ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:39 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 343977

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
09-12-2013, 12:13 PM
ارسال: #694
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
علیرضا بهرامی زاده ... 25 ساله
سوم دبیرستان که بودم به توصیه ی معلم روان شناسی رفتم کلاس زبان. تنها هدفم این بود که تو کنکور انسانی زبان رو بالا بزنم تا بتونم رتبه ی بهتری بیارم. با اینکه قبل ها معدلم همیشه بالای 18 بود و سال دوم راهنمایی رو هم جهشی توی 3 ماه خونده بودم ، اما در دوران دبیرستان مخصوصا سال سوم ، خیلی سر به هوا شدم و درس نمیخوندم. وقتی در امتحان های ترم اول سال سوم تونستم بدون هیچ مطالعه ای و فقط بر اساس مطالبی که توی سه ترم در کلاس زبان یاد گرفته بودم از زبان 15 بگیرم، اشتیاقم به زبان بیشتر و بیشتر شد و ادامه دادم. تو کنکور با رتبه ی 686 در دانشگاه علامه طباطبایی قبول شدم ( رشته ی ادبیات انگلیسی ) ... با کلی ذوق و شوق دانشگاه رو شروع کردم و نمره هام در ترم اول خوب بود. اما چند ماه که از دانشگاه گذشت دیدم با مخارج بالای دانشگاه مخصوصا هزینه ی رفت و امد از اسلامشهر به سعادت آباد تهران باید تا میتونم کار کنم. شروع به کار کردم و از درسم زدم تا اینکه اسفند 89 اخراج شدم !!! با توجه به کیفیت خوب کارم در تدریس تونستم پیشرفت خوبی بکنم و اعتبار خوبی بدست بیارم ؛ مخصوصا در دو سال گذشته که در کنار تدریس خصوصی، در یکی از معتبرترین موسسه های ایران هم مشغول هستم. الان به امید خدا دارم معافیت سربازی رو میگیرم و هدفم اینه که سال بعد با قبولی در کنکور به دانشگاه علامه برگردم؛ این بار میخوام زبان اسپانیایی ( یا یه زبان دیگه غیر انگلیسی ) رو بخونم. البته واقعا بخونم و از دوران دانشجویی ام با درس خوندن لذت ببرم. پارسال با این انجمن آشنا شدم اما خیلی کم شاید ماهی دو سه بار میومدم اینجا . ولی وقتی مطالب مفید این سایت رو دیدم، حدود دو هفته هست که سر زدن به انجمن رو به برنامه ی روزانه ام اضافه کردم و حتما هر روز میام اینجا. خودمم به خاطر علاقه ای که از سال ها قبل به " مهارت های زندگی " داشتم، وبسایت مثبت اندیشان رو در این زمینه تاسیس کردم و درش فعالیت میکنم. آدرسش اینه : thinkplus.ir
ممنون و خوشحال میشم شما هم بهش سر بزنید و راهنماییم کنید
میدونم خیلی طولانی شد ولی اینم بگم که همیشه دنبال راهی برای ثروتمند شدن بودم و هستم. یکی از برنامه هام همکاری با راهکار هست که میخوام حدود 200 هزار تومان از راهکار محصول بگیرم و با راهنمایی هایی که دوستان راهکار انجام میدن اونا رو بفروشم و بعد دوباره با سودش و اصل پول کمی بیشتر ممحصول بگیرم و همینطور ادامه بدم.
حدود 5.5 میلیون هم پس انداز دارم دست کسی که میخوام اونم بگیرم و فعلا بزارم بانک تا سودش بیاد و در فرصت مناسب برای سرمایه گذاری ازش استفاده کنم

دانلود PDF شیوه مطالعه زبان انگلیسی در منزل

Zabania.ir/learning-tech
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: صادقانه خودت را معرفی کن....... - successfulman - 09-12-2013 12:13 PM
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS