ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

لطفاً این تایپیک رو نگاه کنید .
زمان کنونی: 09-23-2025, 06:57 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: دلشاد حسین پور
آخرین ارسال: sedaybaran
پاسخ:
بازدید: 3890

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفاً این تایپیک رو نگاه کنید .
10-19-2011, 03:03 AM
ارسال: #5
RE: لطفاً این تایپیک رو نگاه کنید .
(10-19-2011 02:40 AM)دلشاد حسین پور نوشته شده توسط:  
(10-19-2011 02:08 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:  داداش ليست قيمت قطعات خودرو ها رو بگير .
قطعاتي مثل رينگ و لاستيك و روكش صندلي و سيستم صوتي ( مانيتور + ضبط سي دي + چنجر + ساب + ووفر ) و چراغ زنون و سانروف و گارد جلو و عقب براي ماشين هاي شاسي بلند و اين چيه وصل ميشه به سقف بار ميزارن روش اسمشو يادم رفت .
فقط اين وسايلي كه بالا گفتم اصل و امريكايي يا اروپايي باشه كه بتونه با محصولات چيني رقابت كنه .

راستي قيمت دستگاه تست رنگ خودرو رو براي خودمم ميتوني بپرسي ؟‌

ماشالله لیست درخواست سبحان عزیز تنهایی 4 روز کار داره .

چشم تا اونجایی که تونستم برات میپرسم ولی اگه برند سازنده ها رو بگب راحت تر گیر میاد .

Big Grin
ببخش گلم .
واقعا اين ليستي كه گفتم خيلي بيشتر از هر وسيله اي سود داره .
با يه بازاريابي صحيح ،‌ حداقل سودش 1 ميليارده .
من معتقدم تو هر كوره دهي حداقل يه ماشين با قيمت حداقل 40 ميليون هست كه صاحبش حاضر بشه واسه خاص شدن ماشينش ، 2 برابر اجناس چيني پول بده و جنس اصل و لوكس بخره .
پس تعداد ابادي هاي كشور رو ضربدر سود حاصل بكنيد تا سود كل بدست بياد Big Grin

مارك خاصي مد نظرم نيست . چون اگه برند بگم يعني چينيش تو ايران هست . مثل پايونر سوني اوُ زِد ماركس پيرلي جانسون و ... كه همشون چيني هاش پره تو بازار. من جنس اصل مدنظرم هست . يعني لطف كنيد و بريد از فروشنده فقط و فقط جنس اصل امريكايي ،‌ايتاليايي ، الماني ،‌انگليسي ،‌ فرانسوي ، ژاپني و ... رو قيمت بگيريد .

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: لطفاً این تایپیک رو نگاه کنید . - 3ObHaN - 10-19-2011 03:03 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS