ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

وسواس فكري - مشكل امروز بيكاران سرمايه دار
زمان کنونی: 09-26-2025, 09:40 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ:
بازدید: 3590

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وسواس فكري - مشكل امروز بيكاران سرمايه دار
01-22-2014, 01:52 AM
ارسال: #14
RE: وسواس فكري - مشكل امروز بيكاران سرمايه دار
شريك من اشناي خودمه ... توي كار هميشه من كوچكترين مسائل رو به شريكم ميگم ، براي خريد مواد اوليه به هيچ وجه بدون اطلاع اون خريد نميكنم ، هميشه واسه ي همه چيز باهاش مشورت ميكنم و اگر بدونم راضي نيست سعي ميكنم قانعش كنم ، اگر نشد اصرار نميكنم ، البته اونم واسه من همينطور ، اين اعتماد دو طرفه ميشه ، توي شراكت هميشه يكي بايد كوتاه بياد .... !
البته اشنا يا غريبه به نظر من فرقي نميكنه ، خيلي وقتا دو برادر نميتونن واسه هم شريك خوبي باشن .
دوستي دارم كه باباش خيلي ادم معتقد و مذهبي ، ر عوض شريكش كاملا ً بلعكس....! يه بار ازش پرسيدم اين چه شراكتيه ؟ گفت شريك بابام واسه كار خيلي خوبه وشراكت موفقي دارن بابام هم كاري به باقي مسائل نداره !
در ضمن اون اشنايي كه گفتم وام گرفت ، شريكش هم دوستش بود هم فاميل نزديكش ، اينقدر رفيق بودن كه اي اشناي ما واسش استين بالا زد زنش داد ولي بعدش .....
به نظر من مشكلشون طمع بود .....

برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: وسواس فكري - مشكل امروز بيكاران سرمايه دار - rasoul.es1989 - 01-22-2014 01:52 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اصول سرمايه گذاري در بازار املاك و مستغلات - مقدمه- مهم jahanagahi 33 9,048 02-08-2022 01:46 PM
آخرین ارسال: emigration
  با سي ميليون سرمايه zoofanoon 3 1,390 03-31-2012 12:48 AM
آخرین ارسال: ehsan_info

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS