ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:29 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: abdolhossein
آخرین ارسال: abdolhossein
پاسخ:
بازدید: 7060

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امیتازات : 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار
01-01-2015, 02:14 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-01-2015 02:15 PM، توسط abdolhossein.)
ارسال: #3
RE: نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار
آدم های سمی و آدم های مغذی
در ادبیات امروزی شاهد اصطلاحاتی همچون آدم های سمی و آدم های مغذی هستیم. آدم های سمی اشخاصی هستند که همیشه جنبه های منفی قضیه را در نظر دارند. آدم های سمی همواره زهر کلامشان را وارد جانمان می کنند. در عوض ، آدم های مغذی کسانی هستند که روحمان را تغذیه می کنند و باعث رشد و ترقی مان می شوند. آن ها همواره مثبت هستند و به ما دلگرمی می دهند . همه از بودن در کنار آن ها لذت می برند.
افراد سمی غالبا سعی می کنند تا شما را نیز مانند خودشان غرق کنند. آن ها پتک "نمی توانی" ، "نمی شود " و " محال است" را بر فرق سرتان می کوبند . با شکایت از وضع نابسامان اقتصادی و مشکلات زندگی شان ، و این که به زودی مشکلات گریبان گیرتان خواهد شد دلسردتان می کنند و اگر بخت یارتان باشد ، ممکن است از ذکر مصایب و دردهایشان نیز بی نصیب نمانید!
پس از شنیدن سخنان آدم های سمی ، دنیا در نظرتان تیره و تار می شود و دیگر دل و دماغی برایتان باقی نمی ماند. لس بروان که از سخنرانان برجسته در زمینه مباحث انگیزه است، از این اشخاص تحت عنوان "قاتل رویاها" یاد می کند. روان شناس بزرگ ،جک کنفیلد، آن ها را زالوهای انرژی می نامد، چون به واقع انرژی مثبت را از وجود ما می مکند. آیا تا به حال در کنار آدمی منفی بوده اید تا احساس کنید چگونه انرژی تان تحلیل می رود؟ گمان می کنم همه ما این را بارها تجربه کرده ایم. این امر اجتناب ناپذیر است. اگر مدتی را در کنار آدمی سمی به سر ببرید، پیام های منفی آن ها شما را فرسوده می کند.
در عوض، وقتی کنار اشخاص مثبت، پرشور و حامی هستید، چه احساسی دارید؟ پرشور و انرژی می شوید. گویا اشخاص مثبت با انرژی مثبت خود فضا را نورانی می کنند. آن ها روحی تازه در شما می دمند و شما را به تعقیب اهدافتان ترغیب می کنند.
وقتی صحبت از اشخاص مثبت گرا به میان می آید، من بلافاصله به یاد دوستم جان لزیسیچ می افتم . هر وقت با او حرف می زنم ، احساس می کنم که می توانم دنیا را فتح کنم. جان مثبت ترین فردی است که ممکن است در طول عمرتان ببینید.
من خودم را فردی مثبت گرا می دانم و در مقیاس 1 تا 10، اگر 10 را نهایت مثبت در نظر بگیریم ، به خودم نمره 9/5 می دهم. اما نمره جان لیزیسیچ 14 است و در این مقیاس نمی گنجد! او همیشه مثبت و پرشور است و هر کس هم که در کنارش باشد از این ویژگی بی بهره نمی ماند. نگرش او باعث می شود که مردم احساس شکوه و برزگی کنند.
حالا می توانید تصور کنید که اگر دوستی مانند جان در زندگی تان باشد، چه نقش ارزشمندی در بهبود نگرشتان ایفا می کند؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار - abdolhossein - 01-01-2015 02:14 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نگرش یعنی همه چیز بخش دوم: گفتار abdolhossein 28 4,251 12-27-2014 08:48 PM
  نگرش یعنی همه چیز بخش اول: پندار abdolhossein 56 10,431 08-28-2014 12:29 AM
  نگرش یعنی همه چیز (ATTITUDE IS EVERYTHING) مقدمه abdolhossein 9 4,076 06-28-2014 09:41 AM
Rainbow دانلود کتاب های عالی فقط در این بخش دلشاد حسین پور 19 6,429 11-03-2012 11:49 AM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  کتاب خلاقیت و نوآوری در همه حال mehrdad062 4 2,539 12-26-2011 11:47 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS