ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 07:11 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 342934

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
12-29-2013, 01:36 PM
ارسال: #768
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام
قبل از هرچیز من فقط خصوصیات دونفرو خوندم وواقعا خوشحال شدم این رو نشونه مثبتی دونستم که به این سایت رهنمون شدم چون هم موفق بودن وهم مثبت ..من شادی 35ساله هستم از یک شهرستان کوچک آرزوهای زیادی دارم فکر می کنم همه دوست داشته باشن با من نشست وبرخاست کنن ولی اخلاق بسیار بدی که دارم رفتار با پسر 8ساله ام است فکرمی کنم دختر تا حدی خوب برای خانواده همسری نسبتا خوب برای شوهرم وبا اینکه دوست ندارم بگم مادر بدی برای بچه هام هستم زود رنج هستم وزود عصبانی می شم ولی همیشه فکر می کنم آدم مهربونی بودم پس چرا با فرزندم درست ارتباط ندارم نمی دونم ....خوب اینارو نوشتم چون تو صفحه اول خودندم صادقانه معرفی کن واما هدف از اومدن با این سایت ...هرچی سنم بالاتر میره احساس می کنم چرا به آرزوهام نمی رسم آرزوهام هم برای زندگی خصوصیمه هم برا مردم پس چرا نمیتونم؟؟؟؟همیشه دوست داشتم انرژی مثبت جذب کنم وانرزی مثبت بدم اخیرا به سرم زده باز با قانون جاذبه آشتی کنم وآرزوهامو برآورده کنم تا اینکه این چک میلیاردی رو دیدم و کلی کیف کردم مخصوصا شماره اش که همش هفته وهفت عدد شانس منه!!! ...دیگه نمی دونم چی بگم ولی این اولین قدم بود ...امیدوارم در کنار شما بمونم وموفق بشم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: صادقانه خودت را معرفی کن....... - makok - 12-29-2013 01:36 PM
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,940 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS