ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 12:45 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 342281

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
01-06-2014, 09:59 PM
ارسال: #776
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام قبل از معرفی خودم از این که در این سایت عضو شده ام خیلی خوش حالم چون حضور دوستان بلند نظر باعث دلگرمی و افزایش اعتماد به نفس است .
من فاطمه . ک 36 ساله و آموزگار هستم . دارای مدرک تحصیلی کارشناسی جغرافیای انسانی گرایش روستایی از دانشگاه پیام نور مرکز تهران می باشم . 12 سال پیش به دبیرستانی که از آن جا فارغ التحصیل شده بودم رفتم و با دعوت مدیرم به عنوان دبیر فوق برنامه ی درس زبان انگلیسی شروع به کار کردم بعد چون ایده های خوبی برای کارهای پرورشی داشتم بعد از 3 ماه به عنوان مربی پرورشی کارهایم را شروع کردم به گونه ای که همان سال با انجام فعالیت های خلاقانه ام مدرسه ، رتبه ی دوم استان ها را در سطح کشور کسب کرد. اما متأسفانه چون نیروی آزاد بودم هیچ تقدیر کاغذی یا حتی مالی صورت نگرفت . بگذریم با علاقه ای که به دنیای دانش آموزان پیدا کرده بودم با تلاشی که داشتم و با توجه به تسلطی که به نرم افزارهای آفیس داشتم همچنین تایپ سرعتی فارسی ، به عنوان مدیر اجرایی گروه های آموزشی به صورت قراردادی شروع به کار کردم سپس از همان جا به عنوان مسئول دفتر معاونین اداره معرفی شدم در بخش آموزش متوسطه ، پرورشی ، اتاق فکر و .... بسیار فعالیت نمودم . در طول آن مدت نیز با توجه به تسلطی که به کارپیداکرده بودم مثل یک آدم ماشینی اتوماتیک فعالیت های مربوط به خودم را به بهترین شکل پیگیری می کردم تا این که از بخت بد یا خوش روزگار ، وزیر محترم سال گذشته اعلام کرد نیروهای قراردادی به مناطق محروم فرستاده شوند تا پیمانی شوند آن هم در مقطع ابتدایی . آه ه ه ه ه !!! در حال حاضر ساکن محدوده ی اکباتان در غرب تهران هستم و آموزگار پایه ی اول یکی از مدارس بومهن . به هر حال با مشقت های زیاد سعی دارم امسال را به پایان برسانم تا شاید بتوانم به تهران منتقل شوم .
توانایی های زیادی را کسب کردم . به لحاظ آشنایی با مهارت های معروف هم سن و سال های خودم می توانم به حرأت سرم را بالا بگیرم و بگویم به نرم افزارهای آفیس ، فتوشاپ ، کرل و تا حدودی فلش و سویچ مکس همچنین برخی نرم افزارهای مونتاژ تسلط دارم که البته تمام این مهارت ها به دلیل فشارهای کاری بود که در زمان فعالیتم در ادارات آموزش و پرورش و دفتر معاونین داشتم مثلا طراحی بنرهای تبلیغاتی و مونتاژ فیلم های مربوط به گزارشات و جلسات ، تهیه ی انواع گزارشات به صورت پاورپوینت با طراحی های خاص و ... . دلسوز و مهربان هستم در زمینه ی اطلاعات اداری زیاد می دانم برای همین وقتی صحبت از مسایل اداری می شود و راحت وبی پرده پاسخ می دهم ، برخی به مزاجشان خوش نمی آید .
ذهن بسیار خلاقی دارم بیشتر اوقات با دیدن برخی تصاویر ایده ها و طرح های جدیدی به ذهنم می رسد . چپ مغز هستم . حدود 5 طرح صنعتی جدید طراحی کردم که متأسفانه به دلیل عدم توانایی مالی و مهم تراز همه عدم حمایت روحی از سوی اطرافیان ، همه را ابتر رها کرده ام . در زمینه ی تدریس بخصوص در مقطع ابتدایی ایده های جدیدی دارم .
دوست دارم آن قدر توانایی مالی داشته باشم که بتوانم هم طرح های خودم را سروسامان بدهم و هم دست جوانانی مثل خودم را بگیرم .
سخت کوش هستم و وقتی بخواهم کاری را انجام بدهم سعی می کنم انرژی های منفی را نگیرم . گام به گام بالا آمده ام اما هر چه به عقب نگاه می کنم علی رغم تلاش هایم نه تنها به لحاظ مالی تأمین نشدم بلکه از نظر روحی فشارهای شدیدی را تحمل کردم .
رک و بی پرده حرف می زنم . از دورنگی بیزارم .
فکر می کنم زیاد ازخودم گفتم امیدوارم سرتان به درد نیامده باشد به هر حال دوست دارم کارآفرین موفقی باشم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: صادقانه خودت را معرفی کن....... - fmkiani - 01-06-2014 09:59 PM
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,938 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS