ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:25 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
پاسخ:
بازدید: 5489

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.46
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي
02-01-2012, 12:25 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-01-2012 12:33 AM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #14
RE: ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي
منم خودم بيشتر دوست دارم كه اين طرح رو اگه بشود زير نظر خود پيام نور انجام بديم و ما بشيم مجري اين طرح.حق انشارات باقي اين چيزها همين الانشم خود پيام نور دارد.فقط اين كارو براي چند درس انجام داد.و ديگر نميدونم چرا قطع شده.شايدم قطع نشده باشد.اگر قطع نشده باشد.دوست دارم نمايندگي فروش در دانشگاه هاي استان رو بگيرم.
والا عظيم جان.من الان ترم 5 رو رد كردم يعني 2 سال رو در دانشگاه پيام نور مشغول به تحصيل هستم.ولي هيچ فرقي بين دبرستان با دانشگاه احساس نكردم.قبلا هم ذكر كردم كه چون دانشگاه هاي پيام نور در حال انتشار در هرشهري هست.براي همين از اساتيد كم تجربه و اساتيدي كه در دانشگاه ازاد تدريس ميكنن استفاده ميكنن.كه طبق گفته مريم خانوم هم به علت دادن حق تدرس كم هم يكي از دلايل استفاده از همچين اساتيدي هست.
متاسفانه در كشور جوي بين دانشگاه ها درست شده كه دانشجو پيام نور حس ميكنه در دانشگاه ازاد ازادي به راحتي نمره و اين چيزها گرفته ميشد و دانشجويان ازاد در مورد پيام نور.كه اين بيشترش بخاطر حرف هاي اساتيد در سر كلاس ها دو دانشگاه بيان ميشود.
دانشگاه ازاد همان جور كه مطلع هستيد كل نمره در دست استاد هست و بيشتر از دانشجوهاي قشر متوسط رو به بالا جامعه تشكيل ميشود(البته نه همه)بخاطر حسي كه در دانشجو به وجود ميايد.در بيشتر كلاس ها رابطه خوبي بين دانشجويان و اساتيد شكل نميگيريد.در دانشگاه پيام نور فقط 6 نمره در بيشتر دروس دست استاد هست.كه اين 6 نمره هم خيلي براي بيشتر دانشجويان ارزش دارد(بيشتردر نحوه محاسبات نمرات تاثير دارد.)تفاوت عمده اي كه در نحوه تدريس اين دو دانشگاه وجود دارد.روي استاد تاثير گذاشته و يك روش براي خود در پيش ميگيرد براي اموزش كه نه در دانشگاه پيام نور مورد قبول دانشجويان هست و نه در دانشگاه ازاد و غيره.
از چند كتابي كه من گذراندم در اين چند ترم فقط شايد دو تا سه نفر استاد داشتيم كه فقط در نحوه برخورد قوي بودن و با همين كار هم كلاس جمع جور ميكردن.ميدونيد كه در يك كلاس براي يك استاد خوب هم اخلاق هم معلومات هم رابطه درست با دانشجويان مد نظر هست.اگر يكي از اينها كم باشد.ديگر دانشجو تمايلي ندارد.
درست نيست گفتن شون در اينجا ولي بطور مثال(استادي داشتيم كه اقا بود ايشون فقط با قشر مونث رابطه خوبي داشت.اگر يك پسري يك سوال معمولي هم ميپرسيد شروع ميكردن به تمسخر دانشجو.يا استاد ديگر كه كل تام زماني حدود 2 ساعت رو نيم ساعت از اين ور نيم ساعت از ان ور رو ميزد و ديگر مشكلات كه همه ما در بيشتر دانشگاه ها باهاش سرو كار داريم.
در مورد اينكه اين چيزهارو نگفتم.دوست نداشتم با گفتن اين حرفا يك حالت ناراحتي براي دو طرف پيش بياد.وگرنه به من چه سودي ميرسد كه از يك داشگاه تبليغ يا دانشگاه ديگري را تضعيف كنم.
متاسفانه اين كم كاري ها در دانشگاه فقط نيست در دوران راهنمايي دبيرستان پيش دانشگاهي هم بعضي از معلم ها كم كاري ميكردند و بعدش وقت كلاس خصوصي ميدادن.
بحث سر شاگرد زرنگ تنبل دانشجو درس خوان درس نخوان نيست.وقتي كسي يك حقوقي دريافت ميكند.اون حقوق براي انجام درست كاري تعيين شده.و بايد طبق چيزي كه تعريف شده عمل بشه.چه دانشجو درس خوان باشد يا براي كارهاي ديگر به دانشگاه بياد.
در مورد دلايل توجيهي خوب قبلا هم گفتم سيستم دانشگاه پيام نور بيشتر به صورت خودخوان هست و اگر به فرض يك درس در دانشگاه ازاد يا سراسري 20 جلسه بايد تدريس شود.در دانشگاه پيام نور در 6 جلسه تدريس ميشود.(البته با نوع كتاب بيشتر هم ميشود)و در اين جلسات بيشتر براي رفع اشكال و سوالات هست.كمتر استادي شروع به تدريس صفحه به صفحه ميكند.چون به علت كمبود وقت.براي همين بودن همچين فيلم هاي اموزشي خيلي مفيد ميتواند باشد.هم براي درس هاي خودخوان هم براي درس هاي كه كلاس ارائه ميشود.دانشجو ميتواند استفاده ببرد.

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي - اقاي ايـــده - 02-01-2012 12:25 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کسی میتونه" آموزش ساخت عروسکای کوچک با صدف " برام پیدا کنه amir_sky 12 4,628 06-16-2012 02:39 PM
آخرین ارسال: amir_sky
  روش صحیح مطالعه دروس(مخصوص روزهای امتحانی) صدفی 1 863 06-09-2012 10:33 AM
آخرین ارسال: صدفی
  پیشنهاد برای دوستانی که به ساخت و ساز علاقه دارند saeed200319 2 1,425 05-16-2012 11:34 PM
آخرین ارسال: saeed200319
  بهترين سايت هاي فروش و دانلود كدامند؟؟؟؟ اقاي ايـــده 17 4,463 05-16-2012 12:29 PM
آخرین ارسال: MohamadMJ
  موفقيت‌هاي من بعد از پيوستن به انجمن MARYAR 56 10,922 04-21-2012 11:03 PM
آخرین ارسال: ناصر صادقی
  صـدای قدم هاي بـهار داره مياد!!! اقاي ايـــده 1 879 03-19-2012 04:45 PM
آخرین ارسال: Alireza_Kh
  شروع ساخت نرم افزار چند رسانه ای آموزش شغل چاپ و تبلیغات مهدی گل محمدی 11 3,566 01-31-2012 04:59 AM
آخرین ارسال: t0r1st
  نظر سنجي در خصوص نياز هاي كاربران goldmen 9 2,289 12-12-2011 05:14 PM
آخرین ارسال: 3ObHaN
  موفقيت‌هاي من بعد از پيوستن به انجمن 2 3ObHaN 8 3,001 10-28-2011 07:35 AM
آخرین ارسال: 3ObHaN
  مشاركت عمومي در انجمن ميلياردر هاي آينده modirjavan 1 1,936 12-18-2010 10:08 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS