ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آینده کاری در حوزه IT (فناوری اطلاعات)
زمان کنونی: 09-27-2025, 11:53 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: hossein.itplus
آخرین ارسال: hossein.itplus
پاسخ:
بازدید: 3953

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امیتازات : 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آینده کاری در حوزه IT (فناوری اطلاعات)
11-16-2013, 11:06 AM
ارسال: #13
RE: آینده کاری در حوزه IT (فناوری اطلاعات)
(11-01-2013 12:38 AM)hossein.itplus نوشته شده توسط:  بازم تشکر میکنم دوست خوبم.
خواهش می کنم.

میشه بخش برنامه نویسیش رو بیشتر باز کنید؟؟برنامه نویسی خالص و پلاگین دقیقا چی هستن؟؟
نگاه کنید. شما ۲ حالت برنامه می نویسید. یا خودتون صفر تا صد کار رو کد می زنید یا بر اساس یه هسته ای ک تولید شده مثل جوملا یا وردپرس و ... میاید و توسعه میدید. وقتی صفرتاصد کار رو خودتون کد بزنید و از لایبرری های دیگران کمترین استفاده رو بکنید اصطلاحا میگن PURE کد زدید. امیدوارم توضیح مفید بوده باشه.

تعرفه ای مشخصی برا طراحی سایت داریم؟؟طوری که بشه روش سرمایه گذاری کرد؟!
نه. تعرفه ای وجود نداره. بستگی به کیفیت کار خودتون و روابط عمومی تون و نو مشتری باید قیمت بدید.

ین بدیهی است که اول باید سمت کلاینت رو یاد بگیرم و سپس سمت سرور رو کار کنم.
من منظورم کار تخصصی بود.دوست دارم با base قوی کاملا توی وب پیش برم و حرفه ای بشم

این هم یک نظره اما نظر شخصی من خلاف این موضوعه. یعنی اگر من می خواستم الآن شروع کنم ابتدا برنامه نویسی رو شروع می کردم بعد می رفتم سرا کلاینت. البته گاهی هم پیش می آد ک پروژه ی طراحی سی اس اس و جاوا اسکریپت صرفا باشه. مثلا من خودم الآن یک سایت آماده دارم فقط قسمت طراحی ظاهرش که با سی اس اس و جاوا اسکریپت هست مونده ک نیروی خوب تو این زمینه هم سخت پیدا میشه.

کار با سی پنل و پلسک
پلسک چیه؟؟؟

پلسک هم یک سیستم مثل سی پنل هست. امکانات مشابه زیادی دارند و غالبا روی سرور های ویندوزی نصب میشه. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید!

"ی زبان برنامه نویسی ترجیحا اسکریپتی ک سریعتر و راحت تر یاد بگیری"
یکی از دوستان میگفت که چون هدف من وب هست بهتره سراغ زبان های سطح میانی مثل سی نرم.میگفت اگه دنبال asp هستم به عنوان یک پپیش نیاز بهتره با c# کار کنم تا هم base باشه و هم بتونم به asp برسم.
میتونم از c# برا استارت سمت سرور شروع کنم؟؟؟؟

من پیشنهاد می کنم اگر می خواهی وب کار کنی با پی اچ پی شروع کن و بعد هم برو سمت جاوا.
بهترین حقوق ها (لااقل در ایران) برای برنامه نویس های جاوا هست.
پی اچ پی هم ساده است و هم بیسش سی هست. خیلی هم منابع اینترنتی براش زیاده.
در باره ASP هم میشه گفت تقریبا زبان منسوخ شده ای هست و اگه می خوای شروع کنی بهتره بری سمت ASP.Net ک می تونی VB و C# هم کد بزنی.

راستی یک موضوع :
ببنیند من زمانی که برا دانشگاه و کارشناسی ثبت نام میکردم دو گرایش داشتم یکی همین گرایش فناوری اطلاعات و یکی برنامه نویسی وب(هر دو گرایشهای فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی پیوسته هستند).
من اولویت اولم رو فناوری اطلاعات زدم و اون زمان هدفم اصلا مثل الان نبود.البته اهدافی داشتم ولی فکر میکردم که اگه جدا پیگیریش کنم و گرایش فناوری اطلاعات رو برم بهتره(بدلیل جو مدیریتیش)
حالا میخوام بدونم همین گرایش برام خوبه یا اگه بشه تغییر گرایش به همون برنامه نویسی وب بدم؟؟؟!

من ب شخصه گرایش فناوری اطلاعات رو ترجیح می دم. هم رشته بهتری هست و هم چیز های بیشتری یاد میگیری ک یادگیریش به صورت سلف لرنینگ کمی میتونه مشکل باشه.

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: آینده کاری در حوزه IT (فناوری اطلاعات) - yu3f - 11-16-2013 11:06 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نکات مهم در ثبت برند fekre 0 611 08-07-2019 03:37 PM
آخرین ارسال: fekre
  بعد از ثبت درخواست تاسیس شرکت در سامانه الکترونیک چکار باید کرد؟ rezaeee 0 788 04-06-2016 10:54 AM
آخرین ارسال: rezaeee
  از دوستان کسی تجربه ای در ثبت شرکت کامپیوتری داشته؟ kianfar83 6 2,877 10-22-2014 01:06 AM
آخرین ارسال: kianfar83
  تعیین حوزه مالیاتی shahabi20 0 491 06-24-2014 09:32 AM
آخرین ارسال: shahabi20
  دانلود فایل اموزش ثبت یک شرکت در ایران sarvari1 5 1,626 10-13-2013 03:31 PM
آخرین ارسال: sarvari1
  مزایای ثبت شرکت در مناطق آزاد و چگونگی ثبت شرکت در مناطق آزاد ؟ anahitamzd 0 826 10-02-2013 03:32 PM
آخرین ارسال: anahitamzd
  چگونه می توان در مناطق آزاد و کیش شرکت ثبت کرد ؟ anahitamzd 1 1,307 09-07-2013 09:41 PM
آخرین ارسال: مهدی 1
  نکات کلیدی و مهمی که در ثبت شرکت به آنها نیازمندید اقاي ايـــده 18 6,262 09-07-2013 01:35 PM
آخرین ارسال: anahitamzd
  راهنمايي در خصوص تغيير موضوع فعاليت شركت successman 3 2,116 01-19-2013 10:15 PM
آخرین ارسال: successman
  در مورد گمرگ اطلا عات می خواستم؟ www123 0 924 03-13-2012 12:24 AM
آخرین ارسال: www123
  چگونه یه خارجی میتواند در ایران شرکت ثبت کند؟ PERSIAN 3 2,846 11-30-2010 03:56 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS