ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 09:24 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 343152

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
01-03-2014, 01:47 PM
ارسال: #771
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام به همگی
خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم
کیانوش هستم 20 ساله دانشجوی کامپیوتر دانشگاه فردوسی !
وضع مالی خانواده متوسطه ولی از وقتی یادم میاد خودم دوست داشتم پول در بیارم (فروش کاردستی و اینجور چیزا به دوستام تو دوران دبستان ، خرید و فروش پول های برره ای یا حتی کسب درآمد از طریق وبلاگ و تبلیغات تو راهنمایی و کسب و کار های اینترنتی ، سایت های فروش زیرمجموعه گیری ، سایت های کلیکی ، PTC و.. تو دبیرستان)
1 ساله نتورک مارکتینگ کار میکنم که به دلیل مشغله درسی نتونستم زیاد پیشرفت کنم ولی تیم نسبتا خوبی تشکیل دادم و نهایتا تا 1 سال دیگه درآمدم فقط از نتورک حدود 10ملیون تومن در ماه میرسه
همیشه هم به فکر ایده های جدید واسه کسب و کارم
یه اختراع هم داشتم که تو خوارزمی تا مرحله کشوری رفت و واسه ثبت اختراع هم اقدام کردم و 2 ماهه ثبت کردم ولی به دلیل مشکلات شخصی نتونستم پیگیری کنم و ثبت دائم کنم اما اونم بزودی به یه سری تغییرات ثبت میکنم و یه شرکت واسه تولیدش راه اندازی میکنم
دوست دارم خودم رئیس کار خودم باشم
به شدت به کسب و کار های زنجیره ای علاقه دارم و دلم میخواد کسب و کارم طوری باشه که بعد از مدتی نیازی به حضور من نباشه.به همین خاطر راه انداختن فروشگاه های زنجیره ای یا رستوران های زنجیره ای رو خیلی دوست دارم.
به شدت واسم مهمه که تا 1 سال دیگه بتونم به حدی از استقلال مالی برسم که حتی خرج پدر و مادرم هم خودم بدم تا زحماتشونو جبران کنم.
در کل احساس کردم اینجا جاییه که میتونه خیلی کمکم کنه چون استفاده از تجربه بقیه میتونه احتمال موفقیت رو خیلی بالا ببره.
همین دیگه !
خوشحاااااااااااااااالم که به جمع شما پیوستم Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: صادقانه خودت را معرفی کن....... - psycho - 01-03-2014 01:47 PM
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,940 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS