ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-24-2025, 12:13 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 343605

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
09-13-2015, 11:22 AM
ارسال: #1018
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
من یک خانم ، 33 ساله ، متاهل ، دارای دو فرزند
عاشق تلاش و پیشرفت کردن ، کاردانی حسابداری دارم ، برای کارشناسی اقدام کردم و جزو چند نفر اول بودم ، دو ترم خوندم ولی به دلیل مشکلات خانوادگی نتونستم ادامه بدم
23 سالگی به عنوان منشی وارد شرکتی شدم ، چند ماه که گذشت حسابدار شرکت را اخراج کردند و من موقتا حسابدار شدم ، با وجودی که تجربه زیادی نداشتم با تحقیقات زیادی که انجام دادم تونستم یک حسابدار خیلی خوب بشم و همزمان کار هر دو شرکت مدیر عاملمون را انجام بدم ، همه کارهای قانونیش با من بود ، بعد از یک مدت همه چیز برام تکراری شد ، برنامه فتوشاپ را نصب کردم و چند تا کاتولوگ و کارت ویزیت برای شرکت طراحی کردم ، بعد از یک ماه دیدم نقشه ها به صورت دستیه اونم این شرکت که هر روز با چندین نقشه سر و کار داشت ، یک کتاب نقشه کشی سه بعدی گرفتم و برنامش را نصب کردم توی یک هفته شدم یک نقشه کش حرفه ای ، نقشه هام با نقشه های شرکتهای دولتی که برامون میومد برابری میکرد ، یک مدت که گذشت کار شرکت کم شد و من شروع کردم به بازاریابی خیلی بازاریاب خوبی بودم البته در زمینه کارمون خیلی تحقیق کردم و با توجه به اینکه خصوصیات دستگاهها را به خوبی میدونستم و بازار را میشناختم تونستم شرکت را از ورشکستگی در بیارم ، بعد از 5 سال به یکباره از کار خسته شدم و تصمیم گرفتم فقط بچه ام را تربیت کنم البته بازم به درخواست مدیرعامل توی خونه بازاریابی میکردم ، بعد شروع کردم به درست کردن فیلم و عکس خانوادگی
فکر میکنم عامل موفقیتم دوست داشتن کارم بود ، من فقط حقوق اداره کار میگرفتم
وقتی از شرکت اومدم ، مدیر عامل اول از همه دو تا حسابدار استخدام کرد که هم حسابداری کنند و هم کارهای اداری و دفتری را انجام بدهند ، یک بازاریاب و یک نقشه کش هم استخدام کرد ، البته کارهای فتوشاپ و وب سایت را بیرون براشون انجام میدادن
حالا بعد از گذشت چند سال تصمیم گرفتم دوباره بازاریابی را شروع کنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM
RE: صادقانه خودت را معرفی کن....... - mitraha - 09-13-2015 11:22 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS