ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آینده کاری در حوزه IT (فناوری اطلاعات)
زمان کنونی: 09-27-2025, 10:12 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: hossein.itplus
آخرین ارسال: hossein.itplus
پاسخ:
بازدید: 3926

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امیتازات : 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آینده کاری در حوزه IT (فناوری اطلاعات)
10-23-2013, 05:14 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-23-2013 05:18 PM، توسط hossein.itplus.)
ارسال: #9
RE: آینده کاری در حوزه IT (فناوری اطلاعات)
(10-23-2013 10:03 AM)yu3f نوشته شده توسط:  
(10-18-2013 09:33 PM)hossein.itplus نوشته شده توسط:  پس اگه اینطوره گمون کنم همون وب برام بهتر باشه.تو پس بعدی که میدم سوالاتی هست که اگه ممکنه جواب شما و دوستان پاسخش بدین
فکر می کنم با وب بتونید بهتر شروع کنید. بعد هم شبکه رو اضافه کنید. در حوزه وب خدمات امنیت رو هم عنوان کنید ک ب صورت پیش فرض ارایه می شه. اما با توجه به اینکه فرموده بودین در یک شهرستان هستید، مطمئنا خدمات امنیت به صورت مستقل کمتر خواهید داشت. معمولا این قبیل کار ها در شهر های بزرگ نظیر تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز و ... وجود دارد. البته بهتر است بگویم همه جا وجود دارد اما معمولا در شهر های کوچکتر بخاطر عدم جا افتادن اهمیت امنیت و ... کمتر پروژه داده می شه.

دوست خوبم میشه بگی که برا درآمد موقت چه کارایی میتونم بکنم؟
کاری که نه به تایم دانشگام و نه به تایمی که برا یادگیری تخصص درنظر گرفتم لطمه نزنه!!

می تونی بری ی شرکتی ک طراحی وب می کنند، کار یاد بگیری. با کارآموزی شروع کنی و بعد کم کم مسلط شی. هم کار یاد میگیری، هم مشکلات کار واقعی متوجه میشی، هم سابقه کار و هم تجربه و هم بحث های مدیریتی و هم پول و درآمد Yosef.gif

خوب اگه استعداد مدریتی داشتم بهتره برا شکوفا شدنش چی کار کنم؟آخه کلا یادگیری همه چیز زمانبره.مدیریت که هم زمانبره و هم عملی باید کار کرد

کتاب بخونید. کتاب بخونید و کتاب بخونید. فیلم ببینید. مقاله بخونید. و در کنار یک مدیر کار کنید و نقاط ضعف و قوتش رو یاد بگیرید. اینکه در کنار ی مدیر باشید بهترین آموزشه.

همه چیز در این دنیا زمان بر هست. و مهمترین سرمایه هر انسان زمان هست چون ک این عمر در حال گذر و اتمام هست و باید حداکثر استفاده رو بکنید. اگر برنامه ریزی داشته باشید، می تونید زمان مورد نیاز در تخمین اولیه رو ب نصف کاهش بدید Smile اما خب هیچ چیز با خوابیدن و بیدار شدن نصیب انسان نمیشه. باید تلاش کرد، زحمت کشید و وقت گذاشت. پس برنامه ریزی کنید، تلاش کنید و موفق باشید Yosef.gif

تو متن پاسخ دادم. وقت نکرده بودم بنویسم. باز هم سوالی بود بفرمایید در خدمتم Smile

بسیار خوب.بازم تشکر میکنم از زحماتت.
در ادامه یک پست میدم که یک کم تخصصیه.اگه کسی تونست و بلدبود حتما همراهی کنه
سلام به همگی دوستان خوبم.

بنده دوست دارم که در حوزه وب به عنوان تخصص اصلیم کار کنم.این جمله یه کم کلی هست اگه ممکنه دوستان به طور کل به جز بازش کنند و اولا بگن که چه موضوعات و به نوعی نقشه راهی باید داشته باشم و دوما با هر میزان اطلاعات چه طوری و چه مقدار میتونم کسب درآمد داشته باشم؟!
البته بحث درآمد رو میدونم که به این سادیگا نمیشه گفت و به خود من بستگی داره ولی بالاخره اگه تجربه ای در این زمینه دارین حداقل میتونه امیدوار کننده باشه.

برا موضواعات میدونم که کلا دو شاخه وجود داره : یکی طراحی یا دیزاین و دیگری برنامه نویسی
و همینطور میدونم که در برنامه نویس وب باید در دو قسمت برنامه نویسی کلاینت و برنامه نویس سمت سرور کار کنم.این بدیهی است که اول باید سمت کلاینت رو یاد بگیرم و سپس سمت سرور رو کار کنم.درخواست من از شما اینه که کلا برام حوزه وب رو باز کنید تا من بتونم با داشتن این موضوعات(یا به قول خودم سرفصلها) دنبال منبع مناسب بگردم و همیطور برنامه ریزی برا یادگیری هر کدوم بکنم.

راستی از کلیه مباحث(تو تحقیقاتم) متوجه شدم که برنامه نویسی وب (مثلا ASP) نیاز داره که فرد BASE از برنامه نویسی داشته باشه.خیلیا میگن که برای این کار باید الگوریتم رو اول کار کنم و سپس به یادگیری یک زبان پایه مثل سی بپردازم.اینطوری میتونم هر زبانی رو کار کنم.
یکی مثال قشنگی زد گفت که مثلا برا رانندگی با پراید آموزش میبینم ولی بعد گرفتن گواهینامه ممکنه هر ماشینی سوار بشم و اگه مثلا پیکان سوار شدم قواعد رانندگی همونه فقط یه کم باید با همون پیکان تمرین کنم تا بدون مشکل رانندگی کنم.
میخواستم بدونم که این حرفام اولا درسته و دوما اگه درسته چه طور باید به بهترین شکل این پایه رو فوی کنم؟؟؟

همونطور که تو تاپیک هم گفتم بنده الان ترم یک کارشناسی هستم و این به این معنی هست که دروسی مثل ساختمان داده و همینطور پایگاه داده و تجزیه تحلیل سیستم ها رو پاس کردم و تو کارشناسی هم همین اول ترم دارم دروس طراحی الگورتیم و بانک اطلاعات کاربردی و ریاضی گسسته و ریاضی مهندسی رو پاس میکنم.میخوام این BASE رو جوری فرا بگیرم که به صورت (اگر و فقط اگر= دو طرفه) بتونم هم این درسا رو به بهترین شکل پاس کنم و هم واقعا مردانه بیام بالا و کلا با تجربه و پخته باشم و سرسری از مسایل رد نشم.
اگه صحبتم در مورد الگوریتم و همینطور زبان پایه درست باشه فکر کنم به عنوان یک پیش نیاز، نیاز به ریاضی و زبان متوسط به بالایی دارم که تو این زمینه شاید یه کم بلنگم.
تشکر از همگی مخصوصا اونهایی که وثت عزیزشون رو در اختیار بنده میذارن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: آینده کاری در حوزه IT (فناوری اطلاعات) - hossein.itplus - 10-23-2013 05:14 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نکات مهم در ثبت برند fekre 0 608 08-07-2019 03:37 PM
آخرین ارسال: fekre
  بعد از ثبت درخواست تاسیس شرکت در سامانه الکترونیک چکار باید کرد؟ rezaeee 0 786 04-06-2016 10:54 AM
آخرین ارسال: rezaeee
  از دوستان کسی تجربه ای در ثبت شرکت کامپیوتری داشته؟ kianfar83 6 2,872 10-22-2014 01:06 AM
آخرین ارسال: kianfar83
  تعیین حوزه مالیاتی shahabi20 0 486 06-24-2014 09:32 AM
آخرین ارسال: shahabi20
  دانلود فایل اموزش ثبت یک شرکت در ایران sarvari1 5 1,622 10-13-2013 03:31 PM
آخرین ارسال: sarvari1
  مزایای ثبت شرکت در مناطق آزاد و چگونگی ثبت شرکت در مناطق آزاد ؟ anahitamzd 0 824 10-02-2013 03:32 PM
آخرین ارسال: anahitamzd
  چگونه می توان در مناطق آزاد و کیش شرکت ثبت کرد ؟ anahitamzd 1 1,303 09-07-2013 09:41 PM
آخرین ارسال: مهدی 1
  نکات کلیدی و مهمی که در ثبت شرکت به آنها نیازمندید اقاي ايـــده 18 6,236 09-07-2013 01:35 PM
آخرین ارسال: anahitamzd
  راهنمايي در خصوص تغيير موضوع فعاليت شركت successman 3 2,113 01-19-2013 10:15 PM
آخرین ارسال: successman
  در مورد گمرگ اطلا عات می خواستم؟ www123 0 921 03-13-2012 12:24 AM
آخرین ارسال: www123
  چگونه یه خارجی میتواند در ایران شرکت ثبت کند؟ PERSIAN 3 2,841 11-30-2010 03:56 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS