ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
زمان کنونی: 06-02-2024, 03:09 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: صدفی
آخرین ارسال: tan-graphic
پاسخ:
بازدید: 6919

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
09-21-2013, 12:57 AM
ارسال: #33
RE: دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
بهترین خوراکی هایی که این روزها می توانید بخورید

همه ما به خوبی می دانیم که سبزیجات و میوه های مربوط به هر فصل تاثیر مثبتی بر حفظ سلامتی وشادابی دارد. با شروع فصل پاییز و خنک شدن هوا لازم است تا بدن انواع ویتامین ها را دریافت کرده و آماده استقبال از سرما شود. از همین رو دست مهربان طبیعت خوراکی های تازه و خوشمزه ای را ارزانی داشته که می توانند ضامن سلامتی باشد.

بادمجان
این سیفی خوشمزه حاوی مقدار کالری بسیار پایینی ( 18 کیلو کالری در هر 100 گرم) است، اما احساس سیری کاملی به همراه دارد. یک بادمجان پخته بدون چربی فقط 30 کیلو کالری دارد. سرشار از آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد مقابله می کند. رادیکال های آزاد نقش قابل توجهی در پیشرفت بیماری های قلبی عروقی، بعضی سرطان ها و پیر شدن اندام ها دارند. به علاوه حاوی مقادیر بالای مواد معدنی و فیبرهای مؤثر در عملکرد دستگاه گوارش است. همچنین ابتلا به کلسترول خون را نیز کاهش می دهد. بادمجان را خوب بشویید و مانند بسیاری از میوه ها و سبزیجات با پوست مصرف کنید. مقدار بالایی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها در پوست آنها وجود دارد.
هویج زرد
هویج زرد یکی از ریشه های خوراکی از خانواده هویج هاست که طعم شیرینی دارد و هر 100 گرم آن حدود 80کیلو کالری دارد. سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست اما معمولا کاربرد کمی در آشپزی دارد. علاوه بر اینها حاوی منیزیوم است که به بدن کمک می کند تا با خستگی های جزئی مقابله کرده و ویتامین B6 موجود در آن به عملکرد بهتر منیزیوم کمک می کند. هویج زرد حاوی ترکیبات فعالی است که تاثیرات مثبتی در پیشگیری از ابتلا به سرطان دارند.
هنگام خرید هویج های متوسط را انتخاب کنید؛ هویج های بزرگ معمولا حالت رگه و ریشه دارند و هویج های خیلی کوچک نیز زود خشک می شوند. هویج زرد را در داخل کیسه پلاستیکی می توان تا دو هفته در یخچال نگهداری کرد. بهتر است بدانید که هویج زرد خیلی سریع تر از هویج معمولی پخته می شود.
لوبیا سبز
لوبیا سبز یکی دیگر از بهترین سبزیجات پاییزی است که منبع غنی ویتامینA، C ، B9( اسید فولیک) و فیبرهای غذایی قابل هضم محسوب می شود. این فیبرها احساس سیری کاملی به فرد می دهند و دارای خواصی هستند که از بروز یبوست، بیماری های قلبی عروقی، سرطان روده بزرگ پیشگیری کرده و به کنترل دیابت نوع 2 کمک می کند. مصرف منظم لوبیای تازه یک تا دوبار و بیشتر طی هفته خطر ابتلا به سرطان های مری و معده را کاهش می دهد. از آنجا که لوبیا سبز حاوی مقادیر سیلیسوم است به نظر می رسد به حفظ سلامت استخوان ها کمک می کند. به علاوه دانه های لوبیا منبع غنی پروتئین است و از همین رو نسبت به اکثر سبزیجات از این نظر ارجحیت دارد.
لوبیای تازه و بخار پز شده آن طعم دلچسبی دارد. بخار پز کردن لوبیای تازه موجب حفظ ویتامین ث موجود در آن می شود. این ویتامین در برابر حرارت بسیار آسیب پذیر است و به همین خاطر توصیه می شود آن را به مدت طولانی و حرارت بالا طبخ نکنید.
گلابی
یک گلابی متوسط حدود 100 کیلو کالری، 7/25 گرم قند، 2/0 گرم چربی و 5 گرم فیبرهای غذایی دارد. این میوه خوشمزه و خوشبو منبع غنی از فیبرهای عالی محسوب می شود که اساسا در پوست آن وجود دارد. پوست گلابی همچنین تاثیرات مثبتی بر سلامت سیستم قلبی عروقی دارد چرا که برخی مطالعات نشان می دهد آنتی اکسیدان ها( فلاونوئیدها و اسید فنولیک) موجود در آن می توانند به کاهش چربی های خون کمک کنند. همچنین ترکیبات شیمیایی موجود در آن نقش ضد سرطانی دارند. گلابی حاوی مقادیر بالای فیبرهای غذایی است که در تنظیم عملکرد سیستم گوارش نقش دارند.
بهتر است گلابی را در هوای آزاد و در ظرفی با فاصله بچینید. اگر گلابی ها سفت باشند 3 تا 15 روز باقی می مانند. اگر گلابی را در یخچال نگه می دارید یک ساعت قبل از مصرف بیرون بگذارید تا طعم اصلی آن برگردد.
انگور
دانه های زیبای انگور، خصوصا انگور قرمز به خاطر اینکه منبع غنی آنتی اکسیدان ها هستند یکی از بهترین دوستان سلامت قلب به حساب می آیند. هر 100 گرم انگور( حدود 20 دانه) 69 کالری، 18 گرم قند، 2/0 گرم چربی و 2/1 گرم فیبرهای غذایی دارد. جالب است بدانید که پوست انگور بیشتر از گوشت آن حاوی آنتی اکسیدان است به همین دلیل انگور قرمز از این نظر دو برابر انگور سبز ارجحیت دارد. فلاونوئیدهای موجود در آن باعث کاهش اکسیداسیون کلسترول بد خون می شوند. هنگام خرید، انگوری انتخاب کنید که دانه های آن سفت، بدون ترک و کاملا رسیده باشند. فراموش نکنید که حتما این میوه خوشمزه را در فصل پاییز میل کنید.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: Delta.H , Elixir
ارسال پاسخ 


پیام های داخل این موضوع
RE: دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان - صدفی - 09-21-2013 12:57 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دانستنیهای روزهای زیبای بهار و تابستان صدفی 31 5,040 06-09-2014 10:27 AM
آخرین ارسال: صدفی
  دانستنیهای مفید سلامتی zoofanoon 15 1,671 05-10-2012 11:51 AM
آخرین ارسال: zoofanoon

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS