ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار
زمان کنونی: 09-23-2025, 09:25 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: abdolhossein
آخرین ارسال: abdolhossein
پاسخ:
بازدید: 7028

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امیتازات : 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار
09-05-2015, 02:25 PM
ارسال: #16
RE: نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار
برخلاف ترسی که در دلتان هست وارد عمل شوید
به عنوان مثال ، فرض کنید از سخنرانی در جمع هراس دارید. اما با ترس خود مقابله می کنید و این کار را انجام می دهید. از همان لحظه ای که جلوی حضار می ایستید و سخنرانی تان را آغاز می کنید ، برنده هستید. شاید زانوهایتان شل شود و صدایتان بلرزد . مهم نیست . مهم این است که با ترس خود مواجه شده اید و پا به میدان گذاشته اید. باید به خودتان تبریک بگویید. کمترین نتیجه حاصل از این اقدام این است که عزت نفستان بیشتر می شود و احساس شادمانی و سرور به شما دست می دهد.
البته در اولین اقدام بهترین سخنران دنیا تلقی نخواهید شد. یعنی چه ؟ بیایید واقع بین باشیم. نباید توقع داشته باشید که در اولین سخنرانی خود ، سخنرانی ماهر و چیره دست محسوب شوید. آیا اولین باری که راکت دست گرفتید و بازی تنیس را شروع کردید، تنیس باز ماهری بودید؟ یا بار اولی که وارد آب شدید شناگری قهار از آب درآمدید؟! کسب مهارت در هر زمینه مستلزم زمان است.
اولین سخنرانی خودم را خوب به یاد دارم. سال 1988 بود و سخنرانی من اصلا چنگی به دل نزد! آن روز برای گروهی از دلالان معاملات املاک سخنرانی می کردم و خودمانیم، خیلی ترسیده بودم! نمی توانستم چشم از روی نوشته هایم بردارم. خوشبختانه متن سخنرانی من خیلی پرمحتوا بود و حضار واکنش خوبی نشان دادند. اما برای این که خودم را سخنران قابلی به شمار آورم راه درازی در پیش داشتم.
در دومین جلسه سخنرانی حال و روزم بهتر بود و جلسات پنجم – ششم رفته رفته بهتر شد. کمتر به نوشته هایم متکی بودم و ارتباط بهتری با حضار برقرار کردم. اکنون پس از بیست و سه سال به سخنرانی حرفه ای تبدیل شده ام که هر سال برای هزاران نفر در ایالات متحده و سایر نقاط دنیا سخنرانی می کند.
اما فراموش نکنیم که همه این ها از روزی در سال 1988 آغاز شد. روزی که مردی نگران و وحشت زده ، نطقی ایراد کرد که اصلا آش دهن سوزی نبود!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار - abdolhossein - 09-05-2015 02:25 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نگرش یعنی همه چیز بخش دوم: گفتار abdolhossein 28 4,239 12-27-2014 08:48 PM
  نگرش یعنی همه چیز بخش اول: پندار abdolhossein 56 10,405 08-28-2014 12:29 AM
  نگرش یعنی همه چیز (ATTITUDE IS EVERYTHING) مقدمه abdolhossein 9 4,074 06-28-2014 09:41 AM
Rainbow دانلود کتاب های عالی فقط در این بخش دلشاد حسین پور 19 6,420 11-03-2012 11:49 AM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  کتاب خلاقیت و نوآوری در همه حال mehrdad062 4 2,539 12-26-2011 11:47 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS