ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:35 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 343792

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
08-22-2013, 01:12 PM
ارسال: #674
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
سلام خدمت دوستان عزیز،
29 ساله هستم دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد انرژی، یه تایپیست خوب هستم و اطلاعات کامپیوتری خوبی دارم ترم دو کاردانی رشته نرم افزار کامپیوتر هم هستم،هشاید به دلیل سختی دروسم تو رشته ارشد اقتصاد و با توجه به اینکه باید رو پایان نامم کار کنم یه مدت از تحصیل تو رشته نرم افزار انصراف بدم.
تموم تایپیک های انجمن رو خوندم و خیلی خیلی این انجمن و تک تک دوستان رو دوست دارم.توی زندگیم دکتر حسابی رو الگوی خودم قرار دادم و به شدت روش غیرت دارم. سختی ها و بی مهری های زیادی از روزگار کشیدم ولی هیچ وقت کم نیاوردم و هنوزم پرتلاش و با انگیزه پیش میرم و مطمئنم یه روز خوب میاد!!!!
کارتوی نمایندگی ایرانسل و خدمات موبایلی و تایپ و خدمات کامپیوتری رو تجربه کردم و حتی مقداری هم تعمیرات موبایل رو یادگرفتم. من معتقدم کار زن و مرد نداره!!!!
به یاری خدا از ترم دیگه هم میتونم تو دانشگاه تدریس کنم. البته رشته ما تو ایران جدیده و باید تو رده های بالای شرکت نفت و پتروشیمی از ما استفاده بشه جهت قیمت گذاری و تحلیل بازارهای نفتی، ولی متاسفانه استخدام خانمها تو شرکت نفت رو محدود کردن.
به شدت علاقه مند شغل آزاد هستم و کار آفرینی. و بخاطر همین موضوع میخوام بجای تحصیل در سطح دکترا، وقتم رو روی تحقیق و بررسی بازار بذارم و یه شغل مناسب رو با یاری خدا استارت بزنم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود
نیرزد آنکه دلی رازخود بیازاری!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM
RE: معرفی واقعی اعضای سایت - دنیا1 - 08-22-2013 01:12 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS