ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

اصول
زمان کنونی: 09-28-2025, 05:09 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: pedram_1364
آخرین ارسال: مسعود کوچولو
پاسخ:
بازدید: 4812

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اصول
07-21-2014, 02:42 AM
ارسال: #5
RE: اصول
(07-21-2014 12:05 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
آقا پدرام عزیز من ضمن نهایت تشکر از ردن چنین تایپیک با ارزشی باید بعرض برسانم من قصد اهانت به هیچ عزیزی را ندارم. بخاطر سنم و موقعیتم در این انجمن , اجبارا همیشه به عزیزانم عرض کرده ام. مطالب را از فردی که شناخت کامل از او دارید بگیرید.
پس لازم می دانم عرض کنم قبل از نوشتن مطالب یک بیوگرافی کوچکی از خود ارائه دهید تا مطالب ارزشمند و پربارتان بیشتر تاثیرگذار باشد.
سپاسگزارم.

سلام استاد عزیز و بزرگوارم

خواستم فردا فرمایش شما رو اجابت کنم ولی دیدم فردا مشغله کاریم زیاده و بهتره الان بنویسم.

فرمایش شما متین است و بنده در قسمت (صادقانه خودت رو معرفی کن ) مختصر توضیحاتی داده بودم و قبل از نگارش مطالب چند تا پیام به مدیریت محترم سایت ارسال کردم.شما استاد عزیزم رو هم برای صرف صبونه،نهار ،چایی،قهوه و دسر دعوت میکنم البته اگه توی ماه رمضون باشه ممنون میشم.دی

فداتون بشم بنده در خدمتتون هستم و هر وقت اراده فرماییدقدم رنجه کرده و خونه،دفتر،کارگاه با هر جایی که راحتید در خدمتتون هستم و بسیار خرسند و خوشحال میشم اگه سری به فقیر و فقرا بزنید.

استاد در مورد بیوگرافی به روی چشم توضیحاتی عرض میکنم ولی در مورد استدلالتون مبنی بر اینکه مطالب رو از کسی که شناخت کامل دارین بگیریم هم فرمایش شمارو قبول میکنم و هم نه!!!

الان کلاسها،دوره ها،کتب و سمینارهای موفقیت به خصوص در ایران مد شده و متاسفانه ابزاری شده در دست عده ای از سوئ استفاده گرها چه در ایران و چه در خارج!!

فردی میاد کتابی مینویسه تحت نام مثلا چگونه به موفقیت برسیم؟یا چگونه میلیاردر شویم؟ ولی در حقیقت ،دغدغه اصلی نویسنده،پول دار شدن یا نشدن ماها نیست،هدف نویسنده اینه که چگونه پولدار بشه نه اینکه مارو پولدار کنه،بعد حماقت مردم رو میبینه و به خودش میگه:عجب،برخلاف تصورم خوب به فروش رفت و پول خوبی عایدم شد و این میشه اغاز چرند بافی هاش که در ادامه کتبی چاپ میکنه تحت عناوین ذیل:

چگونه در تختخواب دراز بکشیم تا پولدار شویم؟

چگونه پلک بزنیم تا میلیاردر شویم؟

هزار تکنیک برای میلیاردر شدن1-باور کن 2-تو می تونی 3- بخدا میتونی 4- شب خوابتو دیدم که میلیاردر شدی پس خواهی شد 5- ... و همینطور حرفای پوچ ولی در عمل میبینیم که همچین ادمهایی در خارج و ایران طرفدار پیدا میکنن و به پشتوانه پول حاصل از طرفداراشون،تبلیغات وسیعی به نفع خودشون راه می اندازن و سودهای کلانی از حس جویندگی و طلب کنندگی موفقیت مردم کسب میکنند.
اتفاقا اخیرا به اصرار یکی از دوستام سمیناری رفتیم که موضوش موفقیت بود و اونجا سخنران همش حرفای تکراری و بدرد نخور و عملی نشدنی میگفت و در اخر گفت اگه میخواهید ظرف یکسال بی چون و چرا به پول برسین در دوره های ما شرکت کنید.هزینه دوره :14 میلیون تومن،یکی از حضار بلند شد و پرسید :استاد شما مطمئنید که ما حتما پولدار میشیم؟ استاد جواب داد بعلههه،همون سوال کننده گفت:اگه مطمئنید که ما ظرف یکسال پولدار میشیم پس ما توی کلاسهاتون رایگان بیاموزیم و سر سال بحای 14 میلیون بیشتر هم میدیم!!! استاد کمی به فکر رفت و گفت نه نمیشه چون اگه رایگان یاد بگیرید ارزششو نمیفهمید!!!!!!!! والا راستش شیطون درونم اصرار میکرد که پاشم به سخنران بگم که خودتی ولی شکر که فرشته درونم اجازه نداد.

بنده حقیر نه جویای نامم و نه دنبال کسب نان از نوشته هایم،در سکوت و تنهایی با عشق مینویسم بصورت رایگان ،مطالبی رو که اینجا درج میکنم و از اساتیدم می اموزم شاید برای بنده شیرین و اموزنده باشه چون واقعا با تعالیمشون پروازمیکنم و انرژی خاصی میگیرم و احتمال داره که کسی حس منو نسبت به نوشته های اساتیدم نداشته باشه،نمی دونم شاید هم همین حس و حال منو داشته باشن بعضی ها و جواب این از نظرات شما اساتید و اعضای محترم مشخص میشه،چنانچه اساتید و اعضا پسند نکنن از ادامه مطلب صرف نظر میکنم و اگه براشون مفید باشه ادامه میدم.

خیلی از دوستان اصرار دارن که وبلاگی تاسیس کنیم یا پیجی توی ف ی س ب و ک ایجاد کنیم و همه دوستان و عزیزان رو دعوت به همکاری کنیم و گسترشش بدیم ولی این سایت برام حکم خونه خودمو داره و حس خوبی ازش دارم و حتی اگه جای دیگه شروع به فعالیت ریشه ای کنیم و هزینه خوبی هم بکنیم باز هم اینجا به موازاتش فعالیت خواهم کرد.

محض احترام به فرمایش استاد قربانیان:

تحصیلات:کارشناس ارشد شیمی
سوابق علمی: ثبت چند اختراع داخلی و خارجی و مقالاتی در ای اس ای
متاهل
شغل:1- تولید کننده روغن های صنعتی ،آنتی باکتریال،حلال ،مکمل بنزین و غیره
2- وارد کننده تجهیزات پزشکی اعم از سی تی اسکن و نرم افزارهای مربوطه و غیره
3-مشاور مدیرعامل شرکت تولید کننده لوازم ارایشی بهداشتی ایتالیا در ایران
4-مشاور مدیرعامل تولید کننده دستکش های یکبار مصرف پزشکی
5-مشاور بخش نفت ،گاز و انرژی یکی از استانها
6-اولین تامین کننده و تولیدکننده روغنهای خاص وارداتی از خارج در زمان تحریم کشور

خصوصیات اخلاقی:بی ادعا،شاداب،رک،نترس،مغرور در حد استاندارد،عاشق کتاب و دوستدار طبیعت

ارادتمند شما

[size=medium][b]
اشکهایی که برای شکستهایمان میریزیم،نتیجه عرق هائیست که بخاطر پیروزیهایمان نریخته ایم(آدولف هیتلر)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
اصول - pedram_1364 - 07-19-2014, 09:15 PM
RE: اصول - pedram_1364 - 07-20-2014, 08:28 AM
RE: اصول - pedram_1364 - 07-20-2014, 11:48 PM
RE: اصول - pedram_1364 - 08-10-2014, 06:55 PM
RE: اصول - pedram_1364 - 08-10-2014, 07:09 PM
RE: اصول - pedram_1364 - 08-13-2014, 06:40 PM
RE: اصول - jahanagahi - 07-21-2014, 12:05 AM
RE: اصول - pedram_1364 - 07-21-2014 02:42 AM
RE: اصول - حمید سیدی زاده - 07-21-2014, 02:38 PM
RE: اصول - pedram_1364 - 07-21-2014, 06:36 PM
RE: اصول - حمید سیدی زاده - 07-21-2014, 07:59 PM
RE: اصول - pedram_1364 - 07-21-2014, 08:35 PM
RE: اصول - reza_egbali - 07-29-2014, 03:13 PM
RE: اصول - مسعود کوچولو - 07-29-2014, 05:44 PM
RE: اصول - poorman - 08-11-2014, 07:19 PM
RE: اصول - pedram_1364 - 08-15-2014, 02:49 PM
RE: اصول - omid2821 - 08-15-2014, 02:57 PM
RE: اصول - poorman - 08-16-2014, 01:50 PM
RE: اصول - مسعود کوچولو - 02-16-2015, 11:41 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS