چرا دوستان این انجمن راه اندازی کردن اصلا به فکر چت روم انجمن نبودن با این که میدونند ایده یعنی حرف زدن و ذهن وا داشتن به اطلاعات و تصاویر دقیق دادن راجب موضوع
این به عنوان شکایت خدمت دوستان عرض کردم
چون خیلی خسته کننده 2 ساعت بشینی پای مطلب به این بلندی بعد اخرش نتیجه گیری کنی
چون وقت برای نوشتن زیاد ولی برای ایده پردازی خیلی کمه خیلی مواقع ایده هایی به ذهن ادم میزنه که باید راجبش همون موقع بحث کنه ولی بعد از نوشتن و بعد از یکی دوروز که اعضا به طرف جواب میدن اصلا نمیدونه چرا راجب این ایده حرف زده
خیلی بده انجمنی که می خواهد ایده بده خودش نتونه چت روم فعال در کنار انجمن داشته باشه
3.و................
من خیلی مشکل میبینم در انجمن ولی بهتر یک به یک مطرح بشه البته ببخشید جسارت میکنم به شما سروران گرامی و میگم مشکل!!!!!به خدا قصدم فقط رسوندن این هست که واقعا باید واسه انجمن کاری و ایده ای سنجید این جوری داره انجمن مثل خیلی انجمن های دیگه بالا میاد و هیچ منبع مناسبی نخواهد بود برای اینده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: پیشرفت جامعه کوچکمان - ehsan_info - 04-03-2012 08:43 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بررسی مشکلات انجمن میلیاردر ها و ارائه راهکار برای پیشرفت انجمن در سال 95 saeedhashemi1371 13 3,983 03-21-2017 03:37 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  اعتبار سایت ایران پیشرفت elena65 4 14,692 08-29-2016 07:56 PM
آخرین ارسال: elena65
Rainbow دوست دارم از نظر سرمایه فرد اول جامعه بشم جواد صادقی 13 3,545 01-09-2013 08:40 AM
آخرین ارسال: soltan_sal

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS