ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 06:54 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 342840

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
12-07-2015, 04:14 PM
ارسال: #1050
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام محمد مهدیم 21 سالمه لیسانس مکانیک خودرو دارم
از اون دست آدماییم که دوست ندارم با مدرک خودم مشغول به کار شم دوست دارم خودم سازنده کار خودم باشم و واسه خودم کار کنم و از کنار من باقیم مشغول به کار شن،روابط عمومیم خوبه و معمولا تو هر جمعی باشم احساس غریبی نمیکنم یکی از اشکالام اینه زود از کوره در میرم،قدرت فروش خوبی دارم واسه کارم وقت میزارم شغل اولم پخش لوازم یدکیه و واسه خودم کار میکنم البته به لطف خونواده 9ساله با آجیل و خشکبارم آشنایی دارم و توشم به لطف خدا موفقم ولی خو کار دائمم نیست دوست دارم خودم یه کارآفرین باشم و با یه گروهی از آدما کار کنم میخوام واسه شروع اول بسته بندی آجیل و خشکبار و حبوبات رو شروع کنم و کم کم با اضافه کردن دستگاه ها و نیرویه کار لازم کار رو گسترش بدم تا کارخونمو بسازم از باختن خوشم نمیاد و عادت ندارم کارو نصفه رها کنم تو زمینه خرید و فروش مشکلی ندارم و تو تمام مراحل سعی کردم تا الان امید داشته باشم،تا الان تو موقعیتایی نبودم که ریسکایه بزرگی کنم ولی از ریسک کردن خوشم میاد دوست دارم چالشایه زیادی رو تجربه کنم پس به لطف خدا بدون ترس قدم بر میدارم تا یکی از میلیاردرایه آینده ایران باشم.
برای رسیدن به موفقیت آسانسوری وجود ندارد، شما باید از پله ها استفاده کنید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM
RE: صادقانه خودت را معرفی کن....... - محمد مهدی ف - 12-07-2015 04:14 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,939 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS