ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آینده کاری در حوزه IT (فناوری اطلاعات)
زمان کنونی: 09-27-2025, 11:38 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: hossein.itplus
آخرین ارسال: hossein.itplus
پاسخ:
بازدید: 3952

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امیتازات : 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آینده کاری در حوزه IT (فناوری اطلاعات)
10-06-2013, 12:09 PM
ارسال: #2
RE: آینده کاری در حوزه IT (فناوری اطلاعات)
سلام دوست عزیز
از اینکه انقد ب فکر آینده هستید و بدنبال برنامه و برنامه ریزی، خوشحالم.

در مورد اشاره به بازار بد کاری، باید عرض کنم ک در بازار فعلی، کار تادلتان بخواهد زیاد است، کسی ک جنم (Janam) کار داشته باشد، کار خواهد داشت و کسی ک نداشته باشد، ب جمع چند میلیون بیکار می پیوندد. (اگر نیاز ب توضیح بیشتری بود بفرمایید عرض می کنم.)

در مورد این سه زمینه ک فرمودین، از یک دیدگاه اگر نگاه کنید، این سه زمینه کاملا از هم مجزا هستند حال آنکه از دیدگاه دیگر این سه زمینه کاملا ب هم مرتبط اند.

هر کدام از حوزه های فوق ک فرمودین خود ب چند زیر شاخه تقسیم می شوند. به عنوان مثال :

۱- در حوزه وب، بحث های مجزایی از جمله طراحی سایت، طراحی نرم افزار های مبتنی بر وب، طراحی نرم افزار های انترپرایز و ... مطرح می شود. همچنین بحث های گرافیک در وب و امنیت اطلاعات هم از جمله موارد دیگری هست ک تو این حوزه باید بهش توجه کرد.

۲- در حوزه امنیت اطلاعات هم می شه به دسته های مختلفی از جمله امنیت نرم افزار (که خود این به امنیت در برنامه های کاربردی تحت وب و رومیزی، موبایل و ... تقسیم میشه)، امنیت شبکه، امنیت سخت افزار، امنیت فیزیکی، امنیت رفتاری (بحث های مهندسی اجتماعی) امنیت کلاینت ها، امنیت گجت ها (موبایل، تبلت و ...) و .... می شه اشاره کرد.

۳-مثل دو مورد قبل میشه این حوزه رو هم به دسته های مختلفی تقسیم کرد. دسته هایی مثل شبکه های کابلی، شبکه های بیسیم ( ک خودش کلی زیر مجموعه داره) و همینطور پیاده سازی شبکه های مبتنی بر ویندوز یا خانواده یونیکس و لینوکس. یا بحث امنیت شبکه ها و شبکه های مخابراتی و م/ا/ه/و/ا/ر/ه ای و ....

در ادامه زیر سوالات خودتون تا جاییکه میشه پاسخ رو از دیدگاه خودم عرض می کنم.
(10-06-2013 03:54 AM)hossein.itplus نوشته شده توسط:  خوب خواسته و سوالات من از شما چیه؟!
خواسته من از شما اینکه که در ابتدای کار بگین که نقص کارم چیه؟و باید چه کنم؟
نقص چکاری؟ کاری هنوز شروع نشده. اگر منظور نقص برنامه کاری ک چیدید هست اینه ک اولا دارید فقط به افرادی ک در کنار شما شروع به ورود آکادمیک اونم از نوع دانشگاهی به این مباحث می کنند فکر می کنید و ثانیا بر اساس توانایی هایی ک کسب کرده و ب زودی طی چند ترم آینده کسب خواهید کرد شرکت رو جلو می برید.
مثال عرض کنم. بنده قبل از ورود ب دانشگاه در زمینه امنیت اطلاعات فعالیت می کردم و شغل رسمی داشتم و حقوق دریافت می کردم. بدون داشتن مدرک دانشگاهی حقوقم بیشتر از همکارانی بود که حتی ارشد داشتند!
تخصص من در حوزه امنیت در دانشگاه یک کلمه هم بیشتر نشد. فقط در حوزه مهندسی نرم افزار کمی آکادمیک هم شدم.
لذا تجربه خیلی لازم تر از درس خوندن صرف هست ک فک کنم خودتونم مد نظر دارید.

برا هر قسمت از گروهم چه مطالبی باید به صورت تجربی و عملی آموخته بشه یا به قول خودم چه سرفصل کلی رو برا خودم و دوستان تعریف کنم و بر اساس اون پیش برم؟!؟
اینو شمایی ک تو ذهنت طراحی ی شرکت می کنی باید بگی. مثلا در حوزه امنیت اطلاعات چ خدماتی رو می خوای ارایه بدی؟ آیا می خوای محصول تولید کنی؟ در حوزه شبکه چی؟ در حوزه وب چی؟ با مشخص شدن این موارد می تونی تازه ب کلیت کار برسی و بعد تصمیم بگیری ک برای رسیدن به این هدف چ مواردی باید آموخته بشه.

در ادامه بگین که کلا مشاغلی که میتونم انجام بدم چیاست؟(در غالب شرکت یا غیر)
شما هر شغلی ک ب ذهنتون میرسه رو می تونید انجام بدید. چ در غالب شرکت چ بدون ثبت شرکت و بطور غیر رسمی.
اما در حوزه هایی ک فرمودین، همانطور ک عرض کردم دایره فعالیت خیلی وسیع هست. توصیه می کنم حتما مدتی رو هم شما و هم دوستانتان تا قبل از فارغ التحصیل شدن در شرکت های دیگر مشغول شوید تا تجربه کسب کنید و کار را از نزدیک ببینید. اونوقت می تونید به این سوال پاسخ بدید.

حالا به نظر شما کدوم مبحث در فناوری اطلاعات درآمد و بازدهی بهتری تو کشورمون داره؟
تو هر حوزه ک فعالیت داشته باشید و تخصص و تعهد، می تونه براتون بیشترین درآمد و بازدهی داشته باشید.
اما حوزه امنیت با توجه به اتفاقات چندسال اخیر کمی نسبت ب قبل بهتر شده اما تخصص بالا و تجربه می خواهد. شبکه هم همواره در آمد خودشو داره. وب هم تو زمینه طراحی سایت چون سفارش می تونه زیاد باشه اما رقم کمه اما باز هم اگر خوب کار بشه باز هم خوبه. بستگی داره چقد تخصص و تعهد دارید و چقد مبتکر هستید و مشتریان از شما رضایت داشته باشند.

بعد بگین که برا خبره شدن در سه زمینه(به ترتیب) وب، امنیت و شبکه باید چه کرد؟
منظورم از این سوال اینه که به تریتب اولویبت باید کدوم رو آموخت و برای هر کدوم از کجا تا کجا شروع کرد و با کجا رسید؟
شما می تونید هر کدوم از موارد فوق رو جداگانه ابتدا شروع کنید. باز هم برمیگرده به اینکه چ حوزه ای رو شروع می کنید. مثلا اگر می خواهید تو امنیت وب کار کنید، قطعا اگه قبلش تو حوزه وب کار کرده باشید خیلی می تونه بهتون کمک کنه.
یا اگه می خواهید امنیت شبکه کار کنید، توصیه میشه قبلش شبکه کار کرده باشید تا درک عمیقی از بیس کار داشته باشید تا بتونید تو حوزه تخصصی مثل امنیت وارد بشید.

راستی مدارک بین المللی مثل سیسکو.ام سی اس ای و ... هر کدوم چه کاربردی دارن؟؟؟ارزش اخذشون رو دارن؟برا اخذشون باید چه کرد؟
کاربردشون اینه تو اون زمینه شما رو با خیلی چیز ها آشنا می کنند و حتی تا حدودی train میشید. کاربرد دیگش اینه ک تو مناقصات معمولا این مدارک رو اگر پرسنل شرکت داشته باشند ب عنوان امتیاز حساب میشه و همین امتیازات گاهی باعث میشه امتیاز ی شرکت از ی شرکت دیگه بالاتر بره و برنده مناقصه بشه.
باید برید کلاساش و بعد آزمونشو بدید و مدرک رو بگیرید. البته اگر آشنا داشته باشید و کار رو بلد باشید می تونید فقط امتحان رو بدید و هزینه کلاس نپردازید. البته فکر می کنم چند آموزشگاه هستند ک بدون کلاس هم از شما بدون آشنا و ... امتحان می گیرند.

در آخراز شما درخواست میکنم اگه مطلبی نصیحتی چیزی در مورد این مباحث دارین لطف کنین و رد کنید بیاد.
اول اینکه سعی کنید تجربه کسب کنید. اینکه شما یسره ی شرکت ثبت کنید خیلی خوبه. کار خودتونه. پرستیژش و ... اما احتمال شکستتون بالاس. برای کاهش این احتمال بهترین راه اینه ک قبل از اینکار تجربه کسب کنید.
ب عنوان مثال شما ک می خواید مدیریت کنید دوره های مدیریت رو بگذرونید. تو کار واقعی مدیریت رو ببینید. همیشه واقعیت و روح کار اون چیزی نیس ک ما فکر می کنیم!
یا دوستتون ک تو حوزه امنیت درس می خونند برن کار کنند بفهمن کار واقعی چقدر متفاوت از خونده ها و دانسته ها و ... ایشونه.

مثال عرض کنم. بنده قبل از اینکه در شرکت امنیتی مشغول شوم، سال ها تیم هک داشتم. به قول دوستان در رنکینگ های تعداد سایت های هک شده جزو ۱۰ تیم اول بودیم. در جلسه مصاحبه وقتی متوجه شدند من مدیر فلان تیم هستم از لحاظ فنی بدون یک کلام بحث تایید شدم. اما وقتی وارد کار واقعی شدم متوجه شدم خیلی کار متفاوت است.

باتشکر از همه دوستان گلم!
موردی بود بفرمایید در خدمتیم.

موفق و پایدار باشید 10_004

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: آینده کاری در حوزه IT (فناوری اطلاعات) - yu3f - 10-06-2013 12:09 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نکات مهم در ثبت برند fekre 0 611 08-07-2019 03:37 PM
آخرین ارسال: fekre
  بعد از ثبت درخواست تاسیس شرکت در سامانه الکترونیک چکار باید کرد؟ rezaeee 0 788 04-06-2016 10:54 AM
آخرین ارسال: rezaeee
  از دوستان کسی تجربه ای در ثبت شرکت کامپیوتری داشته؟ kianfar83 6 2,877 10-22-2014 01:06 AM
آخرین ارسال: kianfar83
  تعیین حوزه مالیاتی shahabi20 0 491 06-24-2014 09:32 AM
آخرین ارسال: shahabi20
  دانلود فایل اموزش ثبت یک شرکت در ایران sarvari1 5 1,626 10-13-2013 03:31 PM
آخرین ارسال: sarvari1
  مزایای ثبت شرکت در مناطق آزاد و چگونگی ثبت شرکت در مناطق آزاد ؟ anahitamzd 0 826 10-02-2013 03:32 PM
آخرین ارسال: anahitamzd
  چگونه می توان در مناطق آزاد و کیش شرکت ثبت کرد ؟ anahitamzd 1 1,307 09-07-2013 09:41 PM
آخرین ارسال: مهدی 1
  نکات کلیدی و مهمی که در ثبت شرکت به آنها نیازمندید اقاي ايـــده 18 6,251 09-07-2013 01:35 PM
آخرین ارسال: anahitamzd
  راهنمايي در خصوص تغيير موضوع فعاليت شركت successman 3 2,116 01-19-2013 10:15 PM
آخرین ارسال: successman
  در مورد گمرگ اطلا عات می خواستم؟ www123 0 924 03-13-2012 12:24 AM
آخرین ارسال: www123
  چگونه یه خارجی میتواند در ایران شرکت ثبت کند؟ PERSIAN 3 2,846 11-30-2010 03:56 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS