ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پیشرفت جامعه کوچکمان
زمان کنونی: 09-26-2025, 04:41 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: goldmen
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ:
بازدید: 12235

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشرفت جامعه کوچکمان
04-03-2012, 07:38 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-03-2012 07:46 PM، توسط ehsan_info.)
ارسال: #29
RE: پیشرفت جامعه کوچکمان
دوستان چون نظر خواهی هست با اجازه اساتید بزرگوار
ترو خدا از دستم ناراحت نشید واصلا قصد نفی سخنان دوستان ندارم بخدا چون همه درست میفرمایید ولی نظر شخصیم میگم
ببینید مبحث مدیریت تا نفی برای شخص نداشته باشه هیچ گاه درست انجام نمیشه چه حالا مدیر یکی باشه چه صدتا(از مدیران سخت کوش و دلسوز انجمن عذر خواهی میکنم).....
در زمینه اینکه چگونه میتونه انجمن موفق شد به نظر من باید مدیریت به چند بخش محدود و با ارزیابی عملکرد بجای مدالهای مجازی و....سهمی از تعونی انجمن به مدیران اهدا بشه به عنوان حق زحمه
یا مثلا بیمه عمر بشن با فعالیت زیاد و پرسانتی که داده میشه به دوستان (مدیران به ازای حق فعالیت و ...)در همین انجمن سرمایه گذاری بشه و دوستانی هم که نمایندگی بیمه های مختلف هستن با شرح نمایندگی هاشون ومطالب بیمه ای به نسبت (که عدالت بین نمایندگی ها بیمه از هر شرکت که هستن تقسیم بشه )بیمه ها هم بین انها تقسیم بشه و کارمزد دریافتی هم به حساب انجمن ریخته بشه تا سرمایه بزرگی جم بشه
در مورد سایت هم بنظر من:
1.طراحی انجمن درسته خلاقانه است ولی بسیار (نسبت به مطالب خیلی مفید ومهمی که داره)بی نهایت طراحی سایت پایین
و چشم هر وب گردی رو نمیگیره که بیاد و اینجا سرمایه گذاری کنه
2.عدم وجود اتاق گفتگوی انلاین اعضا ومدیران حتی ویدیو کنفرانس و
3.از نظر دسته بندی مطالب کمی بی نظم هست(خیلی ببخشید اقای ناظر ترو خدا این مطلب من پاک نکنید )
4.بی نهایت ایده وجود داره ولی انجمنی که حتی نتونه اعضا خودشو مدیریت کنه وایده های خودش جامه عمل بپوشونه چه انتظاری از بقیه دارید؟؟؟؟؟؟؟!!!
5.تعاونی باید سود به اعضا بده(چون رشته دانشگاهیم مدیریت بوده خدمت دوستان عرض می کنم)حتی به کم کار ترین عضو
باید تعاونی منفعل باشه در زمینه مقاله کتاب و حتی من کلی ایده راجب انجمن نوشتم با چارتهای مختلف که هر وقت تموم شد و تعاونی انجمن راه افتاد به مدیران عزیز عرض میکنم(مثلا تاسیس یه مجله وچگونگی کار کرد توزیع پخش در تمام کشور...وهمچنین برند سازی انجمن در زمینه هایی که دارم روش کار میکنم مثل سی دی های با مطالب مدیا راجب ایده ها)
6.به نظر من داره شعار انجمن و میلیاردر شدن اعضا یه امر خیلی شخصی میشه و هر کسی اینجا عضو میشه دنبال یه سری مطلب شخصی و بعد اتمام فعالیت(البته شاید من اشتباه میکنم)ولی تمام تاپیکارو ببینید به جز چند تا که مهم هستن بقیه دارن خاک میخورن چون اگه کسی اطلاعاتی داشته باشه هر چقدر هم دلسوز باشه همینجور مفت مجانی بدست نیاورده که بزار تو تاپیک ها تا دوستان ببینند
7.هیچوق انجمن و مدیران به فکر صادرات واردات شرکت و حتی سرمایه گذاری در طرح ها وایده هارو عملی کرده؟؟!!!!
8.درست عضو انجمن جدید هستم ولی انجمن های فرنگی ببینید واسه حتی کوچکترین اعضا خود(اونایی که دنبال تجارت و سود دهی به اعضا هستن)سهم در نظر میگیرن ولی ما حتی نمیتونیم فی سبیل الله حتی چندتا سرو سامان کوچیک به انجمن به این خوبی بدیم
9.به جرعت میتونم بگم دوستان اگه برای مسال انجمن راه کاری نیاندیشن بحران انجمن زیاد دور نیست(به معنی واقعی کلمه)
10. با حرف زدن راجب مسال شاید یه چند کار جزی برطرف بشه ولی هیچ وقت انقلابی که انجمن باید برای شعار و ارمانی سر در سایت نوشته دست پیدا نخواهد کرد
دست اخر هم ببخشید مطلبم زیاد شد
به امید میلیاردر شدن تمام جوانان ایرانی
جونیم ایرانیم پس میتونیم!!!!!!!!!!!!!!(این شعار رادیو جوان)
اخ ببخشید من بیمه را بطور مثال عرض کردم خدمت دوستان
هر عضو میتونه در زمینه هایی که میتونه از (تولید گرفته تا بسته بندی بازار یابی و حتی خدمات)در انجمن و تعاونی سهیم بشه فرق نمیکنه شما کجا هستید طبق چارت تنظیمی همه میتونند در زیر یک برند فعالیت عظیمی بکنند(درست میگن سنگ بزرگ نشانه نزدنه ولی میشه همین سنگ بزرگ برای افراد دل گرمی و سود اور باشه)
یادم استاد بزرگوار مدیریت اقای الوانی(ببخشید از دوستان و اساتید بزرگ وار)
میگه اگه شما سیستمی دارید فرصت شما هر لحضه و ثانیه در معرض تبدیل شدن به نیستی و نابودی
و اگه شما بحران و اشتباه نداشته باشی مدیر نیستی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: پیشرفت جامعه کوچکمان - ehsan_info - 04-03-2012 07:38 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بررسی مشکلات انجمن میلیاردر ها و ارائه راهکار برای پیشرفت انجمن در سال 95 saeedhashemi1371 13 3,980 03-21-2017 03:37 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  اعتبار سایت ایران پیشرفت elena65 4 14,687 08-29-2016 07:56 PM
آخرین ارسال: elena65
Rainbow دوست دارم از نظر سرمایه فرد اول جامعه بشم جواد صادقی 13 3,539 01-09-2013 08:40 AM
آخرین ارسال: soltan_sal

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS